asdasdasds isimli üyenin son içerikleri

1. A

5070 Ve 5070 Ti Arasındaki Gerçek Performans Farkı Ne?

vram ne kadar önemli
  2. A

5070 Ve 5070 Ti Arasındaki Gerçek Performans Farkı Ne?

Sorum tam olarak bu 270k+ işlemcili bir sistemim var ekran kartı hariç aldım. Ekran kartı konusunda bu ikisi arasındayım ama fiyat farkı çok gibi geliyor oyunlarda ve üretkenlik yazılımlarında ne kadar performans farkı olur?
  3. A

Bilgisayar İçin Akım Korumalı Priz Şart mı?

Arkadaşlar verdiğiniz öneriler her durumda bilgisayarı koruyup kollayabilir mi benim de dikkat etmem gerekir mi
  4. A

Önerileriniz neler
  5. A

Sistemi gece açık bırakırım veya çok dikkat etmem büyük ihtimal eğer yıldırım zarar verecekse almam gerek gibi. 1782412197 Link?
  6. A

Yaşadığım yerde elektrik kesintileri pek olmuyor ve prizler topraklı. Akım korumalı priz ne kadar önemli nasıl seçmeliyim? MSI MPG A850GS psu kullanıyorum.
  7. A

10.000 Lira Bandında Telefon Tavsiyesi

Sayıyı yanlış yazmadım. Arkadaşım benden 1 hafta öncesinde bu fiyat bandında telefon istemişti beklentisi cihaz elinde kalmasın ve sosyal medya uygulamaları youtube'u falan çalıştırabilsin. Başta zaten bulunur diye düşünmüştüm (piyasayla pek alakam yok) ama bayağı araştırdım ve her baktığım...
  8. A

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

Site ve speedtest sonucu farklı ölçüyor (200/40-900/60) kullanımıma bakarsam speedtest sonucu doğru gibi
  9. A

270k+'ı Phantom Spirit Se Soğutur Mu?

Arkadaşım eski soğutucusunu (phantom spirit) vermeyi teklif etmişti bende buradayım işte yeter mi yetmez mi eğer yetecekse hiç masraf yapmamış oluyorum soğutamayacaksa boşuna adamın soğutucusuna konmayayım :) 1782326011 Render falan alacağım ondan yazmıştır render konusu da şöyle karmaşık...
  10. A

%100 yerine %80 seviyelerinde sürekli bir soğutma yapabilir mi? Diyelim ki soğutma işlemciyi gerçekten soğutamadı ve işlemci çok yüksek sıcaklıklara çıktı otomatik hız düşürme yapar mı işlemci zarar görür mü?
  11. A

Sıvı soğutma olarak önerileriniz neler? 360 mm'ye kadar radyatör desteği var kasamda.
  12. A

b serisinde rog üstün 1782323785 bahsedemedim ondan bu mesaj
  13. A

bu listeye rog strix b860-g girer mi
  14. A

Genel olarak bilmediğimizdendir. Hava soğutmada blok temas ediyorsa fan dönüyorsa çalışıyor. Sıvı soğutmada radyatör pompa sıvı vs. bilmediğim konular fazla karmaşık geliyor.
Geri