Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

arkadaşlar mayıs ayında olan ilk alışverişe 500 tl iade kampanyasında nerelerin geçerli olduğuna bakabileceğim bir yer varmı

Yaz %25 Gaming.gen'de geçerli değil arkadaşlar deneme amaçlı tf7 termal macun almıştım iade etmedi.

Ekler

• 1748894700442.webp
    1748894700442.webp
    19.7 KB · Hit: 31
arkadaşlar mayıs ayında olan ilk alışverişe 500 tl iade kampanyasında nerelerin geçerli olduğuna bakabileceğim bir yer varmı
Dostum senin katıldığın “ilk ödeme” kampanyasının son günü 31 Mayıs’tı. Eğer alışverişi bu tarihten sonra yaptıysan 30 Haziran’da biten “ilk ödeme” kampanyasına katılman gerekiyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaz %25 Gaming.gen'de geçerli değil arkadaşlar deneme amaçlı tf7 termal macun almıştım iade etmedi.
Tek alışverişle 3-4 kampanyadan yararlanılmasın diye her mağazayı tek bir kampanyaya dahil etmişler gibi duruyor. İlk ödemede gaming.gen.tr, itopya, pckolik var %10’da hawkgaming.com.tr var %25’te hiçbiri yok.

Son düzenleme:
Dostum senin katıldığın “ilk ödeme” kampanyasının son günü 31 Mayıs’tı. Eğer alışverişi bu tarihten sonra yaptıysan 30 Haziran’da biten “ilk ödeme” kampanyasına katılman gerekiyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek alışverişle 3-4 kampanyadan yararlanılmasın diye her mağazayı tek bir kampanyaya dahil etmişler gibi duruyor. İlk ödemede gaming.gen.tr, itopya, pckolik var %10’da hawkgaming.com.tr var %25’te hiçbiri yo
Kampanyaya 30 Mayıs'ta katıldım ve aynı gün alışverişimi gerçekleştirdim. Ancak müşteri hizmetleri, alışveriş yaptığım yerin geçerli olmadığını söyledi. Haziran ayındaki kampanyaya baktığımda, aldığım site geçerli olarak yazıyordu fakat Mayıs ayında da geçerli olup olmadığını emin olamadım.

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
halen aktıf mı

Kampanyaya 30 Mayıs'ta katıldım ve aynı gün alışverişimi gerçekleştirdim. Ancak müşteri hizmetleri, alışveriş yaptığım yerin geçerli olmadığını söyledi. Haziran ayındaki kampanyaya baktığımda, aldığım site geçerli olarak yazıyordu fakat Mayıs ayında da geçerli olup olmadığını emin olamadım.
Mağaza hangisi hocam? İtopya ise evet yeni kampanyaya dahil ancak eskisinde yoktu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,990
Üyeler
175,140
Son üye
karekatekulli
Geri