Hiç gameraider'a bulaşmayın, daha iyi kasalar bile zor soğutur bu işlemciyi. Atılan Gamegaraj'a bakılabilir, bütçe artarsa buna bin basacak laptoplar var...
hayır adama bi öneride bulunmamışsın bana yazıyon. ben kendim yaşadım keşke banada biri bunu deseydi almazdım knk valoranta tilt olmuştum sana denk geldi...
Kusura bakmayın sizleri biraz yordum ve baya bi soru yağmuruna tuttum ama aklımdaki tüm sorulara cevap verdiniz tekrardan teşekkür ediyorum ve asusu en kısa...
Bence %100 sRGB olmalı. Insan almadan önce o kadar önemli değil falan diyor ama güzel bir
ekranın hem oyunda hem de filmde dizide verdiği haz ayrı bir şey...
Omen daha iyi olur soğutması ama bence Asus da işlemci dışında üzmez
Işlemcisi ısınıyor evet ama dediğin gibi limit koyarsın. Bildiğim kadarıyla Omen Slim...
r7 260 daha çok performans, ai 7 350 ise daha çok verimlilik (uzun pil ömrü ve soğutması kolay) ve yapay zeka işleri ile öne çıkıyor kıyaslarsak. Orası...
Omen önermiyorum. F18 BIOS kilitlenme sorunu var, Control Center reklamdan geçilmiyor ve servisi rezalet.
Gelelim ASUS ve Acer'a. Burada ASUS TUF almak çok...
En mantıklısı Asus. 1x16 ram zaten ileride para biriktirip takviye yaparsın mis gibi cihaz. Bütçen çıkmıyorsa daha iyisi yok
Yeni lenovolarda kronik sorun...