Arkadaşlar harpe ace mini mouse'um var, mousepad arıyorum. Kendisinden hiçbir beklentim yok elimde kalmaması yeterli. 17x20 gibi bir boyut istiyorum, bütçem...
Haftaiçi komşularla hem bir tanışıp hem de bu konuyu konuşayım o zaman. Dilekçeye ne yazılmalı bilmiyorum ama imza atanlar abonelik taahhütü mü vermiş...
Sınırsız internet paketleri genelde paylaşımlı kullanımı kısıtlar veya sözleşmelerinde kötüye kullanımda... diye bir kısım olur bilginiz olsun. Sınırsız...
Satın alacak arkadaşlar için; anahtarın tipi retail ise tamamen size ait oluyor hesabınıza tanımlanıyor daha aktivasyonla uğraşmıyorsunuz, eğer volume mak...
Envida. Forumları sevme nedenim zaten yazı dilinin korunması, sokakta arkadaşına laf atar gibi yazılmaması son kale de düşmesin. Bende konuya dönersem bence...
Bana sorarsan yok ama adamlar bir teknoloji geliştirmiş muadili yok bir fiyat çekmiş parası olan, en iyisi olsun diyen alıyor. Veya böyle daha makul...
Söylediğim monitörü bulamadım ama benzeri h27d9 var. Bu fiyata 27" 2k çözünürlükte delta <2 renk hassasiyeti ve srgb p3 ve adobe gamutlarını %95+ sağlaması...