Arama sonuçları: *

• Users: Mrc0
  • Order by date
  1. M

Toplam 1500 1600 tl mousepad mouse önerisi

Mecbur düz A9 alıcaksın o zaman. Kargo fiyatını da hesaba katarsak bütçeni aşıyor. Yurtiçi kargo 350-400 TL arası bir şey tutar dedi. Sürat kargo da 354 TL fiyat verdi. Otogardan alabilseydin eğer ben bedavaya yollardım sana ağır bir şey olmadığı için.
  2. M

Yarın paketlerim yurt içi kargoya gider bir fiyat alırım. Bir de bu wraith sitesinde indirim kodları oluyor bazı içerik üreticilerinin SWAR kodunu ödeme ekranın da kullan bakayım bütçen yeticek mi plus olan modele.
  3. M

James Donkey jd900 pro
  4. M

Otogara yakınlığın varsa gidip alabileceksen bırakabilirim. Yeni Mousepad aldığım için diğeri boşa düştü şimdi.
  5. M

Kardeşim hangi şehirdesin? eğer düz a9 siparişi geçmediysen ben sana mousepadimi yollayabilirim. Almışken plus olanı tercih et.
  6. M

Atk Blazing Sky F1 V2

Bakalım hocam haftasonu sipariş geçmeyi düşünüyorum. 300 mAh olan modeli düşünüyorum bu arada sanırsam ultimate idi ismi. Renk ve bir kaç farklı özellikten dolayı. Hikayeli oyunlar oynuyorum ve 1k da kullanıcam.
  7. M

Atk Blazing Sky F1 V2

Steelseries sensei ten kullandığımı söylemiştim hocam ve boyut olarak neredeyse aynılar. O yüzden bir daha elim ortalamanın bu kadar altındayken bilinçsizce büyük mouse almam.
  8. M

Atk Blazing Sky F1 V2

Hocam el boyutu olarak ben de aynı fikirdeyim. Kişisel tercih konusunda da rengi beni biraz kendine çekiyor setup uma uyumlu. Bu fiyat bandında zaten araştırdığım kadarı ile boyut olarak böyle küçük mouse yok. Ucuz olanlar hep orta-büyük el için tasarlanmış. Pahalı olanlar da zaten adı üstünde...
  9. M

Atk Blazing Sky F1 V2

Konuda ki diğer arkadaşında dediği gibi leviathan büyük hocam. 1772212608 Bir kaç gündür forumda gördüğüm kadarıyla hemen hemen aynı durumda gibiyiz sizinle hocam. Aslında ben de kararımı verdim ama belki benim bilmediğim sorunu vardır ya da aynı boyutlarda başka önerilebilecek bir mouse vardır...
  10. M

Atk Blazing Sky F1 V2

Arkadaşlar selam.17 cm elim var ve birçok ürün araştırdıktan sonra büyük ihtimalle bu mouse'u sipariş geçeceğim. Kronik bir problemi ya da bildiğiniz herhangi bir sorunu var mı? Hali hazırda Steelseries Sensei ten mouse kullanıyorum ve kronik scrooll tuşu problemi var. Üstüne üstlük hayvan gibi...
  11. M

Epic Games'de Kayıt Sistemi Var mı?

Evet cloud save sanırım ismi. 66 gb boyutu var ve uzun bir süre oynamayı düşünmediğim için bilgisayardan kaldırıcam. Tekrardan yüklediğim de oyun ilerlemem sıfırlanır mı onu merak ediyorum?
  12. M

Epic Games'de Kayıt Sistemi Var mı?

Arkadaşlar slm.Hesabımda Snowrunner 1 Year Anniversary Edition sürümü var ve bir süredir oynuyorum. 3 ana haritayı %100 bitirdim ve dlc haritalarını sonra oynamak istiyorum. Kamyonlarımı ve oyun ilerleyişimi kaybetmeyeceksem silmeyi düşünüyorum. Tekrardan yüklediğimde oyuna sıfırdan başlar mıyım...
  13. M

Sahibindende hangi ekran kartını almam mantıklı?

İletişime geçmeye karar verdiğinde *Kutu *Fatura(sanal fatura da olur) [alış tarihi ne kadar erken olursa o kadar iyi] *Garanti *Neden sattığını(al sat mı yapıyor yoksa kullanıcı mı ve ürüne kefil mi) *Ne kadar kullanıldığını *Bir de kart açılmış mı arkasında güvenlik etiketi var mı sor. Zaten...
  14. M

Mag forge m120r rgb kasaya sahiptim ben de aşağı yukarı aynı yani. Hem satın alacağın ekran kartının mm ile boyuna hem de kasanın desteklediği ekran kartı boyutuna mm ile bakıp araştır. Para elinde olmadığı için de yeteri kadar zamanın var düşünüp karar vermek için. En kötü kasa çok büyük...
  15. M

İstanbul mimaroba mı öyle bir yer sanırım elden teslim falan olduğunu sürekli yazıyor paylaştığı ilanlara. Elden alabilme imkanın varsa en iyi seçenek olur senin için tabii ki(test falan yapıp oyun oynarsın) . Pazarlık konusunda katı biri olduğunu biliyorum soru soran kişilere verdiği cevaplar...
  16. M

Hamza Özel facebook gruplarında olan ve referansı olan bir satıcı gigabyte daha mantıklı duruyor bence de. Yaren bilgisayar hakkında bir bilgim yok.
  17. M

Piyasa da ki 140 mm Hava Soğutucu Stok Sorunu

hocam ben de nereden baksan en az 3 ayımı stok aramakla geçirmişimdir. son mesajımda aldığımı yazdım zaten yine de sağol. 😊
  18. M

Piyasa da ki 140 mm Hava Soğutucu Stok Sorunu

Frost Commander bence çok iyi bir soğutucu hocam çok araştırdım çok stok bekledim. En sonunda aldım da ama sistemimi daha toplayamadığım için performansına bakamadım.
  19. M

Yardım IQUNIX mi yoksa AKKO mu ?

hocam ben de aynı sizin gibi haftalardır klavye arıyan biriyim. sonucunda verdiğim para ile alabileceğimin en iyisi olsun istedim kendimce. amazon TR wraith ulu games ve en sonda gaming gene baktım bu süreçte. forumda aula f75 ve f99 paylaşıldı araştırdım almamaya karar verdim. wraith de ki...
Geri