Evet.
1744990896
Bu durum sadece karanlık oyunlarda oluyor. Tabi benim ekranım aydınlık ve normal görünüyor ama yayın içinde karanlık görünüyor. Benim...
Renk ayarlarına ihtiyacım var. Ekranımda olan oyunlar mesela benim monitörümde iyi görünse bile yayın ekranında soluk ve çok karanlık görünüyor. Yansıttığım...
Eski kullandığım kulaklık gibi güzel bir kulaklığım var. Eskiden oyunların sesi stabil geliyordu ve gerekirse zaten biraz kısıyordum. Şu an oyun sesleri...
Obs kullanmayı deniyorum. Ekran yakalama modu yerine pencere yakalamayı daha uygun görüyorum. Yayınladığım ekranın etrafında sarı çizgiler çıkıyor. Ekran...
Fc 25 indirime girdiği gibi 1000 tl'ye falan almıştım. Steam 750 küsür yaptı tabi ama biraz erken davrandım.Gider 500 tl ile oyun TLOU alırım. Kalanıyla...
Yeni yeni oyun almaya başladım. Steam platformuna alışığım ve daha fazla kullanıyorum. Fc 25 ve Gta 5 harici oyunlarım hep Steam üzerinde. TLOU tarzı hikaye...
Amd kullanıyorum ve saatiyle yazdığını biliyorum. Bir site bulmak istiyorum ve orada biriktirmek istiyorum. Oynadığım ve oynayacağım oyunları depolamak...
Oynadığım oyunları ve oynayacaklarımı listelemek istiyorum. Site olarak bildiğim bir yer yok. Bana site önerir misiniz? (Kategori olarak yanlış seçmiş...
Mouse hz ayarı oyunları etkiler mi? Mesela 1k hz veya 4k arasında fark var mı? Yoksa mesela düşük dpi oynayan esporcular gibi düşük hz daha mı iyi fps...
Ulugames üzerinde 8k ve 0.125 ms diyor ama Wraith'e bakınca he rgb 1k görünüyor. Çok saçma bir durum ama eğer ölçebiliyorsam, kendim sonuçlandırabilirim.