Jyadaus isimli üyenin son içerikleri

1. Jyadaus

HDMI To Dp Dönüştürücü

hocam bu DP to HDMI. PS3ün çıkışı HDMI, monitörün girişi DP olduğundan HDMI to DP arıyorum
  2. Jyadaus

HDMI To Dp Dönüştürücü

Merhaba, monitörümde 2 adet HDMI ve 1 adet DP portları var. PS5 ve laptop hali hazırda HDMI portlarını kullanıyor. Boşta olan DP porta PS3'ümü takmak istiyorum (PS5 ve laptopu, performans kaybı olasılığından dolayı takmak istemiyorum). Nereye bakarsam bakayim sadece DP to HDMI dönüştürücü...
  3. Jyadaus

PlayStation 2028'den İtibaren Cd Üretmeyeceğini Açıkladı

ps5 son konsolum olacak gibi zaten. switch 2de firmalar fiziki oyunların iyi sattığını fark edince gkc den normal fizikiye kaymaya başladı. bethesda bile bugün sonyle tşk geçen video paylaştı oblivion remake fiziki versiyon için ya düzgün bi pc toplarım yada switch 2 çakar geçerim. hayırlısı
  4. Jyadaus

evet açık. 2021de mi ne kapatmaya çalıştılar tepkilerden dolayı geri adım atmışlardı. psvita storeda hayatta kalmıştı ama psp storeu kaybetmiştik. sıra diğer ikiliye geldi. mesela ps3te aldığınız tüm ürünler 1-2 sene içinde çöp olacak. fiziki medyanın kalkması nasıl savunuluyor ben bunu...
  5. Jyadaus

goylar hemen şirket savunmaya geçmiş geçen hafta 551 filmi kütüphaneden silen - baya para verdiğiniz filmler artık yok - firma fiziki oyun üretimini durdurma kararı almış bu rezil şirketin yarın senin dijital oyunlarını silmeyeceğinin garantisi var mı? işin komik kısmı aynı gün 2 duyuru...
  6. Jyadaus

S25 mi S26 mı Almalıyım?

hayırlı olsun hocam
  7. Jyadaus

S25 mi S26 mı Almalıyım?

benimde elim büyük. s25+ bana bi tık büyük geliyor. s10e de küçük geliyordu. s25 büyük ihtimalle ideal boyuttadır
  8. Jyadaus

S25 mi S26 mı Almalıyım?

s25. snapdragon fark ettiriyo
  9. Jyadaus

Ps5 Zam Gelicekmi???

globalde zam yok. şuan ithalatçı garantili konsollar hemen hemen avrupa fiyatında. gelirse 1-2 bin lira gelebilir. ek olarak kur oynamasındanda her an zam gelebilir
  10. Jyadaus

Ps5 Slim Gta 6'da Performansı Üzer mi + Güvenilir Satıcı Önerisi?

bence 30 fps olması problem değil. forumlarda kahramankonsol ve flytechnology tavsiye ediliyordu. ben kafkasdadan aldım memnun kaldım
  11. Jyadaus

Gta 6 İçin Ps5 Pro Alınır mı?

para sorun değilse alınır neden alınmasın. yalnız proda da 60 fps açamayacak diyenler vardı onu bi araştır
  12. Jyadaus

Ps4 Promu Ps5 mi Aliyim F/P Acısından

tabii ki ps5
  13. Jyadaus

Hangi Ps5 Modeli Alınmalıdır?

para varsa pro, yoksa slim 1tb. slim versiyon ilk çıktığında standard versionda digital versionda 1 tb boyutluydu yeni versiyonda sadece standard version 1 tb. digital versionda ssd boyutu tekrar 825 gb'a düştü
  14. Jyadaus

Lego Speed Champions 2023 Mclaren 850tl

kod için teşekkürler, 2024 haas çektik
  15. Jyadaus

Şoktan Ps5 Alınır mı?

hiç fark etmez uygunsa al geç
Geri