Usual1y isimli üyenin son içerikleri

1. Usual1y

Çözüldü✓ Manyetik Klavye Önerisi

anladim hocam evet dediğiniz gibi şarj göstergesi olsa süper olurdu
  2. Usual1y

Çözüldü✓ Manyetik Klavye Önerisi

hocam ayni klavye bende de var da acaba ne tarz sorunlar yaşadınız
  3. Usual1y

Valorantta oyundan atıyor?

bende de valorantı kapattıktan sonra pcyi kapatınca kapanmıyor takılıyordu sonradan kendiğinden düzeldi hocam. Belki driver sürümünden olabilir. Eski sürüme geçip deneyin isterseniz kaldırıp
  4. Usual1y

MousePad önerisi - 500-600TL

.....up
  5. Usual1y

Üst segment telefon önerisi

hocam beklentilerinize bağlı biraz bence. İşlemci-kamera olarak ultra modelleri daha iyi diye biliyorum ama fe de günlük kullanımda üzmez bence. Sadece ultra modelleri daha uzun süre sıkıntı yaratmadan götürür tahminimce. Magic 7 pro yu da araştırabilirsiniz hocam isterseniz hoşunuza giderse...
  6. Usual1y

Üst segment telefon önerisi

hocam magic 7pro aldım geçen gün 53kya memnunum ama 80k bütçeniz varsa 25ultra bakılabilir bence
  7. Usual1y

Superlight 2 gıcırtı sorunu

ben de 1 -1.5 yıldır kullanıyorum hocam bir sıkıntısı yok galiba şansınıza sorunlu gelmiş olabilir
  8. Usual1y

Trendyol hazır sistem aldım

beyler alan memnun karışmayalım bence kendi bileceği iş bu kadar savunduğuna göre ...
  9. Usual1y

Trendyol hazır sistem aldım

kral sen neden açtın konuyu merak ettim. Sen zaten bu kadar savunduğuna göre memnunsun. Boş yere polemik yaratılıyor sanki...
  10. Usual1y

Öneri Iphone 17 pro max vs Samsung s26 Ultra?

çok sağolasınız hocam a. yd fiyatı 36 ya bi tanıdık getiricek. 2.el riske girmek istemediğim için yd alıyorum hocam. Trde sıfırları 52-53 civarı maalesef bütçeyi aşıyor.
  11. Usual1y

Öneri Iphone 17 pro max vs Samsung s26 Ultra?

konudan bağımsız hocam. magic 7 pro dan memnun muydunuz ben de alıcam da yakında yd ından
  12. Usual1y

Samsung S25 Plus alınır mı?

hocam 5-7 yıl diye duydum ama 400 pro için 3 yıl tr demişlerdi magic i tam bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa daha iyi yardımcı olabilirler
  13. Usual1y

Samsung S25 Plus alınır mı?

hocam telefon fiyatları yılbaşından sonra artıcak diye duydum ama doğru mu tam bilmiyorum. Ben de sizin gibi arada kalmştım , eğer samsung zorunluluğu yoksa honor magic 7 pro öneririm ben de yakın zamanda aldım.
  14. Usual1y

Fotoğraftaki Sen Misin Linki Virüs Uyarısı Ne Yapmalıyım ?

Şuanlık bir şey olmadı hocam 1764977390 Kaspersky engelledi sanırım bende
Geri