7800x3dişlemcin nedir?
En iyi hava soğutmalar :7800x3d
ama işlemciyi baz alarak öneri değilde paranın alabileceği en iyi kule tipi ve sıvı soğputmayı arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7800x3d
ama işlemciyi baz alarak öneri değilde paranın alabileceği en iyi kule tipi ve sıvı soğputmayı arıyorum
En iyi hava soğutucu şuan tr yok. 4 fanlı bir üründü. Diğer soğutucuların hepsi aynı mantık içinde çalışıyor. Gerçek bakırsa soğutucu blok gerisi fanda bitiyor. Yani 2 temel bileşene bakıyor. Sıvı soğutucu da işler karışık. 7800x3d veya 9800x3d hava soğutucularla idare edebilirsin, hava ile sıvı arasında pek fark yok.7800x3d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7800x3d
Fan bozulabilir ama değişebilir, evet bozulma ihtinali en düşük hava soğutuculardır.Ben her zaman kule tipi taraftarıyım. Bozulma ihtimali sıfır.
Gidipte 420MM kaliteli bir sıvı soğutmayla en kaliteli hava soğutma arasında illaki fark olur. O tarz bir şey alacaksan sıvı soğutma lakin 240mm falan alacaksan hava soğutma alın derim.en iyi sıvı soğutma vs en iyi kule tipi soğutmalar hangisi sizce birde hangisi daha iyi bir soğutma sağlar