yok hocam bundan sonrası olmuyor 3 4 gün boyunca denedim 3 kişide denedim yok olmuyor burada kalıyor sistemleri hatalı kabulde etmiyorlar hatalı olduğunuAlıntıyı görüntüle
bu ne zaman doğrulanıyor bilen varmı
hocam yapabildiniz mi bende hata veriyorvodafone pay ile çekebilen birisi nasıl olduğunu yazabilirmi birtürlü bulamadım bir yardım lütfen
iyzico kartın yurt dışı alışverişlere açık olsunArkadaşlar iyzicoydan vodofone paye atarkende istanbul karta atarkende hata veriyor ne yapacağız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam yapabildiniz mi bende hata veriyor
Açık zaten hocam içinde 500tl para var hiç bir şekilde kullanamıyorum faturaları ödeyim dedim onu da yapamıyorum.iyzico kartın yurt dışı alışverişlere açık olsun
iyzico ile görüş çok tanıdık yaptım hiçbirinde böyle bir hata almadım.Açık zaten hocam içinde 500tl para var hiç bir şekilde kullanamıyorum faturaları ödeyim dedim onu da yapamıyorum.
Zaten hep benim başıma geliyor böyle şeyleriyzico ile görüş çok tanıdık yaptım hiçbirinde böyle bir hata almadım.
çok büyük talihsizlik olmuş. canlı destek genelde bir iki saat sonra cevap veriyor.Zaten hep benim başıma geliyor böyle şeyleroyunfordan 200tlyi de alamadım çifte zarar.
Canli desteğe yazdım 15dk oldu bakan yok.
Cevap verdiler şimdi kartınızda herhangi bir sorun yok diyip hazır mesaj atıyorlar. Yakın zamanda vodofone paye çektiniz mi hocam? Gerçi turkcellden fatura ödemeyi denedim onda da hata veriyor.çok büyük talihsizlik olmuş. canlı destek genelde bir iki saat sonra cevap veriyor.
Daha biraz önce bir yakınım çekti hiçbir sorun yaşamadı.Cevap verdiler şimdi kartınızda herhangi bir sorun yok diyip hazır mesaj atıyorlar. Yakın zamanda vodofone paye çektiniz mi hocam? Gerçi turkcellden fatura ödemeyi denedim onda da hata veriyor.
oyunfora bakiye olarak yükleyip çekeyim dedim şimdi de param orda kaldı yayıncı değilsen çekemiyormuşsunDaha biraz önce bir yakınım çekti hiçbir sorun yaşamadı.