hocam sen şu anki monitöründen geçmeye değer dedin bana yeterli oldu. miniled farklı bir teknoloji şu an ki monitörüme göre o yüzden denemek satın almak...
üstad sana yazdığım son mesaja alınır alınmaz değer değmez bir şey yazar mısın. seni forum da bildiğim için fikrini son kez merak ediyorum.
1783870624...
1152 karartma bölgesi ile siyahlar ekrana gelince ledleri kapatıyormuş yapay zekadan kastım buydu yoksa çok bir şey beklemiyorum dediğiniz gibi. önemli ise...
Alakası bile yok. 1000nit tam ekran parlaklığı değil. Gece Aya, lambaya, fenere baktığında parlayan ışık ile çevreye baktığın ışık aynı mı? 1000nit ekranın...
miniled monitörlerden daha yeni haberim oldu hocam. araştırınca içerisinde ki yapay zeka teknolojisi ile siyahları doğru şekilde karanlık gösterebiliyormuş...
Monitörler pc upgrade açısından en mantıklı seçenek. RAM, gpu, Ssd fiyatları uçarken üst düzey monitörler ucuzladı. Bence upgrade yapmak mantıklı. HDR...
Tcl monitörlerin türkiyeye geleceğinin konusu açılmıştı sizce bekleyeyim mi? İçlerinde ki miniled monitörler xiaomi den daha iyi özellikler barındırıyor mu...
Tayfun hocam selamlar msi 274qpf 170 hz adaptive sync quantum dot özelliği olmayan monitörüm var dediğiniz gibi hdr400 de var ama bir kere bile açıp...
Ne demek hocam forum siteleri eskisi gibi değil. İnsanlar bir sorunu bildiği halde yazmaktan tenezzül eder hale gelmiş. (benim gözlemlediğim kadarı ile). O...