Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

MacBook Air M4 16GB alınır mı?

Hocam Harici Ssd ile kullanıcam ekstra para harcamak istemiyorum O şekil yüksetlme ile pahalı oluyur
  2. Lyrox1

Hocam Media Marktdan almak istiyorum direk mağazadan alacam yakın olduğu için Sıkıntı Vs yaşamamak için
  3. Lyrox1

Bunu almak İstiyorum İos için Uygulama ve yazılım geliştirmek İçin Bütçem 48 K Sıfır İstiyorum Uzun ömürlü olsun istiyorum Harici Ssd Kullacam ve Hub kullanıcam İyimidir Alınırmıdır ...
  4. Lyrox1

Yazılım için MacBook almayı düşünüyorum 50.000 TL bütçe

Hocam https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-i9-islemcili-macbook-pro-16-inc-3k-32gb-ram-radeon-4gb-e.k-1286096393/detay bu alınabilrimi sizce
  5. Lyrox1

Hocam Önerebileceğiniz Link varmı Paylaşırsanız Sevinirim.
  6. Lyrox1

Merhaba arkadaşlar, Yazılım ile uğraşıyorum ve bir MacBook almayı düşünüyorum. Kullanım senaryom şu şekilde: Aynı anda 3–4 program açık olacak Xcode aktif kullanılacak (iOS uygulama geliştirme) Zaman zaman simulator, VS Code, tarayıcı, arka planda başka araçlar çalışacak Genel olarak...
  7. Lyrox1

Kaliteli VGA to Hdmi dönüştürücü önerisi

Selam arkadaşlar, Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayarımda GTX 550 Ti ekran kartı var. Bu kartta 1 adet HDMI ve 1 adet VGA çıkışı bulunuyor. Bende ise 2 adet Lenovo Legion R25 monitör var, her ikisinde de HDMI ve DisplayPort girişi mevcut. Ben bu iki monitörde aynı anda görüntü...
  8. Lyrox1

Klavye Önerisi yaparmısın Claw's “ Claw's Raze RGB alınır mı?

Bunu almayı düşünüyorum fakat Renkleri soluyurmuş Tuşlar soyuluyurmuş 500 Tl Bütçem Var önerisi olan varmıdır ? https://www.hepsiburada.com/-claw-s-raze-rgb-yazilim-harici-g-makro-tuslu-lazer-baskili-ozel-abs-materyal-orgu-kablolu-membran-oyuncu-klavyesi-p-HBCV000084M65F?magaza=Hepsiburada
  9. Lyrox1

Öneri Türk Kanalları Legal IPTV M3U Playlist - 2025 AKTİF

Listeyi Güncelleme Şansınız Varmıdır Hocam ?
  10. Lyrox1

Bilgisayarım SSD'yi Görmüyor

Msi B550M Pro
  11. Lyrox1

Bilgisayarım SSD'yi Görmüyor

İyi günler hepinize bilgisayarıma bugün power supple ve kule soğutucu taktım bunları takmadan önce bilgisayarım ssd'yi görüyordu şu an bilgisayarımda 3 tane depolama aygıtı var 2 tanesi ssd bir tanesi sata bir tanesi de m2 SSD üçüncüsü ise hard disk bilgisayarı açtığımda ssd'yi görüyordu fakat...
  12. Lyrox1

Fan'daki bu kabloyu nereye takacağım

Hocam göremedim girişi ana kartın MSI b550m pro giriş var mıdır ayrıca resimdeki gibi bir giriş var bu mudur acaba 3 girişi var
  13. Lyrox1

Fan'daki bu kabloyu nereye takacağım

Arkadaşlar kule tipi soğutucu aldım ETS t50 resimdeki gibi iki tane kablo var ben bunları nereye takacağım
  14. Lyrox1

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE İyzico Ve Parolapara İle 359 TL

Hocam ben siyah bir işlemci soğutucu alacam bana hangisini önerirsiniz şuanki işlemci ryzen 5 5600 ama yükseltecem
  15. Lyrox1

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Beyler halen bu işlemci soğtucu alınır mı? 1747673387 halen bu işlemci soğtucu alınır mı?
  16. Lyrox1

Bende aynı sorunu yaşıyorum indirim nasıl işliyor diye sorunuzu anladım
  17. Lyrox1

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Hocam Şimdi nasıl ürünü alacam onu bilmiyorum iyzico ve parolapara hesabı açtım parayı nereye atayım parolaparayamı iyzicoyamı yardım olurmusunuz
  18. Lyrox1

Hocam şimdi parayı parolaparaya yatıracam ve iyziyo ile ödeme yapacam onu kullanrak ödemeyi yapacam böylemi oluyur
  19. Lyrox1

Beyler Bu indirim Nasıl oluyur ne yapmamız lazım şimdi ben anlamadım
Geri