Hala boş yapıyorsun , Zaten ürünler satılıyor sen neyi anlamıyorsun ???? Ai firmaları alıyor zaten?? Alıyor adamlar alıyor ???
Anlıyorum boş argümanları...
Bu arz talep meselesi. 2027 ön bellek stokları şimdiden satılmış. Almazsak fiyat düşer düşüncesi yanlış, zaten satılıyor. Sen alsan da almasan da bu fiyat...
işte sizin anlamadığınız sorun şu , mesela Micron 2027 için tüm siparişleri aldık diyor adamlar zaten sonraki senelerin satışlarını bile tamamlamış müşteri...
işini görüyorsa onu al sana kimse bunu al demiyor, imzandaki 5070'i eski aldığın fiyattan bulabiliyor musun? hayır tabii
1791138164
Vatan kampanya yapmadı...
Bunu bende merak ediyorum arkadaşlar. Ben ps5 proyu satıp sistem diziyorum. Tek eksik ekran kartı kaldı. Vatandaki asrock’ın beyaz modeli 50k bende birazdan...
Arkadaşlar buradaki genel konuşmalarınızı okudum. Yurtdışı fiyatlarına da bakacak olursak alayım diyorum. vatandaki Asrock olan modeli mi alayım amazondaki...
Aynen öyle. Daha üzerine tax var. Partpickerda da fiyatlar böyle. Ben anlamıyorum abi ya... Yav bi durayım birileri bir şey anlatıyor öğreneyim diyen yok.
nasıl düşüyormuş :kekw: sanki tarladan toplanıyor kartlar, kamyonla geliyor. dönemlik alınıyor bu kartlar 36ya aldıklarınız kaç ay öncesinin ithalatı...
almayın aldırmayın, 3-4 ay sonra 60 küsüre alırsınız :kekw:
almayın aldırmayın, 2027 sonu veya başı çıkacak rdna 5 kartları 100 binden alırsınız :kekw: