iki tür dizelci vardır bi az yakıyo diye peşine düşen bide torkuna sesine vs. hayran olan. az yakıyo diye peşine düşenler için evet dizel bitti. ama...
normalde chatgpt kullanıyorum ama genede 220 tllik paketi satın aldım. youtube premium 60 lira zaten. ai pro ve 5 tb depolama 160 TL'ye geldi. iyi oldu
millete bakma. memnunsan geminiden devam et. ben mesela 3 senedir aylık chatgpt aboneliğim var memnunum arkadaşlarım çok kötü neden chatgpt kullanıyorsun...
gta 6 insanlık tarihinin gördüğü en başarılı eser (oyun değil direkt film kitap her şeyi katıyorum) olsun gene beğenilmeyecek. milletin beklentiler allahın...
ya isterse pırlanta kaplasınlar ben yine gider 5080 alırım, umarım anlatabilmişimdir
1787077405
şu fiyatı haklı çıkarmak için elinizden geleni yaptınız...
Burada karşılaştırdığımız kartlardan biri 5070 Ti'ın top modellerinden MSI Trio, diğeri ise 5080'in en düşük/giriş seviye modellerinden biri. Dolayısıyla...
bende north bayou monitör kolu var. masayı delmediğim için sıkarak bağladım. bağlanacak yer tam demirin ortasına denk geldiğinden yarısı açıkta duruyor ama...