Arama sonuçları: *

1. 21ebu

GTA V oyundan atıyor

Bu hatayı nasıl çözerim? DNS değiştirince pc de internet gidiyor.
  2. 21ebu

Yardım Hepsiburada üzerinden altın almak mantıklı mı?

Şahsen altın gibi yatırımların fiziki olması taraftarıyım.
  3. 21ebu

GTA V oyundan atıyor

Bir biglisayarın varsa sorunların asla bitmez. Onu çözdüm ama farklı sorunlar ile boğuşmaya devam ediyorum. Yazılım vb. olmasa kesinlikle PS tarafına geçerdim. Bezdim artık.
  4. 21ebu

🔥İndirim Yemeksepeti Market Bedava Ürünler

2 tanesi kalmış onlar için de 200 verilmez. Yine aç kaldık birader
  5. 21ebu

GTA V oyundan atıyor

2. Diske taşıdığım dosyalarıma bir şey olmadı ama ben yine de garanti olsun diye satayı çıkartmıştım m2 ssd'ye kurmuştum sonra tekrar takıp öyle kuruluma devam ettim. Önemli dosyalarım güvende. Sadece sıfırdan her şeyi kuracağım. Sağ ol ilgin için
  6. 21ebu

GTA V oyundan atıyor

Format atmak için disktekileri alacaktım son şey deneyeyim dedim özellikleri aç kapat kısmından bu sorunlar başlamadan önce kapattıklarımı tekrar açtım burada kaldı açılmıyor. Tarayıcıdan drive sorun çıkardı yükleyemedim. Drive pc uygulamasını yükledim açılmadı. Şu an formatlayamıyorum çünkü...
  7. 21ebu

GTA V oyundan atıyor

Hocam lütfen mesajları okuyun.
  8. 21ebu

GTA V oyundan atıyor

Onu ben de biliyorum hocam ama bir sürü yazılım, dosya, oyun vb. var.
  9. 21ebu

GTA V oyundan atıyor

Evet şu anda arama yeri de bozuldu delireceğim. Nasıl çözerim bunu da? 1766759954 Epic Games, sistemim imzamda var. 1766760413 Ya sorun üstüne sorun çıkıyor şimdi de YouTube'da 1080p seçmeme rağmen bulanık oluyor tam ekran yapana kadar. Ekran kartı driver'ı da güncelledim gerçekten hayatımda...
  10. 21ebu

GTA V oyundan atıyor

2 ay oldu ekran kartımı da yükselttim pc de yükseltmediğim parça kalmadı. Son zamanlarda GTA V oyundan atıyor. Nasıl çözerim?
  11. 21ebu

Kırık ama CD'li PS4 olur mu?

Dediğim gibi 1080P Upscale olayı için alacağım sırf. Oyun falan oynamam. Ama PS3 bile şu anda 4-5 arası geziyor. Çok fazla fiyatlar gerçekten.
  12. 21ebu

Aslında DVD ve Bluray dışı kullanmam. Sırf DVD'leri 1080p upscale ediyor diye almak istiyordum. Konsolda oynamak istediğim tek oyun anca güncel Fifa serisi olur onun için de en az PS4 gerekiyor. Doğru düzgün DVD Upscale eden aynı zamanda bluray destekli bir player alırsam PS3 almama gerek...
  13. 21ebu

Evet. Kırık almak istiyorum ama kırıkların fiyatı daha fazla oluyor ve normal kullanıcı ilanına denk gelmek çok zor.
  14. 21ebu

Genel olarak Bluray ve DVD arşivi için almak istiyorum. Dvd'leri 1080p'ye upscale ediyormuş diye duydum. Başta Ps3 alacaktım ama alıyorken 4 alayım bari dedim. 5'e verecek bütçem yok. Daha önce hiç oynamadım ama almışken de sadece DVD ve Bluray arşivimden ötürü arada oyun da oynayayım diye almak...
  15. 21ebu

Philips 720P 1000 HZ Monitör Tanıttı

75:)
  16. 21ebu

🔥İndirim Çelik cımbız maşa 70₺

Ben almıştım hiç kullnamadan eve geldiğimde annem 1 kere yıkadığı için 2'ye ayrılmıştı.
  17. 21ebu

Lütfen Artık AtlantisNet Popüler olsun Övülsün

Kardeşim geçeli 1 ay oldu ve ilk bağlattığım günden beri sorunlarım bitmiyor. Üst üste 4 gündür sürekli her akşam 8'de ve sonrasında internet gidiyor. Ayrıca müşteri hizmetlerini de kapatıyorlar ne kimseye ulaşabiliyorsunuz ne de internetinizi kullanabiliyorsunuz. Çok fazla sorunları var ve her...
  18. 21ebu

🔥İndirim Amazon Moda Kıyafetlerde %50 indirim Var

Güzel hiçbir şey yok genelde kolsuz sporcu atletleri, süper kahraman çorapları ve kadın kıyafetleri.
  19. 21ebu

WP'den yaptığım web sitesi

Şunun gibi olduk akşam akşam. Şaka maka WP kullanacağına yapay zekaya daha doğru düzgün bir arayüze sahip birkaç sayfalı fazla karışık olmayan HTML+Js+TailwindCss üzerine bir web sitesi tasarlatabilirsin.
Geri