Hocam gaming gende 500+1000 diyor onun hakkında bilgin var mıİyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
iyzico mobil uygulamasından “Para Çek“ seçeneğine tıklayarak, çekmek istediğin tutarı girebilirsin. Daha sonra parayı göndermek istediğin IBAN’ı girerek para çekme işlemini tamamlayabilirsin. Çektiğin tutar, takip eden ilk iş günü içerisinde banka hesabına yansır. Bu şekil olabilir belki.Merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz ben bursada yaşıyorum iyzico dan parayı nasıl çekeceğimi bilmiyorum
hacı adam hedıye bakıyeyı cekmekten bahsedıo vodafone pay ıle oluyormus denemedım dahaiyzico mobil uygulamasından “Para Çek“ seçeneğine tıklayarak, çekmek istediğin tutarı girebilirsin. Daha sonra parayı göndermek istediğin IBAN’ı girerek para çekme işlemini tamamlayabilirsin. Çektiğin tutar, takip eden ilk iş günü içerisinde banka hesabına yansır. Bu şekil olabilir belki.
Sepet baz alınır büyük ihtimal böyle şeylerde ürün sayısı önemli olmuyor genelde.Beyler ilk sipariş iadesinde sepet tutarı mı baz alınıyor yoksa ürün 1000₺ üstü olması mı? Gaminggen'den termal macun ve pad alacağım buna göre
Merhaba. Ben İstanbul'da yaşamadığım halde İstanbulkart uygulaması sayesinde tüm parayı çektim. Önce parayı oraya yatırıyosun sonrasında ise IBAN'a gönder seçeneği ile istediğin bankaya gönderiyorsun.Merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz ben bursada yaşıyorum iyzico dan parayı nasıl çekeceğimi bilmiyorum
Ben hesabı onaylama kısmında son aşamada yüzümü doğruğruladıktan sonra hata oluştu tekrar dene filan diyorMerhaba. Ben İstanbul'da yaşamadığım halde İstanbulkart uygulaması sayesinde tüm parayı çektim. Önce parayı oraya yatırıyosun sonrasında ise IBAN'a gönder seçeneği ile istediğin bankaya gönderiyorsun.
Yatırdılar mı acaba 500tl yi sizeBenim ilk sipariş için 500 TL yatmadı acaba sonradan mı yatırıyorlar, hiç alışverişte yapmadım. Gaming gen'den almıştım ürünü.
Hocam sipariş verilmiş o hesaptan daha önce o yüzden yatmadı ama onun yerine 1200'e 500 vermişti yani aynı hesaba geldiBen hesabı onaylama kısmında son aşamada yüzümü doğruğruladıktan sonra hata oluştu tekrar dene filan diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yatırdılar mı acaba 500tl yi size