Mrc0 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bu Sistemin Fiyatı Uygun Mu Alınır mı?

Hocam sistem konusunda bilgili olmadığım için yorum yapamayacağım. Arkadaşlar iyi diyorsa bence değerlendir. Çünkü forumda nadir denk geliyorum fiyatına göre parçaların beğenildiği bir sistem. 2. Elden anakartı satar üste para koyar kendi takmak istediğin bir anakart satın alır takar kullanırsın.
  2. M

Wraıth Iem Kulaklıklara İndirim Yapıyor Mu?

Diğer marka ıem ler hangi fiyatta ki ürünlerdi hocam yüksek bütçede mi fiyat performans olan modeller mi hatırlıyor musunuz?
  3. M

Hocam öneriye ihtiyacım yok. Sadece durumu belirtmek için yazdım o kadar şeyi. Asıl öğrenmek istediğim Wraith IEM kulaklıklara indirim yapıyor mu? Eğer yapıyorsa bu bayram da gözüne çarpan bir indirim oldu mu forumda ki arkadaşların?
  4. M

Merhaba, IEM kulaklık arayışındayım 2 gündür. Bir kaç bir şey beğendim ama çok fazla stok sorunu var. Canlı destek ile konuştum yeni stoklarla ilgili. Ama net bir cevap alamadım doğal olarak. 🙂 Yeni indirim de olan bir IEM kulaklığı kaçırdıysam açıkçası biraz üzecek bu durum beni. Bu kurban...
  5. M

Iem Kulaklık Önerisi

Pahalı hocam bütçemi 2000TL olarak belirledim. Sitelerin indirim kodları ya da ilk siparişe özel yapılan indirimlerle filan 2000TL altı bir harcama yapmak istiyorum.
  6. M

Iem Kulaklık Önerisi

İlk kez ıem kulaklık alacağım. Sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. Bütçemi rekabetçi tarzda bir kulaklık aramadığım için max 2000 tl olarak düşünüyorum. Müzik performansına da gerek yok. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdiden.
  7. M

Atk Yazılım Güncelleme

Gem 8K dongle ve yazılımı ikisini de güncelleyemedim. Hocalarım bilgi sahibi biri yardımcı olabilir mi nasıl yapacağım konusunda.
  8. M

3 Mouse Dan Hangisini Almalıyım ?

Hocam ben elim 17 cm olduğu için f1 v2 sipariş verdim. Leviathan v4 ve a9 büyük eller için daha uygun. Tercihini önce tutuş şekli ve elinin boyutuna göre yapmanı öneriyorum.
  9. M

Toplam 1500 1600 tl mousepad mouse önerisi

Mecbur düz A9 alıcaksın o zaman. Kargo fiyatını da hesaba katarsak bütçeni aşıyor. Yurtiçi kargo 350-400 TL arası bir şey tutar dedi. Sürat kargo da 354 TL fiyat verdi. Otogardan alabilseydin eğer ben bedavaya yollardım sana ağır bir şey olmadığı için.
  10. M

Yarın paketlerim yurt içi kargoya gider bir fiyat alırım. Bir de bu wraith sitesinde indirim kodları oluyor bazı içerik üreticilerinin SWAR kodunu ödeme ekranın da kullan bakayım bütçen yeticek mi plus olan modele.
  11. M

James Donkey jd900 pro
  12. M

Otogara yakınlığın varsa gidip alabileceksen bırakabilirim. Yeni Mousepad aldığım için diğeri boşa düştü şimdi.
  13. M

Kardeşim hangi şehirdesin? eğer düz a9 siparişi geçmediysen ben sana mousepadimi yollayabilirim. Almışken plus olanı tercih et.
  14. M

Atk Blazing Sky F1 V2

Bakalım hocam haftasonu sipariş geçmeyi düşünüyorum. 300 mAh olan modeli düşünüyorum bu arada sanırsam ultimate idi ismi. Renk ve bir kaç farklı özellikten dolayı. Hikayeli oyunlar oynuyorum ve 1k da kullanıcam.
Geri