🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE iyzico ile 409 TL!!!

Vodafone pay indirdim. Uygulamaya kayıt oldum. Hesabımı doğruladım. Bakiye yükle dedim. Banka/kredi kartı ile dedim. Göderen kısmına kart eklemeniz lazım. Buraya iyzico sanal kart bilgilerimi girdim. Daha sonra göndermek istedigim tutarı küsüratına kadar yazdım hemen vodafone paya geçti. Sonra da herhangi bir atm ye gidip nakit olarak çektim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone pay indirdim. Uygulamaya kayıt oldum. Hesabımı doğruladım. Bakiye yükle dedim. Banka/kredi kartı ile dedim. Göderen kısmına kart eklemeniz lazım. Buraya iyzico sanal kart bilgilerimi girdim. Daha sonra göndermek istedigim tutarı küsüratına kadar yazdım hemen vodafone paya geçti. Sonra da herhangi bir atm ye gidip nakit olarak çektim.
Hattım vodafone. Gaming.gen.tr den alışveriş yaptım. %25+%10 + iyzico ilk siparişten 500 tl + 400 tl parolapara aldım.

Vodafone pay ile sorunsuz paramı nakite çevirdim. 1500 TL lik ram 75 TL ye geldi. Soğutucu da 200 TL civarında geldi.
Bir türlü hesap doğrulaması yapamadım. Tüm aşamalar başarılı geçiyor. En sonda bekletip bekletip canlılık kontrolü hatası veriyor. Arkadaşın telefondan da denedik aynısı oldu, onun kimliğiyle denedik yine aynı hata. Akşam müşteri hizmetleri çip çizilmiştir diyor. İstanbul kart ve vodafone pay dışında çekme yöntemi yok mu acaba?

Bu akşam da itopya dan anakart ve işlemci alıcam. %25 + %10 + iyzico ilk sipariş + parolapara ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir türlü hesap doğrulaması yapamadım. Tüm aşamalar başarılı geçiyor. En sonda bekletip bekletip canlılık kontrolü hatası veriyor. Arkadaşın telefondan da denedik aynısı oldu, onun kimliğiyle denedik yine aynı hata. Akşam müşteri hizmetleri çip çizilmiştir diyor. İstanbul kart ve vodafone pay dışında çekme yöntemi yok mu acaba?
Başka yöntem bilmiyorum. Ben hic bir sorun yaşamadım. Canlılık kontrolünü aydınlık ortamda ve arka plan temiz sekilde tekrar deneyin

Kargoya verilmiş hemen gece sipariş vermiştim i5 12400f için bakalım nasıl olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,828
Üyeler
174,928
Son üye
BeatMe
Geri