Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

arkadaşlar kampanyalara katıldım parolapara ve %25 bayram kampanyasının iadeleri hemen cüzdana yattı ancak 500 tl ilk sipariş iadesi yatmadı neden olabilir acaba 1000 tl üzeri bir alışveriş yapmıştım daha öncede iyzicodan hiç siparişim olmamıştı

arkadaşlar kampanyalara katıldım parolapara ve %25 bayram kampanyasının iadeleri hemen cüzdana yattı ancak 500 tl ilk sipariş iadesi yatmadı neden olabilir acaba 1000 tl üzeri bir alışveriş yapmıştım daha öncede iyzicodan hiç siparişim olmamıştı
desteğe bir yaz bakalım.

Yeni bir %25 iade kampanyası var yaz alışverişi kampanyası adı altında. Bu da her yerde geçerli mi deneyen var mı? Geçmiş kampanyalardan bağımsız mı? Öncekinin adı bayram kampanyasıydı sanırım.

Bayram kampanyası bitmedi ya?bitti diye bana gelmedi yüzde 25

Bayram kampanyası bitmedi ya?bitti diye bana gelmedi yüzde 25
Gelmez , çünkü gaminggen vs. hiçbiri kampanya dahilinde değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni bir %25 iade kampanyası var yaz alışverişi kampanyası adı altında. Bu da her yerde geçerli mi deneyen var mı? Geçmiş kampanyalardan bağımsız mı? Öncekinin adı bayram kampanyasıydı sanırım.
Birkaç yerde geçerli lakin gaminggen,itopya gibi siteler dahil değil hocam

Gelmez , çünkü gaminggen vs. hiçbiri kampanya dahilinde değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç yerde geçerli lakin gaminggen,itopya gibi siteler dahil değil hocam
Bayram kampanyasında da mağazalar listesinde itopya yoktu ancak alışveriş yaptığımda hediye yüklendi. Kampanyanın başlığı açıklaması falan da neredeyse aynı. O açıdan sorayım dedim

Bayram kampanyasında da mağazalar listesinde itopya yoktu ancak alışveriş yaptığımda hediye yüklendi. Kampanyanın başlığı açıklaması falan da neredeyse aynı. O açıdan sorayım dedim
Kendini feda edip deneyecek bir gönüllü aranıyor :D
Bu arada bu ayki ilk alışveriş kampanyasında itopya görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,708
Üyeler
175,099
Son üye
alpwers
Geri