Cloud 3 s kulaklığı için ayar yapabileceğim yer var mı? cloud 2'ye göre sesi biraz daha boğuk ve derinden geliyor gibi hissediyorum. Cloud 3 s için EQUALİZER ayarI yapman gerekiyor diyenler oluyordu, yardımcı olur musunuz?
Benim 2-3 senelik hyper x cloud 2 kulaklığımın sağ tarafı aniden gitti. Kabloyu oynatınca biraz gel git yapan tarafı sonradan tamamen gitti. 10 senelik eski kulaklığıma döndüm ve bir zaman sonra kablosunda sorun olmaya başladı. Sol tarafı gitti ve kablosunu bükünce çalışıyordu ama aniden kısa...
Sadece fps oyunları oynamıyorum ama ses kasmak için veya güzel ses veren kulaklığa ihtiyacım var. Hyper x cloud 3 alacaktım ama iyi bilen vardır diye sormayı tercih ediyorum.
Rampage alpha x kulaklığına sahibim ama bu kulaklığın pedleri soyuldu ve döküldü. Elimde hyper x cloud 2 kulaklık pedleri mevcut. Cloud 2 pedleri buna uyar mı? Alpha x kulaklığım kulağı çok rahatsız ediyor
Hyper x cloud 2 kullaniyorum ve bozulduğu için yeni almak istiyorum. Cogunlukla fps oyunlari oynuyorum ve ses kasmak benim icin onemli bir detay. 3000 TL'ye ne onerirsiniz?
Hyper x cloud 2 kullaniyorum ve bozulduğu için yeni almak istiyorum. Cogunlukla fps oyunlari oynuyorum ve ses kasmak benim icin onemli bir detay. 3000 TL'ye ne onerirsiniz?
RX 6750 EKRAN KARTI-RYZEN 5 7500 İŞLEMCİ-32 GB RAM kullanıyorum ve yetmemesi garip geliyor. OBS üzerinde kare kaybı olmuyor ve oyunum kasmıyor. Belki internetle alakalı olma ihtimali var. Bunu düşünüyorum ama şu var; obs üzerinde internetten dolayı kasma ihtimali var mı? Yoksa sadece Kick'te mi...
Yayın için obs kullanıyorum ve son zamanlar yaşadığım bir sorun var. Oyunları aynı şekilde oynamaya devam ediyorum ve gereksiz bir kasma problemi yaşamaya başladım. Hikayeli bir oyun veya fps oyunları oynarken artık hafif droplar girmeye başladı. Oyun içinde kasmam veya yediğim bir drop yok. Obs...