asdasdasds isimli üyenin son içerikleri

1. A

Android Pdf Scanova Pdf Tarama Programı Playstore'da - Deneyimle ve Yorumla

Sayfa düzeltme, dahili veya 3. parti ocr desteği, sayfa ayırma ve seri tarama gibi özellikler ile bilgisayarla rötüşlamadan kullanılabilir belge elde etmek istiyorum, çoğunlukla kitap tarıyorum.
  2. A

Lenovo Yoga Tab Gerçek Kullanıcı Deneyimi

Fiyatı çok yükseldi f/p kralı ünvanı bence şu anda düştü. Ama güzel tablet zaten üzmez.
  3. A

Gigabyte RTX 5080 Aorus Master Ice 119.999 TL Paraf ve Axses 3 Taksit

Alınır son fırsatlar artık bunlar ya tepe model bulunamıyor ya ödenebilir fiyatlar.
  4. A

Android Pdf Scanova Pdf Tarama Programı Playstore'da - Deneyimle ve Yorumla

Taranmış belge örneği atabilir misin ve seri tarama destekliyor mu? Aylık ödediğim 200 lirayı her an gözden geçirebilirim ama düzeltme ile uğraştırmaması lazım.
  5. A

80-100 Bin TL Arası Sistem Tavsiyesi ?

Düzgün bant genişlikli 16 gb vram ile model çalıştırırken context'i sıfıra yapıştırmayacaksanız sınırınız 12b civarına geliyor zaten 3-7b farazi rakamlardı ancak pek değişen bir durum yok. Alanında özelleşmiş modeller kullanırsanız yine güzel işler çıkarabilirsiniz ama.
  6. A

Ekran Kartı Önerisi Lazım

Premiere, DaVinci kadar vram'e aç bir program değil 8-10 gb 4kya kadar işinizi görecektir.
  7. A

80-100 Bin TL Arası Sistem Tavsiyesi ?

AI için bu bütçeyle pc toplama konusunda bol şans. Şaka bir yana AI'dan kastınız 3b-7b modelleri local çalıştırmak ise pekala olabilir ancak AI ile gerçekten işiniz varsa eğitim yapacaksanız veya seviyeli modellere ihtiyacınız varsa bütçenizin yanına bir sıfır daha koyun.
  8. A

İlk Defa Linux Kullandım.

Eğer Linux'ta yeniyseniz ilk denemeniz hyprland ile olmasın. Sisteme en dibine kadar hükmetmenize izin veriyor ama bu kafa karıştırıcı olabilir. Hyprland size sistemi verir dibine kadar siz tasarlarsınız. Ama kurcalamak isterserseniz btrfs assistanta 1-2 dakika uğramanıza bakar riskleri sıfırlamak.
  9. A

Yardım Kablosuz Mouse Önerisi (Mümkünse Kroniksiz)

Arkadaş fps oyun oynamayacağını belirtmiş. "İmleci düzgünce hareket ettirmek" fareyi bir anda savurmak olmuyor, günlük işler veya daha az tepkisel oyunlar falan oluyor. Fps oyunlar bambaşka bir mecra kazananla kaybedeni birkaç milisaniyenin ayırdığı ortamda bunlara gereksiz diyemem. Ancak...
  10. A

Hani ben mi istisnayım anlamıyorum i5 9. nesil işlemcili bir laptopta (1), 5070 ti ekran kartlı bir bilgisayarda (2) ve işlemcisinin adını bile telaffuz edemeyeceğim bir cihazda (3) linux masaüstü kullandım. Ne kurulumda sürücü yükledim ne biosla uğraştım ne sistemi bozdum (son söylediğim cihaz...
  11. A

Ben ve linux tabanlı olan 4 cihazım buna güldü. Linux'un ilk zamanlarında kişisel kullanıcıya uygun olmaması şu an için eleştiri malzemesi olamaz ki Windows'un da ilk zamanlarında aynı şekilde olduğunu atlamayın. 2-3 yıldır Linux kullanıyorum bütün samimiyetimle Linux'un (en azından 5+ yaşındaki...
  12. A

Yardım Kablosuz Mouse Önerisi (Mümkünse Kroniksiz)

Mouse'tan beklentiniz imleci düzgünce hareket ettirmesi ise 5k çok gereksiz bir fiyat. Mükemmel gecikme, rapor hızı vs. istemiyorsanız 1k ile 10k bütçe arasında performans açısından fark yok.
  13. A

Lian Li Dan Case A3 Gibi Kasalar Var mı?

Tam olarak o kasayı kullanıyorum senin tercih etmeme sebebin nedir?
  14. A

Yardım Sizce Bu Dolandırıcılık mı?

LG'nin yaptığı ilk yamuk değil bu yıllardır ara ara bu tarz haberlerle gündeme oturuyorlar.
  15. A

Iphone 18 Pro Almalıyım

Etrafınızdaki insanlar telefon modeline göre insan değerlendirecek kadar acizse gökyüzüne bakın ve derin bir nefes alın. Sonra mevcut telefonunuzu elinize alıp 18 pro sipariş verin. Etrafınızda dünya üzerindeki en vasıfsız insanlar bile olsa itibar her şeydir, o para sizden çıkacak. O telefona...
Geri