O cihazın ne kadar süre ne kadar konforlu kullanım sunacağı. Attığı model samsung odyssey, sorun yaşatan ve genel olarak x özellik olsun ne olursa olsun...
20k ile ips al demiyorum dandik oled alacağına kaliteli bir ips al diyorum attığı 20klık modele pahalı değmez dedim fark ettiysen :) Mini-led piyasada...
Fiyatlar konusunda durum çok iyi görünmüyor. 6000 serisi çok iyi çıksa o zamlı çıkar, 5000 serisi fiyatları çok oynamaz. 6000 serisi çok kötü çıksa 5000...
Lora dediğin şey ne.
Local yapay zeka ile yapıp yapamacağınız şeyleri ayırmanız gerekiyor. O iş için düzgün optimize edilen bir modeli alırsanız muhteşem...
Monitöre şu anda bakıyorum. Kıyas olması açısından güneş vurmayan yapay kaynaklar ile ışıklandırılan bir odada 450 nit göz tırmalayacak kadar parlak. 300 az...
7 ms gecikme süresi galiba. 144 hz kullanımda görüntü çok bulanıklaşmaz diye düşünüyorum. FHD bir ekrandan muazzam görüntü kalitesi beklenmiyordur. 5060...
Mini-led olarak piyasada sağlıklı ve makul fiyatlı bir mini-led monitör göremedim. Ips tarafında beklentileriniz önemli yüksek tazeleme hızı mı parlaklık mı...