swıshshy10
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
arkadaslar sanal kart olusturmaya calısıyorum fakat kimlik on yuzu okut dedi okuttum fakat 15 dakaikadır beklıyorum hala okunuyor lutfen bekleyın dıyor. ne yapacagım?
Daha once alisveris yaptin diyerek kabul etmeyebilir. Siparisi iptal edip cashbacklar yatinca tekrar sipariş edersen sorun yaşamazsınArkadaşlar ben iyzico ile ödeme yaparken sadece bayram %25 cashback kapmanyasini kullandim ilk 500tl cashback kapmanyasini kullanmadi tekrar baska alışverişte kullansam cashback verirmi yoksa sadece ilk kullanimda mi gecerliydi
Daha once alisveris yaptin diyerek kabul etmeyebilir. Siparisi iptal edip cashbacklar yatinca tekrar sipariş edersen sorun yaşamazsın
Yaparsın da bugün 1 haziran kampanya değişti galiba bi araştır. %50 cashbacki ben de sanal kart ile aldimAileden başka birinin adiyla tcsiyle parolapara iyzico ile tekrar aynı komboyu yapabilirmiyim bir de parolapara icin sanal kart ile de sayiyormu %50 cashback
İptal edersen bir daha aynı kampanyadan yararlanamazsınArkadaşlar ben iyzico ile ödeme yaparken sadece bayram %25 cashback kapmanyasini kullandim ilk 500tl cashback kapmanyasini kullanmadi tekrar baska alışverişte kullansam cashback verirmi yoksa sadece ilk kullanimda mi gecerliydi
Alabilirsin çünkü zaten başka şansın yok eski ram'in stokta olsa bile büyük ihtimalle ismen aynı ama cismen farklı olacak.Ben ram almak istiyorum ama benim eski ram'im stokta yok aynı özellikli başka bir ram alsam sıkıntı olur mu?
Şuan corsair vengeance 16gb 5200mhz ram kullanıyorum yanına bu ram iyi olur mu? sitede bitek bu var 16gbAlabilirsin çünkü zaten başka şansın yok eski ram'in stokta olsa bile büyük ihtimalle ismen aynı ama cismen farklı olacak.