M

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M
      Mrc0, EA GAMES HESABIMI SİLMİŞ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    • M
      cok fazlaymıs abi bosver onu ya 1772721010 alıyom o zaman ben bunu
    • M
      Mrc0, Toplam 1500 1600 tl mousepad mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Mecbur düz A9 alıcaksın o zaman. Kargo fiyatını da hesaba katarsak bütçeni aşıyor. Yurtiçi kargo 350-400 TL arası bir şey tutar dedi. Sürat kargo da 354 TL...
    • M
      Mrc0, Toplam 1500 1600 tl mousepad mouse önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yarın paketlerim yurt içi kargoya gider bir fiyat alırım. Bir de bu wraith sitesinde indirim kodları oluyor bazı içerik üreticilerinin SWAR kodunu ödeme...
    • M
      James Donkey jd900 pro
    • M
      Otogara yakınlığın varsa gidip alabileceksen bırakabilirim. Yeni Mousepad aldığım için diğeri boşa düştü şimdi.
    • M
      Kardeşim hangi şehirdesin? eğer düz a9 siparişi geçmediysen ben sana mousepadimi yollayabilirim. Almışken plus olanı tercih et.
    • M
      Mrc0, Atk Blazing Sky F1 V2 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bakalım hocam haftasonu sipariş geçmeyi düşünüyorum. 300 mAh olan modeli düşünüyorum bu arada sanırsam ultimate idi ismi. Renk ve bir kaç farklı özellikten...
    • M
      Steelseries sensei ten kullandığımı söylemiştim hocam ve boyut olarak neredeyse aynılar. O yüzden bir daha elim ortalamanın bu kadar altındayken bilinçsizce...
    • M
      Hocam el boyutu olarak ben de aynı fikirdeyim. Kişisel tercih konusunda da rengi beni biraz kendine çekiyor setup uma uyumlu. Bu fiyat bandında zaten...
    • M
      Konuda ki diğer arkadaşında dediği gibi leviathan büyük hocam. 1772212608 Bir kaç gündür forumda gördüğüm kadarıyla hemen hemen aynı durumda gibiyiz...
    • M
      Mrc0, Mouse / Mousepad kategorisinde Atk Blazing Sky F1 V2 başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selam.17 cm elim var ve birçok ürün araştırdıktan sonra büyük ihtimalle bu mouse'u sipariş geçeceğim. Kronik bir problemi ya da bildiğiniz...
    • M
      Cloud'a kaydettiğini sanmıyorum save dosyalarını ama internetten nereye kaydettiğini araştırıp bulursan flash belleğe ya da başka bir yere atıp orada...
    • M
      Mrc0, Epic Games'de Kayıt Sistemi Var mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet cloud save sanırım ismi. 66 gb boyutu var ve uzun bir süre oynamayı düşünmediğim için bilgisayardan kaldırıcam. Tekrardan yüklediğim de oyun ilerlemem...
    • M
      Mrc0, PC Oyunları kategorisinde Epic Games'de Kayıt Sistemi Var mı? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar slm.Hesabımda Snowrunner 1 Year Anniversary Edition sürümü var ve bir süredir oynuyorum. 3 ana haritayı %100 bitirdim ve dlc haritalarını sonra...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,308
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri