Yt'den yayın kesitleri izlediğim oluyorda çoğunlukla telefonda, o sebeple 6.9 inç ekran kullanmayı düşündüm. Şuanki telefonda s20fe. Sizce geçeyim mi...
Bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Kamera ve sosyal medya uygulamaları kullanıyorum çoğunlukla telefonda. iPhone telefonların kamera konusunda ve...
Cezayir, Tunus taraflarına gitmeyi düşünüyordum. Kullandığım telefon Samsung S20FE ve bazen ekran kapanıyor, bazen de ekrandaki şeyler kırmızılaşıyor...
Fas'a giden varmı? Varsa rabat tarafında sahilden okyanusa yüzmeye giriliyor mu ve önerir miydiniz fas/rabat'a gitmeyi? 15 gün böyle biryeri gezmeye gider...
Cezayir ya da tunus'u düşünüyordum. İkisinden birinde 15 gün kadar kalmak, sahile gidip okyanusa girmek, sörf ve tarihi yerleri gezmek.
Ayrıca 15 gün...
Haziranda üniversiteden eve dönünce temmuzda yurtdışında vizesiz bir yere gidip 10-15 gün harcamalar yapa yapa tatil yapmak mı? Harcamadan kısarak 1 ülke...
Kapıda vize ücreti 25 dolar olan bir yere giderken önce uçak bileti alıp havaalanına gelince pasaport kontrol yerinden mi kapıda vize alınıyor? Kapıda vize...
Spider-Man oyunlarını indirimde almayı düşünüyorum (Miles Morales oyununu öncesinde sonuna kadar oynamıştım, TR yama vardı. Diğer Spider-Man oyunlarında TR...
Birsüredir ets2, horizon 5 ve market simulator oynuyordum. Oyun almıyorum birsüredir. Crack oyun indirmemeye çalışıyordum, bu aralar sadece horizon 6 almayı...
VPN'de kullanılan İnternet'e yavaşlama durumu olabiliyor, diğer söylediğiniz şeyi kullanmadım daha. Onda da yavaşlama durumu ya da ping artma durumu...