https://www.pttavm.com/volta-vb4-elektrikli-sehir-bisikleti-26-inc-7-vites-katlanamaz-tasarim-p-1476026675
Sizce uygun mu? Bu bütçeye önerebileceğiniz...
hocam hyper x cloud 3s wireless aldım . Çok memnunum, kulaklığı kulağıma ilk defa takınca oha bu neymiş ben kulaklık kullanmıyormuşum dedim. En iyisi de...
24 Nisan 2025 08:36 tarihinde GAME GARAJ dan hazır sistem aldım. Şuanda işlemcimi yükselttiğim için hazır sistemin içinde gelen işlemciyi satacağım ama...
cinebench 2024 de test yaptım. multi core de geldiği gibi hiçbir bios ayarı yapmadan 1222 puan aldı sıcaklıklarını falan bilmiyorum. curve optimizeri -30 ve...
Garanti dışı kalmaz hocam çünkü her teknoloji ayar yapılmalı eğer dümdüz gönderdikleri gibi kullansak bile sıcaklıkların artması sistemimiz için zararlı...
hocam sizde de aynı işlemci var. Siz yaşadınız mı böyle bir şey? Birde işlemci boşta 50 derece civarı 700-1000 MHz arası çalışıyor, oyunlarda yine 50 derece...
hocam 12k fiyat naptınız ya :D ben olsam vermem bu kadar fiyat sırf 2-3 derece soğuk çalışcak diye. onun yerine en baba termal macun alıp arctic ile...
Şu konunun altına malum şahısları etiketleyelim
@Azexxes
@jombo
@RevDeisDou
Ben “amd işlemciler şu sıcaklıktan sonra boost hızını düşürür” dediğimde kimse...