Boy ve eliniz uzun diye ağırlık olan fare kullanmanızı hiç ama hiç önermem. Yanlış bilmiyorsam boyu uzun insanlarda el ve ayaklar daha hızlı mı denir ne diyeceğimi bilemedim yoruluyor. Yani modern farelerde 60-90 gram aralığında bir şey bulunabilir. Bunların hafifliğine alışabilirsiniz.
Eğer mouse padiniz hızlıysa, hybrid veya control bir ürün alıp farenin hafifliğinden gelen hızı yavaşlatabilirsiniz. İyi farelerde zaten sensör sayesinde fare ile minimal hareketlerde rahatça kullanırsınız. DPI ayarına göre de bu kontrolü daha da iyi hale getirirsiniz.
Aşağıdaki site (fareye ait verisi varsa) benzer fareleri gösteriyor.
Compare the shapes and specifications of more than 1600 gaming mice to find the perfect one for you!
www.eloshapes.com
Logitech G403 en çok benzeyen fareler arasında ve yerelde satan şu ürün var. Kendi sensörü, encoder falan var. Bence özelliklerine kağıt üstünde bakarsak pahalı kalıyor. Diğer önerdiğim ürünü almanızı öneririm. En azından fare benzerliği ve ağırlık olarak Asus isteklerinize daha yakın.
Pulsar PX3R21 — Kablosuz oyuncu mouse’u — XS-1 Flagship sensör 32000 DPI’ye kadar. 5 tuş, 55 gram. Fiyat ve stok bilgisi Gaming.Gen.TR’de.
www.gaming.gen.tr
Neyse ben ağırlıktan çok elinize gelen kısmın bombeli olmasını istediğinizi düşünerek şu ürünü öneriyorum. Bu ürün 79 gram sizin fare 96 gram galiba. Yani çok farklılık yaşamazsınız. Ama ben 40-60 gram arası farelere alışmanızı öneririm.
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sizin veya bir tanıdığınız Türk Telekom hattı varsa, telefonuna TT uygulamasını yükleyin. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra fırsatlardan ₺300 kuponu alın. O kupon ile Idefix üzerinde ₺3400 civarına satılıyor.
Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Mouse ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Bunun dışında eğer bütçenizi aşıyorsa, ağırlıktan bağımsız tutuşa göre ürün tercih edin. Genellikle ₺2500-3500 arasına iyi ürünler var.