V VtecKicked 80+ Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 496 Reaksiyon skoru 69 6 Ocak 2026 #1 Bütçem maksimum 2000 lira , şu an SteelSeries Prime+ kullanıyorum elime biraz büyük geliyor , ne önerirsiniz?
Bütçem maksimum 2000 lira , şu an SteelSeries Prime+ kullanıyorum elime biraz büyük geliyor , ne önerirsiniz?
FTR - Kaan 80+ Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 53 Reaksiyon skoru 11 6 Ocak 2026 #2 ATK Dragonfly A9 alabilirsin. Gerçekten 10 numara bir mouse. Kaliteli, şarjı çok uzun gidiyor. Mchose a5' de iyidir fakat hiç kullanmadım forumda genel olarak bu ikisi tavsiye ediliyor. Ben ATK aldım memnunum.
ATK Dragonfly A9 alabilirsin. Gerçekten 10 numara bir mouse. Kaliteli, şarjı çok uzun gidiyor. Mchose a5' de iyidir fakat hiç kullanmadım forumda genel olarak bu ikisi tavsiye ediliyor. Ben ATK aldım memnunum.
V VtecKicked 80+ Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 496 Reaksiyon skoru 69 6 Ocak 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 FTR - Kaan yazmış: ATK Dragonfly A9 alabilirsin. Gerçekten 10 numara bir mouse. Kaliteli, şarjı çok uzun gidiyor. Mchose a5' de iyidir fakat hiç kullanmadım forumda genel olarak bu ikisi tavsiye ediliyor. Ben ATK aldım memnunum. Devamı için tıklayın... Boyutlarına bakayım hocam bir sorunu yok değil mi
FTR - Kaan yazmış: ATK Dragonfly A9 alabilirsin. Gerçekten 10 numara bir mouse. Kaliteli, şarjı çok uzun gidiyor. Mchose a5' de iyidir fakat hiç kullanmadım forumda genel olarak bu ikisi tavsiye ediliyor. Ben ATK aldım memnunum. Devamı için tıklayın... Boyutlarına bakayım hocam bir sorunu yok değil mi