Merhabalar ben acik liseye yeni gectim ve 3 gun sonra sinavim var tum derslerden sinava girecegim ama tum derslere calismak yerine biraz daha kolaya kacip 1. Donem sinavinda sadece sozeli tamamliyip 2. Donem sinavinda sayisali verip 32 krediyi 2 donemde tamamlayacagim ama suan bi problem var...
Merhabalar dun bilgisayarima format attim formattan once hicbir sorun yoktu bugun goodbyedpi yukledim windows servisi gibi calismasini istedigim icin service_install_dnsredir_turkey isimli dosyayi yonetici olarak calistirmam gerekiyor bende oyle yaptim ama calismiyor discorda giremiyorum warp...
Hocalar bana korku oyunu onerisi yaparsaniz sevinirim online degilde tek basina oynanacak max 1 saat surecek onerirseniz sevinirim parasida cok ucuk olmasin
Hocam cok fazla oyun oynayan biri degilim yayincilik yaptigim icin farkli oyunlar oynamak gerekiyor bu siralar sadece judgesim ve valorant oynuyordum ama baska seyler de gerek iyun piyasasindan da vok anlamiyorum crack nerden indiriliyor guvenli var mi
Merhabalar ben yayinlar falan yapiyorum ama bu siralar tekim similasyon hikayeli oyunlar onerirseniz sevinirim ama fiyatlari 4 doları geçmezse guzel olur multiplayer oyun da onerebilirsiniz sıkıntı yok tesekkurler
Kick platformunda yayın aciyorum ama bu siralar tek basima yapiyorum ve sikici gecebiliyor yasim 15 benim icin yas farketmiyor 10 yasindaki cocuklada arkdaslik yaltim 30 yasindaki adamlada yaptim her turlu ayak saglayabiliyorum eglenceli utangac olmayan birilerini ariyorum gelmek isterseniz dm...
Oncelikle merhabalar biraz detayli detayli anlatmak yerine kısa belirgin sekilde anlatacagim ilk oncelikle ben n11 den 1360tl ye aldım alirken tereddut ettim havit fuxi h3 serisiyle neredeyse ayni tasarimi ve ozellikleri vardi ama yine de aldım havit h2002p den bu redragon h878 skuld pro...
Merhabalar 2024 agustos ayinda
İntel arc a750
İ5 12400f
16gb ram
Seklinde bir bilgisayar aldim 2025 subat ayina kadar hicbir problem yoktu ama fivem oynarken bilgisayar cpu+gpu full kullaniyordu anladim ki virus girmisti formatladim temizlendi duzeldi ama sonrasinda yavas yavas fps dususleri...