hocam sen şu anki monitöründen geçmeye değer dedin bana yeterli oldu. miniled farklı bir teknoloji şu an ki monitörüme göre o yüzden denemek satın almak ben de istiyorum. oled konusuna gelince çok takıntılı biriyim %0,1 risk bile beni düşündürür. miniled de bu bildiğim kadarı ile %0 risk?
üstad sana yazdığım son mesaja alınır alınmaz değer değmez bir şey yazar mısın. seni forum da bildiğim için fikrini son kez merak ediyorum.
1783870624
hocam siz de konunun ilk sayfasında tayfun hocayla konuşmalarıma bakarak bir kaç fikir verir misiniz kafamda ki soru işaretleri hakkında?
1152 karartma bölgesi ile siyahlar ekrana gelince ledleri kapatıyormuş yapay zekadan kastım buydu yoksa çok bir şey beklemiyorum dediğiniz gibi. önemli ise ekran kartım 4080 super. şu an ki monitörüm Lg panel xiaomi Boe. 2. nesil(2026) olduğu için kalibrasyonu iyi yapmışlardır hatalarını giderip...
miniled monitörlerden daha yeni haberim oldu hocam. araştırınca içerisinde ki yapay zeka teknolojisi ile siyahları doğru şekilde karanlık gösterebiliyormuş. oled monitörleri fiyatı ve riskleri yüzünden düşünmemiştim bugüne kadar. ama upgrade yapmak için miniled bir monitör doğru gibi geliyor...
Tcl monitörlerin türkiyeye geleceğinin konusu açılmıştı sizce bekleyeyim mi? İçlerinde ki miniled monitörler xiaomi den daha iyi özellikler barındırıyor mu tercih etmek için? Yoksa Tcl monitörlerin Türkiye çıkış fiyatlarını hesaba katıp kronik sorunu giderilmiş xiaomi yi 350€ alıp geçeyim mi hocam?
Tayfun hocam selamlar msi 274qpf 170 hz adaptive sync quantum dot özelliği olmayan monitörüm var dediğiniz gibi hdr400 de var ama bir kere bile açıp kullanmadım. Şimdi 2026 da yenilenen xiaomi g pro 27qi almayı düşünüyorum yurtdışından mini led olduğu için burn in riski de olmayacak kafamda...
ilanına soru soran kişilere(gereksiz gördüklerini silebilirsin) verdiğin cevaplar ticarette olması gerektiği gibi.(bu kafada gidersen dolandırılmazsın) ciddi alıcılar ile whatsApp üzerinden konuştuğunda fotoğraf video ister paketleme olsun kargocuda olsun sen o süreci yönetirsin. pazarlık teklif...
Ne demek hocam forum siteleri eskisi gibi değil. İnsanlar bir sorunu bildiği halde yazmaktan tenezzül eder hale gelmiş. (benim gözlemlediğim kadarı ile). O yüzden google amca ai ile cevap verme işini getirdiğinden beri daha az kullanır oldum artık böyle yerleri. Garantisi devam ediyorsa...
hocam vatan bilgisayar ya da diğer siteler anakartlarda şu anda çok büyük indirimler yapıyorlar foruma ne zaman girsem denk geliyorum muhakkak. biraz araştıran kişi senin ürününü satın almaz. facebook grubunda muhabbetim olan bir kişi neredeyse 1 senedir aynı ürünü 6500 tl ye satmaya çalışıyor...
1 saat olmuş kimse cevap vermemiş. Siz googlea modeli filan yazın problemle beraber yapay zeka reddit olsun ülkemizde ki forum siteleri olsun ya da bu bilginin geçtiği herhangi bir siteden size öğrenmek istediğiniz bilgiyi verir muhtemelen.