00Tarik00 isimli üyenin son içerikleri

1. 0

HP marka laptop ne kadara satılır?

Arkadaşlar merhaba, HP Omen 15 RTX 3060 Ryzen 5 5600H 16 GB RAM 1TB SSD cihazım var. 3 senedir kullanıyorum, bir kez anakartı, şu an ise ikinci kez de işlemcisi yandı. 3-4 ay öncesinde yine işlemciyi tamir ettirdim, 6K civarı da bir ücret ödedim, şimdi ise aynı sorunu yaşadım ve yapan adama...
  2. 0

🔥İndirim Lenovo LOQ İ7-13650HX 24GB RAM 1TB SSD RTX5070 (115w) Laptop 🔥60.999₺

Müşteri hizmetlerine ulaştım politikamız değiştiğinden dolayı yardımcı olamıyoruz dedi, doğru mu bu kalktı mı iade ?
  3. 0

🔥İndirim Lenovo LOQ İ7-13650HX 24GB RAM 1TB SSD RTX5070 (115w) Laptop 🔥60.999₺

Aynı cihazı geçen hafta 65k'ya hediye almıştım amazondan. Görüşsem farkı iade yaparlar mı ? Geçen sene kulaklıkta iade almıştım.
  4. 0

LENOVO LOQ i7-13650HX 24GB 1TB SSD Alınır Mı ?

Arkadaşlar bu fiyata bu laptop çok iyi gibi geldi bana. Başka bir yerde bu fiyata 5070 laptop yok. Diğer özellikleri de iyi. Önerir misiniz? Bildiğiniz bir eksi durumu var mı...
  5. 0

Lenovo loq 5050 44.5k

Bütçeyi artırıp 5060'lı cihaz almak mantıklı mıdır 50k civarlarında ? 5050-5060 arası ciddi bir performans farkı bulunuyor mu ?
  6. 0

ASUS A501 ROG Pelta Beyaz Kablosuz Gaming Gecesi'nde Alınır Mı ?

Çoğu yerde 7k'nın üzerinde fiyatı var. Cihaz ve fiyat anlamında fikrim yok alınır mı sizce ? Cloud 3 Wireless almayı düşünüyordum şimdi bu geldi karşıma. https://www.incehesap.com/asus-a501-rog-pelta-beyaz-kablosuz-fiyati-86889/
  7. 0

Qashqai 2022 ve 2025 arasında fark var mı?

Merhaba, şu aralar qasqhai araştırması yapıyorum. Bildiğim kadarıyla 2024 sonrası araçlar makyajlı olarak sürülmüş. Makyajlı ve makyajsız hali arasında neler fark ediyor acaba? Gördüğüm kadarıyla ön farlar, tampon ve arka stoplarda değişim var. Ayrıca düzeltilen herhangi bir sorun vs. var mı...
  8. 0

🔥İndirim Lenovo LOQ İ5-13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 144Hz Laptop 🔥47.499₺ (9 Taksit )

Bir önceki seriye sahibim, soğutması gayet iyi olsa da temmuzda anakart yaktı. Alan arkadaşlara garanti uzatma paketi almasını öneririm anakart yakma ihtimali bendeki seride çok fazla.
  9. 0

🔥İndirim Lenovo LOQ İ5-13450HX 12GB 512GB SSD RTX5060 144Hz Laptop 🔥47.499₺ (9 Taksit )

12x1 diye biliyorum, 2 yuva var 24'e yükseltilebiliyor.
  10. 0

Araç içi kamera kablosu airbag için sorun oluşturur mu?

Merhaba arkadaşlar, DDPAI N5 Dual araç içi kamerası satın aldım ve yarın montajını yapacağım. Arka kamera kablosunu kapı fitillerinin arasından ve orta direk kaplamasının altından geçirerek arkaya ulaştırmayı planlıyorum. Ancak orta direk de airbag işareti olduğunu fark ettim. Kabloyu buradan...
  11. 0

Kedi tüyü dökülmesine ne iyi gelir?

Bunları da denedim pek bir etkisi olmadı malesef
  12. 0

Hocam somonlu olması lazım eğer onu soruyorsanız
  13. 0

Hills kuru mama kullanıyorum hocam. Diğer mamaları genelde hiç yemiyor bizimki. https://www.amazon.com.tr/Solomon-Fish-Kedi-Köpekler-Balık/dp/B0C1HSNTCS?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1Y1GZZE0MICDF hocam bunu alsam takviye olarak iş görür mü ? Yorumları gayet olumlu...
  14. 0

Arkadaşlar merhaba, tekir cinsi kedim çok fazla tüy döküyor. Bazı haplar, maltlar vs. çeşitli şeyler denedim ancak hiçbir azalma gözlemlemedim. Bir tanıdığım probiyotik ve somon yağı takviyesi ile kendi kedisinin tüy dökümünün neredeyse sıfıra indiğini söyledi. Bir zararı olur mu kedime...
  15. 0

Yardım Bambu Lab A1 bu fiyata mantikli mi

Combo almayacaksanız P1S alın bence. Kapalı kasa olması büyük avantaj. Ayrıca ilk kez alacaksanız Bambu Lab'tan şaşmayın derim.
Geri