asdasdasds isimli üyenin son içerikleri

1. A

50 Bin TL OEM PC Onerisi

Ne tip oyunlar oynayacak?
  2. A

50 Bin TL OEM PC Onerisi

Tam olarak bu cihazla ne yapacağını açıklar mısın? Ayrıca 2. el olmadan biraz zorlanırsın bilgin olsun.
  3. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

İyi indirimli olan ne var şu an?
  4. A

@GGbaba Sitede problem mi var?
  5. A

İndirimine göre önce fiyatların gelmesi lazım. 1787337546 Yarınlar yokmuş gibi f5'e asılman lazım.
  6. A

Astral 5080'e 3 stok koymuşlar her seferinde heyecanlanıyorum boş çıkıyor.
  7. A

Ekran Kartı Önerisi (Lütfen Yardım Edin)

Oyun için 9070 xt mükemmel bir kart yazılım sorunu artık kalmadı. Ancak iş için baktığınızda nvidia 5000 serisi şart. İş içinden kastım ayda yılda bir video editlerim senaryosu değil yoğun kullanım. 1787321575 Nvidia daha modern ekran kartı anlayışı yeni oluşmuşken cuda diye bir teknolojiyi...
  8. A

Ofis + Oyun İçin 70-80k Bandında PC Önerisi

9700x bildiğim kadarıyla 9000 serisinde çoklu çekirdek performansında ölmeyen en ucuz işlemci. Çoklu çekirdek performansında ölmeyen herhangi bir işlemci alabilirsiniz. Çoklu çekirdek performansında 270k+ 9950x3d ile kafa kafaya yer yer geçtiği de oluyor f/p olarak intel bu işlemcileri mükemmel...
  9. A

Ofis + Oyun İçin 70-80k Bandında PC Önerisi

Upgrade için amd işlemci almanız gerek ama anakartı da yükseltirim diyorsanız kendi kullandığım 270k+ işlemciyi önerebilirim, fiyatına göre performansı muazzam. Fiyatı bu bütçede pahalı gelebilir bunun kardeşi 250k+'da benzer f/p sunuyor diye biliyorum. Uygun fiyatlı amd işlemciler çoklu...
  10. A

MSI X670e Anakart İçin SSD Tavsiyeleri

Habire dosya transferi yapıyorsan da iyi bir gen4 işini görür. Gen5 çoğu durumda gereksiz. Ama habire dosya transferi yapacaksan dram modülü içermesine daha çok dikkat et.
  11. A

4k Kurgu ve Render İçin PC Önerisi

Ultra 7 270k+ render konusunda acayip f/p bir işlemci. Bence nvidia ekran kartından sonra 2. kriteriniz bu olmalı. Gaming gecesinde bir ara geliyordu diye hatırlıyorum bakabilirsiniz. Ama ölü soket onu da bilin yükseltme yapma şansınız olmayacak ama bunu düşüneceğinizi sanmıyorum.
  12. A

Monitörlerde 1 Ölü Piksel Değişim İçin Yeterli mi?

Yakın zamanda monitör alacağım ancak 14 gün içinde kontrol edememe ihtimalim var. Ürünün kusurlu sayılabilmesi için bir ölü piksel yeterli mi? Ayrıca 12-16k bütçede monitör önerilerine de açığım. Günlük kullanım için olacak görsel kalitesi önceliğim. Zamanını ayıran herkese teşekkürler.
  13. A

Goodram 32gb (2x16gb) Irdm Ddr5 6400mhz Cl32 1.35v Soğutuculu PC Ram 23.999

Zamlanmamış fiyatlar alacaksan al.
Geri