Merhaba, monitörümde 2 adet HDMI ve 1 adet DP portları var. PS5 ve laptop hali hazırda HDMI portlarını kullanıyor. Boşta olan DP porta PS3'ümü takmak...
Sizin sayenizde başardık!!!
DonanımArşivi Forum'un baskıları sonucunda Mediamarkt bana mağazadan teslim etmek zorunda kaldı. Bir sonraki sıcak fırsatta...
2024 yılında başlayıp 2025'in sonlarına doğru Ubisoft'u adeta bitiren The Crew vakasından ve lisans iptallerinden bihabersiniz, tamam. Ya da Steam'in artık...
ps5 son konsolum olacak gibi zaten. switch 2de firmalar fiziki oyunların iyi sattığını fark edince gkc den normal fizikiye kaymaya başladı. bethesda bile...
sonuna kadar korsan ya özellikle konsolların özellikle nintendo cihazlarının kırılmasını sonuna kadar destekliyorum. bilgisayarıma ömrüm boyunca korsan oyun...
evet açık. 2021de mi ne kapatmaya çalıştılar tepkilerden dolayı geri adım atmışlardı. psvita storeda hayatta kalmıştı ama psp storeu kaybetmiştik. sıra...
İndirim dönemlerinde gayet uygun fiyatlara oyunlar düşüyor kimsenin faydalanamadığını düşünmüyorum. Ayrıca PSN kardeşliği var. Dijital çağda olduğumuz için...
goylar hemen şirket savunmaya geçmiş
geçen hafta 551 filmi kütüphaneden silen - baya para verdiğiniz filmler artık yok - firma fiziki oyun üretimini...
Dijital bir çağdayız. Çok iyi oldu. Yerinde bir karar. PC tarafında uzun zamandır CD yok zaten. Herkes Steam, Epic vs. üzerinden oyun alıyor. Bu Konsol oyun...