Jyadaus isimli üyenin son içerikleri

1. Jyadaus

Yardım Samsung S25 Mi S25Fe Mi S25 Edge Mi?

s25 yanıtı atarken forumda minimum 5 karakter limiti olduğunu öğrendim
  2. Jyadaus

Yardım Nasıl bir Powerbank tercih etmeliyim?

hala satılıyor mu, bütçe yeter mi bilmiyorum ama samsungun kendi powerbanklerini tavsiye ediyorum. eskiden philips marka powerbank kullanırken sarj adaptörü alev topuna dönüyordu. telefonda aynı şekil feci ısınıyordu ve tam sarj normalde 3 gidiyorsa powerbankle 1 gidiyordu. samsung powerbank...
  3. Jyadaus

Hyperx Cloud III S Wireless alinir mi?

pazar günü rog pelta aldım memnun kaldım. eq ayarlarını şu reddit konusundaki gibi yaptım, bası 80 sıkıştırıcıyı 30 yaptım cs2de rahatça ses kasıyorum. mikrofonunu beğendim. malzeme yapısı plastik olduğu için korkutmuştu ama sağlam çıktı. kulaklarım büyük olduğundan eskiden sadece yuvarlak...
  4. Jyadaus

🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

memlekete yazın döndüğüm için dert etmediydim de bu yaz okul bitiyo 6 ay süperonline çekicem belki modem alırım hem süperonline hem sonraki hatta kullanırım. ek olarak sabit ip adresi almanın işe yaradığını yazanlar olmuş onuda deneyeceğim.
  5. Jyadaus

🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

kendi altyapısıysa ping rezaletine hazır olun. gta 5 onlineda pingden kick yiyorsunuz :D
  6. Jyadaus

Ofis Veya Gaming Koltuğu Önerisi ?

bütçeyi biraz aşıyor ama ikea markus. alalı 2 sene oluyor gayet memnunum. yeni, large isimli bi model çıkmış aradaki farktan emin değilim. 180 boy 107 kiloyla medium -eski modelin adıda medium olmuş- koltukta rahattım. 10 yıl garantide cabası
  7. Jyadaus

Oyuncu koltuğu tercihi 10-15k arası

ikea markus. eskiden medium-large diye ayrılmadığı vakit aldıydım (medium modele tekabül ediyor, large yeni çıktı) memnunum. 10 yıl ikea garantiside cabası. arkadaşın oyuncu sandalyesi 5 yıl sonra kırıldı mesela. 10 yıl garanti mobilyada önemli.
  8. Jyadaus

Çift kollu monitör aparatı

h serisi senin için okayse ve illa 1 tane olacak diyorsan alınır. ama daha önce dediğim gibi 2 tane olması daha sağlıklı
  9. Jyadaus

Çift kollu monitör aparatı

vesa 100 standartındaymış destekler. monitör kolu kullanan birisi olarak 1 tane ikili yerine 2 tane tek almak bin kat daha iyi olacaktır. f80 ve h100 modellerine bak. ben direksiyon standını kullanırken dibime kadar çekmek için f80 almıştım baya memnunum. masa duvara sıfır olmasına rağmen...
  10. Jyadaus

Turknet vs Türk Telekom; İSS Önerisi

altyapı neyse ona geç. taahhütte avantajlı fiyatın sabit kalıyor günün sonunda.
  11. Jyadaus

❌İndirim Bitti! Logitech F310 Gamepad 534,47TL

çokta iyi bir kol değil. hele yarış oyunlarında parmaklarınız acıdan kopacak hale geliyor. genede bence alınır. 10 sene sonra bile sapasağlam durur. atın çekmeceye yedek kol olarak orada takılsın
  12. Jyadaus

❌İndirim Bitti! Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm 890 Tl

kullanıyorum 2k tl için bile harika masa 890 lira bedava bedava. alana hayırlı olsun
  13. Jyadaus

Ceramical ve Flinder masa alınır mı?

ceramical kullanıyorum memnunum. temmuzda 140 cm masayı 2.5kya almıştım. sallanmada pek olmuyor. yalnız şöyle bi problem var: masanın üstündeki tahtanın dört tarafından demir parçası geçiyor ve bu parçalar 5-10 cm içeride. yani sıkıştırma aparatıyla masaya takacağın şeylerde sorun çıkabilir...
  14. Jyadaus

Çözüldü✓ Laptopu 8gb den 8x2 16gb yapmak performansı ne kadar etkiler?

artık her oyun 16 istiyor sağlam zıplama olur. benim laptop bf1i 8 gb ramliyken açamıyordu 16da rahat rahat oynatıyor
  15. Jyadaus

Çözüldü✓ 8 gb ram ile cyberpunk 2077 oynayabilir miyim

16 gb şart maalesef
Geri