bumbumbum isimli üyenin son içerikleri

1. bumbumbum

70-100k Laptop Oneri

Bilindik marka istediği için A16 önerdim zaten. Bu fiyata 12 gn vram sadece gamegaraj var
  2. bumbumbum

70-100k Laptop Oneri

Bu fiyata 5060 alınmaz, 2.5K ekranla oyunlarda darboğaz yapar https://app.hb.biz/8YmNuKrtv8ZS
  3. bumbumbum

Bu 5070 Ti Laptop Alınır mı?

Hiç gameraider'a bulaşmayın, daha iyi kasalar bile zor soğutur bu işlemciyi. Atılan Gamegaraj'a bakılabilir, bütçe artarsa buna bin basacak laptoplar var. Zaten mantıken bir düşünün, ram, ssd, gpu fiyatları zaten belli uçtu gidiyor. Adamlar bu fiyata bu özellikleri veriyorsa başka yerden...
  4. bumbumbum

50bin Civarına Hem Oyun Hemde Okul İçin Kullanılabilcek Laptop

bence git temiz 2.el bak. Bu fiyata sıfır seçenek var ama pek iç açıcı olmaz
  5. bumbumbum

Çözüldü✓ Laptop Alıcağım ama Emin Değilim Tavsiyeleriniz Var mi Max Bütçe 55 K

canımsın knk hemen yukardaki önerilerin aynısını yazmiyim diye like attım ztn
  6. bumbumbum

laptop diyorsa zaten taşıyacağını varsayiyorum zaten bu ne agresiflik olm
  7. bumbumbum

Laptop diyorsa laptop istiyordur aga ezber gibi masaüstü deyip durmayin nasıl taşıcan koca kasayi
  8. bumbumbum

Acer Nitro 16s Hp Omen 16 Asus Tuf Gaming A16 Hangisi Daha İyi

Bence %100 sRGB olmalı. Insan almadan önce o kadar önemli değil falan diyor ama güzel bir ekranın hem oyunda hem de filmde dizide verdiği haz ayrı bir şey. O dereceler laptoplar için gayet normal. GTA 6 hayli hayli çalıştırır zaten. Isınmasını istemezsen ayarları kısıp frame limiti...
  9. bumbumbum

Omen daha iyi olur soğutması ama bence Asus da işlemci dışında üzmez Işlemcisi ısınıyor evet ama dediğin gibi limit koyarsın. Bildiğim kadarıyla Omen Slim modelleri çok tercih edilmiyor ama pek bilmiyorum slimleri. Ayrıca 90000'i hiç geçemem demiş
  10. bumbumbum

r7 260 daha çok performans, ai 7 350 ise daha çok verimlilik (uzun pil ömrü ve soğutması kolay) ve yapay zeka işleri ile öne çıkıyor kıyaslarsak. Orası senin hangisine öncelik verdiğine kalmış, ikisi de darboğaz yapmaz. Ama Asus dışındaki laptoplari mantıksız kılan şey ekranlarının 1440p olması...
  11. bumbumbum

En mantıklısı Asus. 1x16 ram zaten ileride para biriktirip takviye yaparsın mis gibi cihaz. Bütçen çıkmıyorsa daha iyisi yok Yeni lenovolarda kronik sorun kalmadı bu arada gönül rahatlığıyla bakabilirsin
  12. bumbumbum

Yardım 60-70 Bin TL Gaming Laptop Önerisi

Atılan ryzen Loq alınır. Şuan piyasa berbat, bazı kişiler fiyatların normale dönmesini veya Kasım indirimlerini beklemeyi öneriyor
  13. bumbumbum

Yardım 150 Kg Kaldıracak F/P Koltuk Lazım

Öneriden çok adamın kilosuna laf edilmiş olm kendiniz bi gym'e gidin sanki herkes Dwayne Johnson. Titanseat throne bakabilirsin, onun dışında pek bir seçenek var mı bilmiyorum
  14. bumbumbum

Hp Omen Laptop Alınır mı?

harbi bait atmışlar soru cevapta 1920x1200 demişler. Ama adam oyunda 1440p monitör kullancak ve kendi ekranı da kötü
  15. bumbumbum

Hp Omen Laptop Alınır mı?

5060 2k ekranda oyunlarda zorlanır, vram darboğaz yapar üstüne. 2K oyun oynamak icin bu fiyatın çok üstüne çıkman gerek
Geri