Yardım Monitörüm Bozuldu Mu?

Usual1y

80+
Reaksiyon skoru
82
Merhabalar şimdi fark ettiğim bir şekilde görev çubuğunun olduğu alt tarafta fotoğraftaki gibi çizgi çizgi yanıp sönme olayı var monitörde sıkıntı mı var yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-01 at 12.05.45.webp
    WhatsApp Image 2026-07-01 at 12.05.45.webp
    72.5 KB · Hit: 34
  • WhatsApp Image 2026-07-01 at 12.05.45 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-07-01 at 12.05.45 (1).webp
    119.7 KB · Hit: 34
Monitörün modelini yaz kronik bir problemi varsa eğer bilen arkadaşlar söyler.

msi g274qpx hocam
1 saat olmuş kimse cevap vermemiş. Siz googlea modeli filan yazın problemle beraber yapay zeka reddit olsun ülkemizde ki forum siteleri olsun ya da bu bilginin geçtiği herhangi bir siteden size öğrenmek istediğiniz bilgiyi verir muhtemelen.

1 saat olmuş kimse cevap vermemiş. Siz googlea modeli filan yazın problemle beraber yapay zeka reddit olsun ülkemizde ki forum siteleri olsun ya da bu bilginin geçtiği herhangi bir siteden size öğrenmek istediğiniz bilgiyi verir muhtemelen.
Hocam sağolasınız. Reddite az bakındım galiba 1.5-2 yıl kullanım sonrası kronik sorun bu modelde . Mecbur teknik servise yolluycam gibi

Ne demek hocam forum siteleri eskisi gibi değil. İnsanlar bir sorunu bildiği halde yazmaktan tenezzül eder hale gelmiş. (benim gözlemlediğim kadarı ile). O yüzden google amca ai ile cevap verme işini getirdiğinden beri daha az kullanır oldum artık böyle yerleri. Garantisi devam ediyorsa kesinlikle gönderin.

Geri