sansi salvo
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Bunun tek fanlisini alıp hata mi yaptım acaba ya. 1.5 ay falan oldu bide duruyo
Bu tip abidik sanal kartlarda beklemeye gerek yok, hesabını açtıysan direkt para atıp kullanıyosun.bu paraparola nasıl bir şey kart gelmesini mi bekleyecez yoksa sanal kart veriyor mu hemen kullanabilmek için?
Hocam iyzico ile öde dedikten sonra sadece kredi kartı bilgilerini mi girdiniz yoksa iyzico hesabına para atıp ordaki parayı mi harcadınız.Birde alışveriş yapmadan önce kimlik bilgilerini doğrulamasi yaptınız mı yoksa yapmadanda cashbank veriyormuSpirit ARGB aldım bugün bu şekilde, iyzico 500+159 TL geri verdi. Parolapara da 400 TL verdi. toplamda 1059 TL cashback aldım. 550TL ye geldi
Ben parolaparada dogrulama yaptim. Iyzicoda yapmamistim. Iyzico ile ode dedikten sonra telefona kod geldi onu girdim. Sonra parolapara sanal kartini kullanarak satin aldim. Parayi parolapara hesabina attim yaniHocam iyzico ile öde dedikten sonra sadece kredi kartı bilgilerini mi girdiniz yoksa iyzico hesabına para atıp ordaki parayı mi harcadınız.Birde alışveriş yapmadan önce kimlik bilgilerini doğrulamasi yaptınız mı yoksa yapmadanda cashbank veriyormu
%25 bayram hediyesi bonusu da buna ekleniyor mu ?İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim ve GamingGenTR %10 indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. İyzico'dan 640 TL, Parolapara'dan 400 TL cashback alıyoruz ve bu sayede 359 TL'e geliyor.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
.Konu güncel mi arkadaşlar ona göre yapayım. Bir de Phantom spirit mi assasin mi almalı? Kasam büyük hatırladığım kadarıyla. R5 5600x var dark x123 ile kullanıyorum.
Bir kere bence bunu almayın. saçma sapan pahalı.Hocam bu sogutucu kaça gelir https://www.gaming.gen.tr/urun/5713...tucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/#reviews
Hocam ben siyah bir işlemci soğutucu alacam bana hangisini önerirsiniz şuanki işlemci ryzen 5 5600 ama yükseltecemBir kere bence bunu almayın. saçma sapan pahalı.
ille beyaz alacaksanız hem de dijitali 1999 tl.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital White
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.www.gaming.gen.tr
1999 olanı aldığınızı varsayarsak
Parolapara'a 2000 tl gönderip başlıyorsunuz. ilk alışverişe 400 tl verecek.
sanal kart oluşturun.
iyzico uygulamasını indirip üye oluyorsunuz. Sırası ile 3 kampanyaya katılacaksınız.
Sonra gaming.gen.tr den ödeme yaparken iyzico ile ödeme seçip parolapara sanal kredi kartını gireceksiniz.
1. Hoşgeldin kampanyası. 500 TL verecek.
2. bayram kampanyası %25. 500 TL verecek
3. Gaming.gen.tr %10 kampanyası 200 tl verecek.
toplamda 400+500+500+200 = 1600 tl geri ödeme gelecek.
ürün size 400 tl ye gelecek.,
ama kampanyalara katılmazsanız sonradan kesinlikle geri alamazsınız.
Offfff çok güzel phantomu sallayıp bunu almak çok mu kötü olur?Bir kere bence bunu almayın. saçma sapan pahalı.
ille beyaz alacaksanız hem de dijitali 1999 tl.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Digital White
Özel tasarlanmış bakır ısı boruları sayesinde işlemcinizden gelen sıcaklığı anında emer ve geniş yüzeyli kanatçıklara aktararak hızlı bir şekilde dağıtır.www.gaming.gen.tr
1999 olanı aldığınızı varsayarsak
Parolapara'a 2000 tl gönderip başlıyorsunuz. ilk alışverişe 400 tl verecek.
sanal kart oluşturun.
iyzico uygulamasını indirip üye oluyorsunuz. Sırası ile 3 kampanyaya katılacaksınız.
Sonra gaming.gen.tr den ödeme yaparken iyzico ile ödeme seçip parolapara sanal kredi kartını gireceksiniz.
1. Hoşgeldin kampanyası. 500 TL verecek.
2. bayram kampanyası %25. 500 TL verecek
3. Gaming.gen.tr %10 kampanyası 200 tl verecek.
toplamda 400+500+500+200 = 1600 tl geri ödeme gelecek.
ürün size 400 tl ye gelecek.,
ama kampanyalara katılmazsanız sonradan kesinlikle geri alamazsınız.