Kablosuz mouse önerisi

Reaksiyon skoru
58
Bütçem 1500-2000 lira maksimum , şu an stellseries prime plus kullanıyorum elime büyük geliyor , ne önerirsiniz?

İçerisinde sadece 4K Dongle yok. Kendileri çıkarıp, ayrıca satıyor da olabilirler. Mchose kutu içerikleri nasıl bilmiyor. Sitede de satıyorlar. Ama inanın çoğu oyunda 2K-4K Hz kullanmıyorsunuz bile. Yani 1K Hz gayet yetiyor. Burada sensör ve işlemcinin sağladığı avantajlar daha önemli.

İçerisinde sadece 4K Dongle yok. Kendileri çıkarıp, ayrıca satıyor da olabilirler. Mchose kutu içerikleri nasıl bilmiyor. Sitede de satıyorlar. Ama inanın çoğu oyunda 2K-4K Hz kullanmıyorsunuz bile. Yani 1K Hz gayet yetiyor. Burada sensör ve işlemcinin sağladığı avantajlar daha önemli.
1.000 hz yeterli hocam , içinden dongle çıkmıyor mu?

Alıcısı çıkıyor olması lazım. Sadece 4K Hz için gereken dongle çıkmıyor diye belirtmişler. Yine de içime bir kurt düştü. Bence iletişime geçin almadan önce.

Benim de kafam karıştı. A9 Plus veya Fantech Helios 2 alın bence, boş verin diğer önerimi.

Benim de kafam karıştı. A9 Plus veya Fantech Helios 2 alın bence, boş verin diğer önerimi.
Hocam MCHOSE bana çok mantıklı geldi hem 650 ips hem 1000 hz hemde 3395 sensör var , boyut olarak da elime uygun almalı mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkıyor tabii ki hocam öyle şey olur mu :D 4K için gereken dongle çıkmaz sadece
Boyut için McHose mantıklı elim küçük olduğu için , alınır değil mi?

Son düzenleme:
Hocam MCHOSE bana çok mantıklı geldi hem 650 ips hem 1000 hz hemde 3395 sensör var , boyut olarak da elime uygun almalı mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyut için McHose mantıklı elim küçük olduğu için , alınır değil mi?
claw tutuş şekli için uygun olduğunu söylüyorlar alınır bence

Corsair M75 Wireless , hocam cümartesi günü itopyadan aldım , ellerim büyük , daha önce asus gladius core 2 kullanıcıydım , şu an aşırı memnunum , sanki mouse değiştirmemişim gibi hissediyorum , claw tutuş pozisyonunda kullanıyorum, tavsiye ederim.

Corsair M75 Wireless , hocam cümartesi günü itopyadan aldım , ellerim büyük , daha önce asus gladius core 2 kullanıcıydım , şu an aşırı memnunum , sanki mouse değiştirmemişim gibi hissediyorum , claw tutuş pozisyonunda kullanıyorum, tavsiye ederim.
Elim küçük hocam

Geri