270k+ 285k'nın daha az sorunlu versiyonu. Dolayısıyla 270k+ ile 285k neredeyse denk (270k+ turbo frekansı çok az daha düşük dikkate alınacak bir fark...
Yazılan her şeyin dışında yapay zekayı özgür bırakmak büyük bir sorun. Hala çok ciddi halüsinasyon sorunları var ve özellikle internette işlem yaptırırken...
Üretkenlik uygulamalarında çalışmak için monitör arıyordum bu model karşıma çıktı. Bu fiyat bandında renk gamut değerleri muazzam yüksek neden bu kadar ucuz.
Gaming gecesinde bakmadım ama thermalright phantom spirit peerless assasin gibi bir çift kule soğutucu alsan net soğutur 4 bakır borulu tek kule soğutucular...
Soğutma aralarındaki fark ne. Güç kesmeden sağlıklı sıcaklıklarda tutabilmesi makul. Kasa biraz küçük ama alttan fan ile destekleyebilirim kafam karışık...
Lian li a3 kasa kullanıyorum 334mm uzunluk sınırı var. Modeller arasındaki fiyat farkını anlayabilmiş değilim 60-70 bin liralık modelinki soğutmaysa 50 bin...
Benim de garibime gitti zaten dedim bir sorayım belki akıl akıldan üstündür ama şaşırtmadı. Yaptıracağım iş karpuz seçtirmek olsun onun bile başında durmam...