Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

arkadaslar sanal kart olusturmaya calısıyorum fakat kimlik on yuzu okut dedi okuttum fakat 15 dakaikadır beklıyorum hala okunuyor lutfen bekleyın dıyor. ne yapacagım?

Arkadaşla iyzico bakiyemi vodafone paye attim ordan qr ile para cek diyince bu işlem günlük limiti asmaktadir diyor baska boyle sorun yaşayan varmi

Arkadaşlar ben iyzico ile ödeme yaparken sadece bayram %25 cashback kapmanyasini kullandim ilk 500tl cashback kapmanyasini kullanmadi tekrar baska alışverişte kullansam cashback verirmi yoksa sadece ilk kullanimda mi gecerliydi

Arkadaşlar ben iyzico ile ödeme yaparken sadece bayram %25 cashback kapmanyasini kullandim ilk 500tl cashback kapmanyasini kullanmadi tekrar baska alışverişte kullansam cashback verirmi yoksa sadece ilk kullanimda mi gecerliydi
Daha once alisveris yaptin diyerek kabul etmeyebilir. Siparisi iptal edip cashbacklar yatinca tekrar sipariş edersen sorun yaşamazsın

Aileden başka birinin adiyla tcsiyle parolapara iyzico ile tekrar aynı komboyu yapabilirmiyim bir de parolapara icin sanal kart ile de sayiyormu %50 cashback
Daha once alisveris yaptin diyerek kabul etmeyebilir. Siparisi iptal edip cashbacklar yatinca tekrar sipariş edersen sorun yaşamazsın

Aileden başka birinin adiyla tcsiyle parolapara iyzico ile tekrar aynı komboyu yapabilirmiyim bir de parolapara icin sanal kart ile de sayiyormu %50 cashback
Yaparsın da bugün 1 haziran kampanya değişti galiba bi araştır. %50 cashbacki ben de sanal kart ile aldim

İptal edersen bir daha aynı kampanyadan yararlanamazsın
kesin bilgi. bizzat denedim oradan biliyorum.

Farklı numara üzerinden yeni hesap açman lazım

Ben ram almak istiyorum ama benim eski ram'im stokta yok aynı özellikli başka bir ram alsam sıkıntı olur mu?

Ben ram almak istiyorum ama benim eski ram'im stokta yok aynı özellikli başka bir ram alsam sıkıntı olur mu?
Alabilirsin çünkü zaten başka şansın yok eski ram'in stokta olsa bile büyük ihtimalle ismen aynı ama cismen farklı olacak.

beyler ıstanbul karta para attım çekmek için ama çekemıyoorum kımlık dogrulanmıyor sıstem hatası diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,214
Üyeler
175,005
Son üye
fet2
Geri