Mecbur düz A9 alıcaksın o zaman. Kargo fiyatını da hesaba katarsak bütçeni aşıyor. Yurtiçi kargo 350-400 TL arası bir şey tutar dedi. Sürat kargo da 354 TL...
Yarın paketlerim yurt içi kargoya gider bir fiyat alırım. Bir de bu wraith sitesinde indirim kodları oluyor bazı içerik üreticilerinin SWAR kodunu ödeme...
Bakalım hocam haftasonu sipariş geçmeyi düşünüyorum. 300 mAh olan modeli düşünüyorum bu arada sanırsam ultimate idi ismi. Renk ve bir kaç farklı özellikten...
Steelseries sensei ten kullandığımı söylemiştim hocam ve boyut olarak neredeyse aynılar. O yüzden bir daha elim ortalamanın bu kadar altındayken bilinçsizce...
Hocam el boyutu olarak ben de aynı fikirdeyim. Kişisel tercih konusunda da rengi beni biraz kendine çekiyor setup uma uyumlu. Bu fiyat bandında zaten...
Konuda ki diğer arkadaşında dediği gibi leviathan büyük hocam.
1772212608
Bir kaç gündür forumda gördüğüm kadarıyla hemen hemen aynı durumda gibiyiz...
Arkadaşlar selam.17 cm elim var ve birçok ürün araştırdıktan sonra büyük ihtimalle bu mouse'u sipariş geçeceğim. Kronik bir problemi ya da bildiğiniz...
Cloud'a kaydettiğini sanmıyorum save dosyalarını ama internetten nereye kaydettiğini araştırıp bulursan flash belleğe ya da başka bir yere atıp orada...
Evet cloud save sanırım ismi. 66 gb boyutu var ve uzun bir süre oynamayı düşünmediğim için bilgisayardan kaldırıcam. Tekrardan yüklediğim de oyun ilerlemem...
Arkadaşlar slm.Hesabımda Snowrunner 1 Year Anniversary Edition sürümü var ve bir süredir oynuyorum. 3 ana haritayı %100 bitirdim ve dlc haritalarını sonra...