🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Ben iyzico üye olmaya üşendim adamlar suyunu çıkarıyor :ASDAS Helal olsun

aceleyle girip soğutucuyu aldım ama iyzicodan sadece %25 indirim olan kampanyaya katılmışım ilk alışverişe 500 tl veren kampanyayı sonradan gördüm, ben ona katılam gerektiğini bilmiyordum ve satın aldıktan hemen sonra katıldım sizce 500 tl geri iade verirler mi yoksa ürünü iade mi etmeliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hali hazırda iyzico hesabıma 250 tl geldi ama 500lt yok(kampanya koşullarına 2 iş günü içerisinde yüklenecek yazmışlar)

Gaminggen az akıl etse pc parçalarını azıcık indirime soksa deli gibi satış yapıcak halde.

aceleyle girip soğutucuyu aldım ama iyzicodan sadece %25 indirim olan kampanyaya katılmışım ilk alışverişe 500 tl veren kampanyayı sonradan gördüm, ben ona katılam gerektiğini bilmiyordum ve satın aldıktan hemen sonra katıldım sizce 500 tl geri iade verirler mi yoksa ürünü iade mi etmeliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hali hazırda iyzico hesabıma 250 tl geldi ama 500lt yok(kampanya koşullarına 2 iş günü içerisinde yüklenecek yazmışlar)
Vermezler. İade edip birdaha alsan bile olmaz çünkü ilk ödeme hakkını kullandın.

Ödeme yapar yapmaz 750 tl hesabına gelen var mı? Ona göre biraz bekliyeceğim gelmezse iade ediceğim.

Yapan var mı ona göre bende yapacağım geri 1000 tl ti nereye yüklüyorlar peki?

@İsimbulamajim paralopara hesabındaki doğrulama işlemleri hata veriyor sende hata verdi mi hiç

Ödeme yapar yapmaz 750 tl hesabına gelen var mı? Ona göre biraz bekliyeceğim gelmezse iade ediceğim.
Ödemeyi yaptım. Canlı desteğe 22 dakika önce yazdım fakat herhangi bir geri dönüş alamıyorum ve gaming gen üzerinden iade ettim, ücreti ne zaman geri gelir onu da bilmiyorum.

Bu ürünü alıp İyzico ve Parolapara kampanyalarına katılınca 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Yani bedavaya getiriyoruz ve üstüne 250 TL daha cashback alıyoruz gibi düşünün.

Rehber:
Merhabalar, aynı yöntemle aşağıdaki linkte bulunan klavye kaç liraya gelmiş olur ve cashback ile gelen miktarı kendi banka hesabıma nasıl aktarabilirim?

Link:
https://www.gaming.gen.tr/urun/5853...wap-mekanik-gaming-klavye/?add-to-cart=585340 Yardımcı

merhaba parolapara kart yok üyelik açtım fiziki kart talep ettim kart gelmeden yapamıyoruz galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,382
Üyeler
174,139
Son üye
yunus09
Geri