Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

1000/1250 cashback vardı niye konu başlığı 1000/900 olmuş?

Merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz ben bursada yaşıyorum iyzico dan parayı nasıl çekeceğimi bilmiyorum

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
Hocam gaming gende 500+1000 diyor onun hakkında bilgin var mı

Iyzico uygulamasından katıldıysan, bayram kampanyası %25, 500 tl ilk alışverişe katılıcaksın ve gaming gen %10 kampanyasına katılacaksın sonra parolapara uygulamasından hesap açıkcaksın ilk işleme %50 en fazla 400 tl veriyor ve bu işlemler sepette inmiyor sana cashback olarak geri iade ediyorlar ödediğin yere iyzicoya parolapara hesaplarına herhalde kampanyalara katılmayı unutma yani ve bu şeyden 500+500+400+220 1600 lira civarı iade alabilirsin hepsini yaparsan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz ben bursada yaşıyorum iyzico dan parayı nasıl çekeceğimi bilmiyorum
iyzico mobil uygulamasından “Para Çek“ seçeneğine tıklayarak, çekmek istediğin tutarı girebilirsin. Daha sonra parayı göndermek istediğin IBAN’ı girerek para çekme işlemini tamamlayabilirsin. Çektiğin tutar, takip eden ilk iş günü içerisinde banka hesabına yansır. Bu şekil olabilir belki.

iyzico mobil uygulamasından “Para Çek“ seçeneğine tıklayarak, çekmek istediğin tutarı girebilirsin. Daha sonra parayı göndermek istediğin IBAN’ı girerek para çekme işlemini tamamlayabilirsin. Çektiğin tutar, takip eden ilk iş günü içerisinde banka hesabına yansır. Bu şekil olabilir belki.
hacı adam hedıye bakıyeyı cekmekten bahsedıo vodafone pay ıle oluyormus denemedım daha

Beyler ilk sipariş iadesinde sepet tutarı mı baz alınıyor yoksa ürün 1000₺ üstü olması mı? Gaminggen'den termal macun ve pad alacağım buna göre

Merhaba. Ben İstanbul'da yaşamadığım halde İstanbulkart uygulaması sayesinde tüm parayı çektim. Önce parayı oraya yatırıyosun sonrasında ise IBAN'a gönder seçeneği ile istediğin bankaya gönderiyorsun.

Merhaba. Ben İstanbul'da yaşamadığım halde İstanbulkart uygulaması sayesinde tüm parayı çektim. Önce parayı oraya yatırıyosun sonrasında ise IBAN'a gönder seçeneği ile istediğin bankaya gönderiyorsun.
Ben hesabı onaylama kısmında son aşamada yüzümü doğruğruladıktan sonra hata oluştu tekrar dene filan diyor

Benim ilk sipariş için 500 TL yatmadı acaba sonradan mı yatırıyorlar, hiç alışverişte yapmadım. Gaming gen'den almıştım ürünü.
Yatırdılar mı acaba 500tl yi size

Ben hesabı onaylama kısmında son aşamada yüzümü doğruğruladıktan sonra hata oluştu tekrar dene filan diyor

Yatırdılar mı acaba 500tl yi size
Hocam sipariş verilmiş o hesaptan daha önce o yüzden yatmadı ama onun yerine 1200'e 500 vermişti yani aynı hesaba geldi

hocam pckolik sitesinde ilk alışverişe özel 500tl indirim gözüküyo fakat iyzico sitesinde gözükmüyo pckolikten alışveriş yapmıs biri yardım edebilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,264
Üyeler
175,013
Son üye
boranknk
Geri