Jyadaus isimli üyenin son içerikleri

1. Jyadaus

❌İndirim Bitti! Ceramical MS1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm 890 Tl

kullanıyorum 2k tl için bile harika masa 890 lira bedava bedava. alana hayırlı olsun
  2. Jyadaus

Ceramical ve Flinder masa alınır mı?

ceramical kullanıyorum memnunum. temmuzda 140 cm masayı 2.5kya almıştım. sallanmada pek olmuyor. yalnız şöyle bi problem var: masanın üstündeki tahtanın dört tarafından demir parçası geçiyor ve bu parçalar 5-10 cm içeride. yani sıkıştırma aparatıyla masaya takacağın şeylerde sorun çıkabilir...
  3. Jyadaus

Çözüldü✓ Laptopu 8gb den 8x2 16gb yapmak performansı ne kadar etkiler?

artık her oyun 16 istiyor sağlam zıplama olur. benim laptop bf1i 8 gb ramliyken açamıyordu 16da rahat rahat oynatıyor
  4. Jyadaus

Çözüldü✓ 8 gb ram ile cyberpunk 2077 oynayabilir miyim

16 gb şart maalesef
  5. Jyadaus

Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

az bile yapmışsın. devletimiz adam olsa bu şerefsizler buna cürret bile edemez normalde. devlet uyudukça bunlar vatandaşa çakıyor
  6. Jyadaus

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Tab S11 128gb 22.309TL (Amazon Depo)

bende s25+ var o yüzden öyle bi fark yaşamadım ama bi yerden sonra can sıkar. s26 mı bekleyeceksin s25 mi alacaksın
  7. Jyadaus

b1l0 yazdıktan sonra araştırdım dediğin gibiymiş kahkaha attım öğrendiğimde. galiba eski nesillerdede böyle. umarım tab s10+ 256 gbda ufs 4 vardır şimdi ona bakıcam edit: iyi bari tab s10+ta iki modelde de ufs 4 varmış 1767799475 katılıyorum
  8. Jyadaus

ssd farkını bilmiyordum. tablet almadan önce araştırmıştım hiç karşımada düşmedi ilginçmiş
  9. Jyadaus

s11lerde bi fark bulunmuyor ram batarya vs aynı
  10. Jyadaus

bi an sıfırı bu fiyata indi sandım aklım çıkacaktı 2 hafta önce s10+ aldım diye. alana hayırlı olsun
  11. Jyadaus

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

dezavantajlı olmasına rağmen sırf tayyiban rejimine para vermemek için telefonu yurtdışındayken almıştım. bir şey değişmeyecek, acil ihtiyacım olmayan şeyler eğer yurtdışına göre gereksiz pahalıysa almayacağım. insanın şu devlete verdiği her kuruş vergi kendisine hakarettir
  12. Jyadaus

Çözüldü✓ %70 hikaye%30 fps için 27 inç mi24 mü

1080p 24 inç 144 hz monitörden 2k 27 inç 144 hz monitöre geçtim ikisi içinde 27 inç
  13. Jyadaus

🔥İndirim Logitech G29 Direksiyon Seti 13.967 TL/ AMAZON

sıfırı alınmaz temiz ikinci eli ilk direksiyon için idealdir. sarmazsa kolayca satarsınız piyasası hızlıca akıyor. 1-2 sene kullanırsın baktın düzenli kullanıyorsun moza r5 geçersin bitti gitti. arasındaki direksiyonlar dümdüz para tuzağı. logitech moza thrustmaster direksiyonları için satılan...
  14. Jyadaus

Yardım Şu monitör kollarından hangisini almalıyım sizce ?

ikiside aynı olursa daha hoş görünür diye düşünüyorum özel bir nedeni yok. ben en ucuzu diye f80 aldım 27 inç monitörü güzelce taşıyor
  15. Jyadaus

Yardım Şu monitör kollarından hangisini almalıyım sizce ?

bende f80 var memnunum ama bence şuan kullandığının aynısından al
Geri