Usual1y

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Usual1y
      Kronik olduğu için böyle yapıyorlar zaten garantinin bi anlamı olmuyor böyle sırf yapmamak için 😅 1787755581 Almayın hocam almayın ne kadar iyi ürün...
    • Usual1y
      Usual1y, Msi Servis Point Mağduriyeti başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bakalım hocam inşallah. Ben de haftaya iletişime geçeyim süreci yazayım sizin gibi. Siz de peşini bırakmayın bence hocam ben araştırdım biraz bu modelde...
    • Usual1y
      Yanlış hatırlamıyorsam telefonla iletişime geçtim ilk sonra mail den devam ettik kod falan yolluyolar 1787755299 Valla herhangi bilgim yok ilerlemesiyle...
    • Usual1y
      Usual1y, Msi Servis Point Mağduriyeti başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      aynı sorun benim monitörde de var hocam ben de garantiye göndericektim servispointe kasıma kadar . İlk başta mail yoluyla mı iletişime geçtiniz yoksa...
    • Usual1y
      Ne demek hocam forum siteleri eskisi gibi değil. İnsanlar bir sorunu bildiği halde yazmaktan tenezzül eder hale gelmiş. (benim gözlemlediğim kadarı ile). O...
    • Usual1y
      Usual1y, Yardım Monitörüm Bozuldu Mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam sağolasınız. Reddite az bakındım galiba 1.5-2 yıl kullanım sonrası kronik sorun bu modelde . Mecbur teknik servise yolluycam gibi
    • Usual1y
      Usual1y, Yardım Monitörüm Bozuldu Mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      msi g274qpx hocam
    • Usual1y
      Usual1y, Monitör kategorisinde Yardım Monitörüm Bozuldu Mu? başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar şimdi fark ettiğim bir şekilde görev çubuğunun olduğu alt tarafta fotoğraftaki gibi çizgi çizgi yanıp sönme olayı var monitörde sıkıntı mı var...
      • WhatsApp Image 2026-07-01 at 12.05.45.webp
      • WhatsApp Image 2026-07-01 at 12.05.45 (1).webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,336
Üyeler
203,397
Son üye