🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

önce parolapara üyeligi alıp üyeligi onaylıyorsunuz,sonra aynısı iyzico icin,sonra bakiye atıyorsunuz kaç liraysa alacagınız ürün parolaparaya,
kartlarım bölümüne girip paralopara bilgilerini yazıyorsunuz iyzico ya, ilk alışveriş kampanyasını görüp katıl demeniz lazım iyzico da dikkat edin.
sonra iyzico ile öde deyip iyzico kart bilgilerini yazıyorsunuz ,iyzicoda ki bakiyeyi kullanabilirsiniz banka hesabına aktaramassınız , parola paradakini iban girip kendi banka hesabınıza gönderebilirsiniz
kısaca böyle.Her linkede şöyle böyle oluyor üste para alıyorsunuz yazmaktan vazgecin 1 yıldır kullanıyorum 2 uygulamayıda bana bi artısı yok direk fiyatını sonrada comboyu yazın konu başlığına sanki beleşe alınıyor gibi her konuya böyle yazılıyor...
İyizicoda parayı karta aktaramadaigimiz için bence de kampanyaların hiçbir önemi yok

Kulaklik olarak hangisi alinir uyguna endorfy viro plus usb var ama oyundaki sesleri dc ye iletiyor

Merhaba dostum ben parolaparayı onu tam anlayamadığım için indirmedim sadece iyzico üzerinden iki kampanyayı uyguladım ve öyle satın almak istiyorum ama ödeme ekranına kadar geldim hâla 1001tl yazıyor indirimleri kart bilgilerini girip ödemeyi tamamen yaptıktan sonramı onaylıyor, yoksa bu indirimlerin olması için illa bu uygulamanın kendi içerisine bakiye yükleyip o bakiye üzerinden mi ürünü almamız gerekiyor?

Merhaba dostum ben parolaparayı onu tam anlayamadığım için indirmedim sadece iyzico üzerinden iki kampanyayı uyguladım ve öyle satın almak istiyorum ama ödeme ekranına kadar geldim hâla 1001tl yazıyor indirimleri kart bilgilerini girip ödemeyi tamamen yaptıktan sonramı onaylıyor, yoksa bu indirimlerin olması için illa bu uygulamanın kendi içerisine bakiye yükleyip o bakiye üzerinden mi ürünü almamız gerekiyor?
Bende bunu anlamadım

Sorunumu mu anlamadımız yoksa yazdığım yazıyı mı anlamadınız? @Lyrox1

Cashack olarak gelcek para. İyzico ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyasından 500 TL, GamingGenTR %25 cashback kampanyasından 250 TL ve GamingGenTR %10 cashback kampanyasından 100 TL cashback gelecek.

beyler paralopara ya girilmiyor nedense hesap bir türlü açamadım

Cashack olarak gelcek para. İyzico ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyasından 500 TL, GamingGenTR %25 cashback kampanyasından 250 TL ve GamingGenTR %10 cashback kampanyasından 100 TL cashback gelecek.
Kankam cashback ne kadar süre de geliyor? Ben iyzico da 3 kampanya katıldim. İyzico ile öde seçip, banka kartı ile ödeme gerçekleştirdim. İyzico bakiyem halen 0 . Ürünü 1000tl alırsam üzülürüm valla 😀

beyler ben izyico ile ilk ödeme 300tl cashback de yapmıştım ama şimdi yine kampanyaya katılabiliyorum 500tlye geçerli olur mu seri cevap lütfen

Kankam cashback ne kadar süre de geliyor? Ben iyzico da 3 kampanya katıldim. İyzico ile öde seçip, banka kartı ile ödeme gerçekleştirdim. İyzico bakiyem halen 0 . Ürünü 1000tl alırsam üzülürüm valla 😀
Canlı destek ile iletişime geçin.

Canlı destek ile iletişime geçin.
1 saatir canlı destekte kimse yok , dönüş alamadım. Kampanya şartlarında 2 iş gününde cashback hesaba geliyor yazıyor aklıma katılım sayisi doldumu acaba diye gelmiyor değil ☹️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,391
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri