Öneri isterseniz honor'un yeni çıkardığı tabletleri var 20k bandında. Hem işlemcisi çok güçlü hem ekranı çok güzel. Amoled 120 hz olan versiyonu yanlış hatırlamıyorsam 22k fiyattan satılıyordu. Huawei'de de benzer ürünler var biraz daha para verip biraz daha iyi bir cihaz alıyorsunuz. Bu...
Karar sizin ancak o çoğu kişinin tarafsızlığını gözden geçirin derim mantıklı değil çünkü.
1789392043
Tabii param var alırım o farkı dert etmem diyorsanız bu konuşma gereksiz güzel cihaz çünkü. Sadece f/p olarak konumu kötü.
Güzel bir güç kaynağınız varsa ve evinizde güzel bir elektrik tesisatı varsa %99.9 sorun yaşamazsınız. %0.01 ihtimalle güç kaynağı kendini feda eder ve sadece kendi yok olur. Ancak güç kaynağınızda yeterli korumalar yoksa veya tesisatınızın kalitesi hakkında şüpheleriniz varsa düzgün bir...
Sana laf atmadım konuya girmek için kullandım youtube açarken ısındığını söylediğini iddia etmedim. Öyle olsa laf bize kalmazdı zaten.
1789391117
Battaniyeye sarsan herhangi bir işlemciyi günlük kullanımda ısıtamazsın için rahat olsun .d
Enerji verimliliği farkı ne kadar bilmiyorum ama 6 sayfalık bir kitap kalınlığındaki normal kullanımda 2 günü devirebilecek cihaz 4k render alırken ısınsa üzülmem açıkçası. Bende tablet webde gezinip basit uygulamaları açabilecek bir soc ve her ne kadar oluyorsa o kadar mükemmel bir ekran...
M4 de alsan o kadar ısınmaz, enerji verimliliği yükseldikçe aynı enerjide işlemci daha az ısınır.
Tartışmaya kapalı bir konu. Apple'ın kullanıcı deneyimi daha iyi kullananların çoğu aksine dönmüyor. Bana sorarsan iPhone ekran kilidi nasıl açılır bile bilmiyorum o kadar yabancı bir sistem bana...
Apple'ın herhangi bir ürününe kullanıcı deneyimi konusunda üstün gelebilecek bir ürün yok. Çoğu kişi için güzel bir ana menü ve ayrışma duygusu f/p oranından ön planda bu yüzden bu insanlar ne olursa olsun şu ortamda apple harici marka beğenmezler (Ayrışma duygusu çok güçlü olanlar da fanboylar...
iPad'ler günlük işler için gereksiz pahalı kaçıyor, bence iPad almanız gereksiz. İlla iPad alacaksanız ikinci elden temiz bir düz iPad alın. Bütçeniz varsa da air'ı pas geçip direkt pro'ya atlayın.
1789388964
Huawei ve honor f/p olarak çok iyi işler çıkarıyorlar, lenovo'nun da güzel modelleri...