MSI 55W TDP ve 115W gpu imiş. GPU'larda benim bildiğim kadarıyla 115 ve 140W o kadar fark yaratmıyor yani 115 ideal, işlemcisi de gpu'yu rahat besler zaten...
Bence alabilirsin özellikleri güzel. Ram takıp 32'ye falan çıkartmak istersen o biraz sıkıntı olabilir çünkü boş slotu yok yani iki rami de çıkartıp 2 tane...
Biraz senin laptoptan beklentilerine kalmış. Lenovo'nun 512GB SSD'si var yani yeni oyun indirmek için eskilerden silmen gerekebilir. Ekran boyutu senin...
https://app.hb.biz/n9SiC8xOLbnJ
Slayer R9T dışında buna göz atabilirsin
Bu kanalın incelemelerini beğeniyorum bir izle istersen. Adamdaki işlemci Ryzen AI...
Wattı 115W ama bence o kadar da önemli bir şey değil. Oyun testlerinde 5070Ti 115 ile 140W arasında Cyberpunk'taki fark mfg x4'te 10 fps falan olarak...
Başlıkta yazdığı gibi bütçem max 120k. Üniversite (mühendislik) + oyun için iyi özellikli ve kaliteli bir laptop arıyorum, en az 4-5 sene beni götürecek...
Reis predator'ün nitrodan üstünlüğü ne tam olarak? Benim anladığım kadarıyla işlemcileri farklı. Ayrıca internette "uyumsuzluk" var, sakın almayın gibi...