simdi ben PSU alacaktım, tam anlayamadım 2 uygulamayada üye oldum indirdim kampanyalara katıldım sanırsam parolapara da zaten otomatik katılıyor anladığım kadarı ile bir şey yapmaya gerek kalmıyor. Psu fiyatı İtopyada 8500tl gibi bir rakam sepette ekstra indirimde var 900tl normalde. Bunun üzerine ben iyzico ile öde deyip, devam dedikten sonra telefon ve banka kartı vs bilgisi yazıyor. Devam et dedikten sonra kart bilgilerini istiyor benden buradaki kart bilgileri kısmına PAROLAPARA hesabında oluşturduğum sanal kart bilgilerini mi gireceğim tam o kısmı anlayamadım. Sanal kart oluşturdum limitli zaten içine para yüklemem gerekiyor sanırım. Atıyorum içine 8k atsam zaten indirim vs olacağı için yeterli olacak diye tahmin ediyorum ben. Buraya kadar doğrumudur yaptığım ve söylediğim şeyler. bu indirimlerden faydalanabilecek miyim simdi ben? ilk ödemeye %50 cashback sonrasında 500tl indirim vs %25 bayram şeysi , %10da itopyada iyzico ile ödeme yaptıgım iicn bunların hepsi direkt işliyecek mi ?