valla o kadar hocam.
görsel oluşturmayı bir kaç defa denemiştim chatgpt daha iyiydi ama kullanılacak seviyede değildi. üstelik googleın elinde google...
bunların şu 260 hz mi 300 hz mi ne. ya onu alıcaktım, ya da KTC nin 320 hz olan 2k sını alacaktım. aylardır takipteydim. Dün KTC nin başka bir modeli...
Lies Of P'nin Steam'da tüm başarımlarını açınca hile kullanamama korkusu sebebiyle PS'ye almadığım oyunu PS'ye de aldım. Sonra devamı geldi ve 20 platin...
s9/10 serisinin speninde o sorun var ama bende henüz olmadı. ocaktan beri kullanıyorum. olsada zaten değişimi kolay ve ucuz
s11 serisiyle gelen yeni spenin...
telefon neyse o saati almak en iyisi. ben ve annem samsung watch kullanıyoruz memnunuz. ekg özelliği samsung watch 4 ve sonrasında var. 2. el watch 6...
fiyatının çok çok üstünde bir ürün. kesinlikle alın atın kenara en kötü sonra kullanırsınız.
ms1 için kullanıyorum. ms2de nasıl bilmiyorum ama masanın...
aynen öyle. gaming chairler cidden para tuzağı gibi. ben aldığımda araştırırken markus fiyatı için en iyisiydi. hatta fiyatının bi tık üstü içinde. zaten...
Gaming chairlar çok gereksiz geldi bana da artık. Gördüğüme göre ofis koltukları rahatlık açısından çok çok daha iyi deniliyor. Markus dışında kaliteli ofis...
ocak 2024te almışım. 2.5 sene olmuş hala ilk günki gibi iyi durumda. zaten 10 yıl garantisi var büyük ihtimalle 9. yılı gibi garantiye yollarım bakım için...