baydoguhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yesiyizico indirimleri hala devam ediyormu gaming gen tr de ve bu ürün hala 409₺ ise almak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
yesiyizico indirimleri hala devam ediyormu gaming gen tr de ve bu ürün hala 409₺ ise almak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
tamamdır teşekkürler konu için termal macunum bitmişti termal macun parasına soğutucu alayım bari
.Dtamamdır teşekkürler konu için termal macunum bitmişti termal macun parasına soğutucu alayım bari![]()
Parayı heryerde harcayabilirsiniz. Kartınız yoksa İyzco uygulmasınından CVüzdan'a girin Karekod'u açın, Pos cihazını okutun. Markette, kasapta, manavda, kırtasiyede her yerde harcayabilirsiniz. Ben öyle yaptım.İyzico internet üzeri alışverişlere tek izin veriyor parayı çekemezsin
Kampanyalara katılım sağladığına eminsin değil mi? Daha önce iyzico ile alışveriş yapmadığına da eminsin? Attığın ekranda uygulamıyor indirimi zaten ss atmışsın da, iyzico hesabına geliyor cashback olarak.bEN ALDIM İZİCO DEN KATILDIMDA KAMPANYA YA İZİCO İLE DE ÖDEDİM HİÇ BİR İNDİRİM GELMEDİ BANA
izico uygulamasında ilk sipariş o gözüküyor. kampanyalara da katıldım gamig den izco ile öde iyi seçip ödedim ve ilk para yüklemeyede bsm 70 lira fazla aldı izco daha ürün elime gelmedi gelincemi gelir puanlar bilmiyorumKampanyalara katılım sağladığına eminsin değil mi? Daha önce iyzico ile alışveriş yapmadığına da eminsin? Attığın ekranda uygulamıyor indirimi zaten ss atmışsın da, iyzico hesabına geliyor cashback olarak.
yüzde 25 bitti ilk 500 varbitti dimi
-yüzde 25 bitti ilk 500 var
Yarın ara iyzico'yu.izico uygulamasında ilk sipariş o gözüküyor. kampanyalara da katıldım gamig den izco ile öde iyi seçip ödedim ve ilk para yüklemeyede bsm 70 lira fazla aldı izco daha ürün elime gelmedi gelincemi gelir puanlar bilmiyorum
ben 500 tl + %25 bayram indirimi +%10 indirim (cashback) aldım. Şu anda 500 tl indirim aktif.-
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yarın ara iyzico'yu.