Arkadaşlar merhaba, HP Omen 15 RTX 3060 Ryzen 5 5600H 16 GB RAM 1TB SSD cihazım var. 3 senedir kullanıyorum, bir kez anakartı, şu an ise ikinci kez de...
Ben de böyle bir laptop düşünüyordum. 3-4 gündür araştırıyorum. 70K altına 5070 dahi yokken bu modelde 1tb ssd ve 24gb ram var. Özellikleri iyi gibi...
Arkadaşlar bu fiyata bu laptop çok iyi gibi geldi bana. Başka bir yerde bu fiyata 5070 laptop yok. Diğer özellikleri de iyi. Önerir misiniz? Bildiğiniz bir...
Çoğu yerde 7k'nın üzerinde fiyatı var. Cihaz ve fiyat anlamında fikrim yok alınır mı sizce ? Cloud 3 Wireless almayı düşünüyordum şimdi bu geldi karşıma...
Merhaba, şu aralar qasqhai araştırması yapıyorum. Bildiğim kadarıyla 2024 sonrası araçlar makyajlı olarak sürülmüş. Makyajlı ve makyajsız hali arasında...
Bir önceki seriye sahibim, soğutması gayet iyi olsa da temmuzda anakart yaktı. Alan arkadaşlara garanti uzatma paketi almasını öneririm anakart yakma...
İntel de durum nasıl bilmiyorum ama 7435HS işlemcimin 80 dereceyi geçtiğini hatırlamıyorum.
1770651134
Geçtiyse belki işlemci stres testinde geçebilir başka...