ozemheri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,346
bende bunu almayı dusunuyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/6282...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Vermezler. İade edip birdaha alsan bile olmaz çünkü ilk ödeme hakkını kullandın.aceleyle girip soğutucuyu aldım ama iyzicodan sadece %25 indirim olan kampanyaya katılmışım ilk alışverişe 500 tl veren kampanyayı sonradan gördüm, ben ona katılam gerektiğini bilmiyordum ve satın aldıktan hemen sonra katıldım sizce 500 tl geri iade verirler mi yoksa ürünü iade mi etmeliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hali hazırda iyzico hesabıma 250 tl geldi ama 500lt yok(kampanya koşullarına 2 iş günü içerisinde yüklenecek yazmışlar)
Ödemeyi yaptım. Canlı desteğe 22 dakika önce yazdım fakat herhangi bir geri dönüş alamıyorum ve gaming gen üzerinden iade ettim, ücreti ne zaman geri gelir onu da bilmiyorum.Ödeme yapar yapmaz 750 tl hesabına gelen var mı? Ona göre biraz bekliyeceğim gelmezse iade ediceğim.
iyzico keşfet ana sayfasında en üstte sırayla geçen dikdörtgen kısımdailk kulanım 500 tl kampayna nerede ben tam göremedim
Merhabalar, aynı yöntemle aşağıdaki linkte bulunan klavye kaç liraya gelmiş olur ve cashback ile gelen miktarı kendi banka hesabıma nasıl aktarabilirim?Bu ürünü alıp İyzico ve Parolapara kampanyalarına katılınca 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Yani bedavaya getiriyoruz ve üstüne 250 TL daha cashback alıyoruz gibi düşünün.
![]()
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmezwww.gaming.gen.tr
Rehber:
GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 475
- Forum: Sıcak Fırsatlar