❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE iyzico ile 409 TL!!!

Bugün teslim aldım hocam zor oldu takması biraz ama taktım gayet iyi sessiz ram tarafındaki fanı biraz üste takmak zorunda kaldım gskill ripjaws ramlerini kullanıyorum heatsinkli şuanlık bir problem yok.

Alıntıyı görüntüle
şansa benim ki de bu gün geldi video çekcem diye kurmadımyarın kurup yt atcam .p

Önceki gün geldi. Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. 1399 kartımdan çekildi ve 989 tl cashback geldi, Ürün sessiz çalışıyor. Macunu dağıtmak için uğraşmayın. Beş köşeye sıkın ve üzerine montajlayın yoksa eliniz ya da spatulanız macun içinde kalır. Macun çok yoğun, işlemci üzerine sürmek için uğraşmayın.

Önceki gün geldi. Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. 1399 kartımdan çekildi ve 989 tl cashback geldi, Ürün sessiz çalışıyor. Macunu dağıtmak için uğraşmayın. Beş köşeye sıkın ve üzerine montajlayın yoksa eliniz ya da spatulanız macun içinde kalır. Macun çok yoğun, işlemci üzerine sürmek için uğraşmayın.
kurulumda zorluk çektin mi fazla video çekicem de zorlandıysan video yapmam mantıklı olcak kimse beceremiyor pek montaj

kurulumda zorluk çektin mi fazla video çekicem de zorlandıysan video yapmam mantıklı olcak kimse beceremiyor pek montaj
Platformlar için poşetler ayrılmış zaten. intel 1700, 1155, amd 5 vb. Sadece petek yerleştirilirken biraz bastırılıp, vidaların yuvaya oturtulması gerekiyor. Bu da sorun değil açıkçası. Montaj kolaylığı açısından 10/9 veririm. 1 puanı da uzun bir tornavida gerekmesi nedeniyle kırıyorum. Onun haricinde enfes bir ürün.

Platformlar için poşetler ayrılmış zaten. intel 1700, 1155, amd 5 vb. Sadece petek yerleştirilirken biraz bastırılıp, vidaların yuvaya oturtulması gerekiyor. Bu da sorun değil açıkçası. Montaj kolaylığı açısından 10/9 veririm. 1 puanı da uzun bir tornavida gerekmesi nedeniyle kırıyorum. Onun haricinde enfes bir ürün.
yt de hiç vidosu çekilmemiş türkçe rekabet de hiç olmicak bundan dolayı video çejkicem içerik böyle olcak:

giriş: selam verme kanal tanıtma
ürünün fiyatı hakkın da konuşma ve ucuza nasıl alınır
kutu açılışı
ürünü inceleme
stok fan ile elde edilen sıcaklık vs fps
stok fan nasıl sökülür
soğutucu montajı
soğutucu ile elde edilen ısı değeri ve fps

sence eklemem veya kaldırmam gereken birşeyler var mı ayrıca nasıl içerik fikri sence

Devam ediyor mu iyzico

Iyzico hesabında para çekilmez olarak gösteriyor ama paralaparadan çektim parayı nasıl yapabilirim bu arada başlık için teşekkürler

Platformlar için poşetler ayrılmış zaten. intel 1700, 1155, amd 5 vb. Sadece petek yerleştirilirken biraz bastırılıp, vidaların yuvaya oturtulması gerekiyor. Bu da sorun değil açıkçası. Montaj kolaylığı açısından 10/9 veririm. 1 puanı da uzun bir tornavida gerekmesi nedeniyle kırıyorum. Onun haricinde enfes

Iyzico hesabında para çekilmez olarak gösteriyor ama paralaparadan çektim parayı nasıl yapabilirim bu arada başlık için teşekkürler
İyzico internet üzeri alışverişlere tek izin veriyor parayı çekemezsin

Vodafone Pay ile çekip herhangi işletmede qr ile ödeme veya atmden çekebilirsiniz.

Bu iyzico binance gibi bir sürü bilgi istiyor ya değer mi sıkıntı yasamayalim

iyizico indirimleri hala devam ediyormu gaming gen tr de ve bu ürün hala 409₺ ise almak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,739
Üyeler
183,157
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri