VtecKicked
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Bütçem 1500-2000 lira maksimum , şu an stellseries prime plus kullanıyorum elime büyük geliyor , ne önerirsiniz?
rationalkeys.com.tr
1.000 hz yeterli hocam , içinden dongle çıkmıyor mu?İçerisinde sadece 4K Dongle yok. Kendileri çıkarıp, ayrıca satıyor da olabilirler. Mchose kutu içerikleri nasıl bilmiyor. Sitede de satıyorlar. Ama inanın çoğu oyunda 2K-4K Hz kullanmıyorsunuz bile. Yani 1K Hz gayet yetiyor. Burada sensör ve işlemcinin sağladığı avantajlar daha önemli.
![]()
A5 White Pro
Çift Modlu/Üç Modlu Kablosuz Bağlantı. Yüksek Performanslı NORDIC Ana Kontrol Çip seti. Üst Seviye PAW3395 Amiral Gemisi Sensör. Maksimum 26000 DPI. Üstün Pil Ömrü (130 saate kadar). 4KHz'e Kadar Geri Bildirim Oranı. Ağırlık: 59 gram. Boyutlar: 121.6x61.5x37.7mm.rationalkeys.com.tr
Bütçem 1500-2000 lira maksimum , şu an stellseries prime plus kullanıyorum elime büyük geliyor , ne önerirsiniz?
Çıkıyor tabii ki hocam öyle şey olur muAlıcısı çıkıyor olması lazım. Sadece 4K Hz için gereken dongle çıkmıyor diye belirtmişler. Yine de içime bir kurt düştü. Bence iletişime geçin almadan önce.
Hocam MCHOSE bana çok mantıklı geldi hem 650 ips hem 1000 hz hemde 3395 sensör var , boyut olarak da elime uygun almalı mıyımBenim de kafam karıştı. A9 Plus veya Fantech Helios 2 alın bence, boş verin diğer önerimi.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Boyut için McHose mantıklı elim küçük olduğu için , alınır değil mi?Çıkıyor tabii ki hocam öyle şey olur mu4K için gereken dongle çıkmaz sadece
claw tutuş şekli için uygun olduğunu söylüyorlar alınır benceHocam MCHOSE bana çok mantıklı geldi hem 650 ips hem 1000 hz hemde 3395 sensör var , boyut olarak da elime uygun almalı mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boyut için McHose mantıklı elim küçük olduğu için , alınır değil mi?
Elim küçük hocamCorsair M75 Wireless , hocam cümartesi günü itopyadan aldım , ellerim büyük , daha önce asus gladius core 2 kullanıcıydım , şu an aşırı memnunum , sanki mouse değiştirmemişim gibi hissediyorum , claw tutuş pozisyonunda kullanıyorum, tavsiye ederim.
![]()
Corsair M75 WIRELESS Lightweight RGB Siyah Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
Corsair M75 WIRELESS Lightweight RGB Siyah Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile CH-931D010-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
hocam o zaman Glorious Model O Kablosuz Gaming Mouse bunu al geç keyfine bak
![]()
Glorious Model O Kablosuz Gaming Mouse - Mat Siyah (GLRGLO-MS-OW-MB)
Glorious Model O Kablosuz Gaming Mouse - Mat Siyah (GLRGLO-MS-OW-MB)www.nethouse.com.tr