Jyadaus isimli üyenin son içerikleri

1. Jyadaus

Monitör ve Monitör Kolu Önerisi

kullanmak istiyor ve içeri çekebilirsen h100. f80de alt kısmı sabit tutup sadece üstü oynatarak kullanabilirsin ama ne gerek var? h100le farkı zaten o alt kısmın getirdiği ekstra alan kapasitesi kullanmama gerek yok diyorsan f80
  2. Jyadaus

ben onu kullanmayı bırakırsın diye düşünmüştüm. masaya sabitse 2 kolda olmaz. çünkü kolun ilk kısmı her türlü masanın 5 cm içinde kalacak şekilde üstünde kalıyor, fotoğrafta da yanlış anlamadıysam o yükseltici direkt masayla aynı hizada.
  3. Jyadaus

nb f80 gereksiz yer kaplamıyor. kolu z şeklinde getirip monitörün arkasına yerleştirdiğinde aşağı yukarı h100le aynı yeri kaplar. eğer monitörü direkt önüne kadar çekmek istiyorsan -ben simracingde ve cs2 oynarken öyle yapıyorum. cs2de kolum monitörün altından bi tık arkasında olan klavye mouse...
  4. Jyadaus

Samsung S25 Vs S26fe Hangisi Alınır

s25 alırdım samsung işlemciler başarısız
  5. Jyadaus

Chatgpt Go Mu Gemini Pro Mu? Araştırma Açısından Hangisi Daha İyi?

valla o kadar hocam. görsel oluşturmayı bir kaç defa denemiştim chatgpt daha iyiydi ama kullanılacak seviyede değildi. üstelik googleın elinde google fotoğraflardan dolayı milyarlarca veri var :D 1789203411 hayırlı olsun
  6. Jyadaus

Chatgpt Go Mu Gemini Pro Mu? Araştırma Açısından Hangisi Daha İyi?

chatgpt plus ve gemini pro kullandım. kesinlikle chatgpt plus. arkadaşımda sadece gemini pro vardı o düz chatgpt daha iyi diyordu.
  7. Jyadaus

PC'den Konsola Geçiş Deneyimleri

aynı durum. çalışma masamda monitöre pc ve ps bağlı, pste oyun oynayınca daha fazla keyif alıyorum. 2 sebebi var bence, ilki oyunlar pste daha iyi çalışıyor. fifa mesela pcde shader bugı yaşıyor, pste yaşamıyor. uğraşmıyorsun. ikinci sebep, psi açınca oyun oynamak için açıyorsun, emin değilim...
  8. Jyadaus

40.000₺'ye İkinci El Tablet Önerisi

s9/10 serisinin speninde o sorun var ama bende henüz olmadı. ocaktan beri kullanıyorum. olsada zaten değişimi kolay ve ucuz s11 serisiyle gelen yeni spenin ucu sert. değişimi daha da kolay.
  9. Jyadaus

40.000₺'ye İkinci El Tablet Önerisi

düz s11 veya s10+ öneririm. samsungun ultra modeller çok büyük. bende s10+ var çantaya atıp derste not aldığım oldu ve çok net söyleyebilirim ders çalışmak için olması gereken max ekran boyutu s10+ ekranı. orjinal klavyeli kılıf istiyorsan s11 al s10+ın kılıfı ortada yok. ipadlerin 4:3 oranı...
  10. Jyadaus

Yardım Akıllı Saat Önerisi?

telefon neyse o saati almak en iyisi. ben ve annem samsung watch kullanıyoruz memnunuz. ekg özelliği samsung watch 4 ve sonrasında var. 2. el watch 6 classic bakın derim. samsungun classic saatleri en şık akıllı saatler bence. watch 6 serisi one ui watch 9 güncellemesini alacak diye...
  11. Jyadaus

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 939,00tl

fiyatının çok çok üstünde bir ürün. kesinlikle alın atın kenara en kötü sonra kullanırsınız. ms1 için kullanıyorum. ms2de nasıl bilmiyorum ama masanın tahtasının altındaki demirlerden dolayı monitör kolunun masaya takılan aparatı ya tahtada ya da demirde yarısı boş kalacak şekilde durması...
  12. Jyadaus

15-20 Bin TL Bandında Bilgisayar Koltuğu Önerisi

aynen öyle. gaming chairler cidden para tuzağı gibi. ben aldığımda araştırırken markus fiyatı için en iyisiydi. hatta fiyatının bi tık üstü içinde. zaten oradan sonrasına ben maddi olarak çıkamadığımdan bakmamıştım. 2.5 senede düzgün bir ürün çıkmış mıdır bilmiyorum.
  13. Jyadaus

ocak 2024te almışım. 2.5 sene olmuş hala ilk günki gibi iyi durumda. zaten 10 yıl garantisi var büyük ihtimalle 9. yılı gibi garantiye yollarım bakım için. edit: şuan öğrenci evinden aile evine döndüm geçici olarak gaming chair kullanıyorum. markus gaming chairlara bin basar. bu sandalye benden...
  14. Jyadaus

ikea markus. medium versiyon normal olan, large yeni çıkan. 180 boyundayım medium markustan memnunum.
  15. Jyadaus

Monitörde Çıkan Bu Yeşillikler Neden Olur?

garantisi devam ediyorsa yolla garantiye değiştirsinler. bunun çizgi çizgi halini yaşamıştım msi değiştirmişti monitörü
Geri