Evet şu anda arama yeri de bozuldu delireceğim. Nasıl çözerim bunu da?bu tarz şeyler donanımsal değilde windows ile alakalı oluyor genelde
Epic Games, sistemim imzamda var.Sistem özellikleriniz nedir? Oyunu nereden satın aldınız?
Evet şu anda arama yeri de bozuldu delireceğim. Nasıl çözerim bunu da?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Epic Games, sistemim imzamda var.
Ya sorun üstüne sorun çıkıyor şimdi de YouTube'da 1080p seçmeme rağmen bulanık oluyor tam ekran yapana kadar. Ekran kartı driver'ı da güncelledim gerçekten hayatımda bu kadar berbat bir işletim sistemi görmedim.
Onu ben de biliyorum hocam ama bir sürü yazılım, dosya, oyun vb. var.
Okudum hocam. Siz format atmak istemiyorsunuz onu da anladım. Siz sorunuzu sormuşsunuz biz de çözüm yolunu kendimizce söylemişiz. Yukarıdaki arkadaşta yine format içeren alternatif yol söylemiş bakın. Onu da okudum. Merak etmeyin okuyoruzHocam lütfen mesajları okuyun.
Zaten depo hocam. Sistem c ye kurulu.Kişisel dosyalarını Google Drive gibi cloudlarda saklamanı tavsiye ederim, bilgisayarında hiç bir önemli dosya tutma. Bilgisayarın alev alsa bile üzülmeyecek şekilde ayarla dosyalarını. Oyunlar yazılımlar her zaman güncelleniyor en yenisini internete erişimin olduğu an bulabilirsin. O yüzden hiçbir değeri yok.
Sende zaten iki tane ssd var gözüküyor imzana göre, Birini sistem diğerini depo olarak ayarlarsan sadece sistem kısmını formatlarsın. Crucial 1tb olan Sata sanırım onu depo yap, Kioxia'ya windows yükle
Kioxia Exceria Plus G3 1TB, Crucial BX500 1TB
Hiren boot cd at flaş belleğe başka bir bilgisayardan dosyalarını kurtar düzelmediyseFormat atmak için disktekileri alacaktım son şey deneyeyim dedim özellikleri aç kapat kısmından bu sorunlar başlamadan önce kapattıklarımı tekrar açtım burada kaldı açılmıyor. Tarayıcıdan drive sorun çıkardı yükleyemedim. Drive pc uygulamasını yükledim açılmadı. Şu an formatlayamıyorum çünkü tasarım dosyalarım indirilenler klasöründe kaldı yedekleyemedim onu.
Alıntıyı görüntüle
Zaten depo hocam. Sistem c ye kurulu.
Şu an açıldı da tek format atma sebebim windowsta arama yerinin çalışmaması