asdasdasds isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Stokta kalan ürünler belli
  2. A

https://incehesap.ggbaba.info
  3. A

Çip üreticisi önemli çip aynıysa genel olarak ram performansı değişmez.
  4. A

Paranın yettiği
  5. A

Yardım Teknorya Vs İncehesap

Bana tray intel işlemciyi amd kutusunda yolladılar kutu kapanmıyor diye de lastiklemişler.
  6. A

Aramada problem yok ama arama yapmak gerekiyor bu özelliği direkt bütün haftaları görüntüle tarzı bir şekilde seçildiğinde her durumda bütün haftaları görüntüleyen bir hale getirsen daha kullanışlı olur. Ama bayağı kullanışlı site eline sağlık. 1785512374 .
  7. A

Kral şu siteye bir ayar çeksen mükemmel olur ya türkçe karakterler yok hizalamalar yamuk falan yarım saatini alır maksimum. + Tüm haftalarda ara özelliğinin arama yapmadan kategori seçmeden direkt bütün ürünleri listelemesi lazım bu haliyle pek işlevli olmuyor.
  8. A

2-4 Bin TL Civarı Monitör Tavsiyesi ?

Şimdi fark ettim isim düzenlemesi şahaneymiş yapan moderatörün eline sağlık :) 2k veya 4k olacak 1785511483 Başlık*
  9. A

2-4 Bin TL Civarı Monitör Tavsiyesi ?

27 inç boyutta 10-bit renk derinliği (gerçek 10 bit) ve yüksek renk gamut kapsamı sunan bir monitör lazım. Çözünürlük 2k veya 4k. Oyun ile işim yok 120 hz yenileme hızı yeterli olur. Flicker free olması şart.
  10. A

Her cuma günü pörtleyen o konu. Yeniden selamlar monitör bekliyorum monitör gelir mi sizce?
  11. A

19 Bin Liralık Klavye Alınır mı?

Klavye olarak alınmaz. Koleksiyon ürünü olarak alınır.
  12. A

19 Bin Liralık Klavye Alınır mı?

Bir klavyeye 19 bin lira vermem için düşünce gücüyle falan tuşlara basabilmem lazım o fiyat ne öyle.
  13. A

9070xt After Effectste Nasıl

Çipset'i üreten, çipseti üreten makineyi üreten, kartın soğutmasını pazarlamasını yapan hepsini boykot kabul edebilirsin.
  14. A

12-13 Bin TL İşlemci Önerisi

270k+ 285k'nın daha az sorunlu versiyonu. Dolayısıyla 270k+ ile 285k neredeyse denk (270k+ turbo frekansı çok az daha düşük dikkate alınacak bir fark değil). Hatta optimizasyonlar ile 270k+ daha iyi bile çalışıyor diyebilirim.
Geri