Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

vodafone pay ile çekebilen birisi nasıl olduğunu yazabilirmi birtürlü bulamadım bir yardım lütfen

İyzico ilk alışveriş kampasında geçerli markalar kısmında itopya var. İtopya da geçerli mi acaba kampanya

1752964766972.webp

bu ne zaman doğrulanıyor bilen varmı

Arkadaşlar iyzicoydan vodofone paye atarkende istanbul karta atarkende hata veriyor ne yapacağız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vodafone pay ile çekebilen birisi nasıl olduğunu yazabilirmi birtürlü bulamadım bir yardım lütfen
hocam yapabildiniz mi bende hata veriyor

Ekler

• Screenshot_20250722_100912_Vodafone Pay.webp
    Screenshot_20250722_100912_Vodafone Pay.webp
    16.9 KB · Hit: 22
  • Screenshot_20250722_104054_stanbulkart.webp
    Screenshot_20250722_104054_stanbulkart.webp
    10.8 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
iyzico kartın yurt dışı alışverişlere açık olsun
Açık zaten hocam içinde 500tl para var hiç bir şekilde kullanamıyorum faturaları ödeyim dedim onu da yapamıyorum.

iyzico ile görüş çok tanıdık yaptım hiçbirinde böyle bir hata almadım.
Zaten hep benim başıma geliyor böyle şeyler :D oyunfordan 200tlyi de alamadım çifte zarar.
Canli desteğe yazdım 15dk oldu bakan yok.

çok büyük talihsizlik olmuş. canlı destek genelde bir iki saat sonra cevap veriyor.
Cevap verdiler şimdi kartınızda herhangi bir sorun yok diyip hazır mesaj atıyorlar. Yakın zamanda vodofone paye çektiniz mi hocam? Gerçi turkcellden fatura ödemeyi denedim onda da hata veriyor.

Cevap verdiler şimdi kartınızda herhangi bir sorun yok diyip hazır mesaj atıyorlar. Yakın zamanda vodofone paye çektiniz mi hocam? Gerçi turkcellden fatura ödemeyi denedim onda da hata veriyor.
Daha biraz önce bir yakınım çekti hiçbir sorun yaşamadı.

Daha biraz önce bir yakınım çekti hiçbir sorun yaşamadı.
oyunfora bakiye olarak yükleyip çekeyim dedim şimdi de param orda kaldı yayıncı değilsen çekemiyormuşsun :D

Geri