❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE iyzico ile 409 TL!!!

İyzico internet üzeri alışverişlere tek izin veriyor parayı çekemezsin
Parayı heryerde harcayabilirsiniz. Kartınız yoksa İyzco uygulmasınından CVüzdan'a girin Karekod'u açın, Pos cihazını okutun. Markette, kasapta, manavda, kırtasiyede her yerde harcayabilirsiniz. Ben öyle yaptım.

bEN ALDIM İZİCO DEN KATILDIMDA KAMPANYA YA İZİCO İLE DE ÖDEDİM HİÇ BİR İNDİRİM GELMEDİ BANA

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-09 203421.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-09 203421.webp
    22.4 KB · Hit: 55
bEN ALDIM İZİCO DEN KATILDIMDA KAMPANYA YA İZİCO İLE DE ÖDEDİM HİÇ BİR İNDİRİM GELMEDİ BANA
Kampanyalara katılım sağladığına eminsin değil mi? Daha önce iyzico ile alışveriş yapmadığına da eminsin? Attığın ekranda uygulamıyor indirimi zaten ss atmışsın da, iyzico hesabına geliyor cashback olarak.

Kampanyalara katılım sağladığına eminsin değil mi? Daha önce iyzico ile alışveriş yapmadığına da eminsin? Attığın ekranda uygulamıyor indirimi zaten ss atmışsın da, iyzico hesabına geliyor cashback olarak.
izico uygulamasında ilk sipariş o gözüküyor. kampanyalara da katıldım gamig den izco ile öde iyi seçip ödedim ve ilk para yüklemeyede bsm 70 lira fazla aldı izco daha ürün elime gelmedi gelincemi gelir puanlar bilmiyorum

yüzde 25 bitti ilk 500 var
-
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

izico uygulamasında ilk sipariş o gözüküyor. kampanyalara da katıldım gamig den izco ile öde iyi seçip ödedim ve ilk para yüklemeyede bsm 70 lira fazla aldı izco daha ürün elime gelmedi gelincemi gelir puanlar bilmiyorum
Yarın ara iyzico'yu.

izco google markete yorumlara bakın ödeme vermiyorlar + 60-70 tl ilk yatırımda fazladan bsm vergisimi ne fazla ödetiyor ben rezil oldum siz de olmayın. not kampanya falan hepsine katıldım kyc falanda yapmam rağmen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,596
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri