Arama sonuçları: *

• Users: Cadyy
  • Order by date
  1. C

Obs ile yayın yapıyorum ve yayın kasıyor

Yayında droplu ve obste droplu ama oyunum kasmıyor ve obste kare kaybım yok.
  2. C

RX 6750 EKRAN KARTI-RYZEN 5 7500 İŞLEMCİ-32 GB RAM kullanıyorum ve yetmemesi garip geliyor. OBS üzerinde kare kaybı olmuyor ve oyunum kasmıyor. Belki internetle alakalı olma ihtimali var. Bunu düşünüyorum ama şu var; obs üzerinde internetten dolayı kasma ihtimali var mı? Yoksa sadece Kick'te mi...
  3. C

60 fps yapınca bile aynı hafif droplar vardı. Bitrate zaten 5000 civarı.
  4. C

Yayın için obs kullanıyorum ve son zamanlar yaşadığım bir sorun var. Oyunları aynı şekilde oynamaya devam ediyorum ve gereksiz bir kasma problemi yaşamaya başladım. Hikayeli bir oyun veya fps oyunları oynarken artık hafif droplar girmeye başladı. Oyun içinde kasmam veya yediğim bir drop yok. Obs...
  5. C

Gamepad önerisine ihtiyacım var

Bütçem Fantech için daha uygun.
  6. C

Fantech için L1 R1 tuşları yumuşak diyen var. Bastığını anlamak zor gibi şeyler diyorlar. Sence bu problem oluşturur mu?
  7. C

Peki şunu al diyebileceğin gamepad hangisi?
  8. C

F710 kadar iyi mi bunlar? 1769631746 Gamepower pek güvendiğim marka değil
  9. C

Logitech f710 kullanıyordum ama yeni bir kol almayı düşünüyorum. Playstation kolları bana rahat ve estetik tutuşlu geliyor ama o tip kol yok. F710 tutuş olarak güzel ama ps kolu kadar rahat tutulmuyor ve eli çok yoruyor. Öneri bekliyorum.
  10. C

PS4/PS5 için monitör önerisi

Bi yakınım monitör almak istiyor ve şimdilik sadece FC oynuyor. İleride sistem alacağı için şimdilik idare edeceği monitöre ihtiyacı lazım. Bütçesi 5-6 bin civarı. En kötü ihtimalle şu an aldığını 2. monitörü yapacak. Ne önerirsiniz?
  11. C

Çözüldü✓ Fps bazen droplanıyor ve düşüyor.

Sistemim normal ve stabil ama biraz fps düşüşü yaşıyor gibi hissediyorum. Bana önerebileceğiniz ayar var mı? Windows üzerinden yapabileceğim veya bios üzerinden değiştirebileceğim ayar. ( Ram:32 GB RAM 6000 MHZ CL30 İşlemci:AMD Ryzen 5 7500F Anakart: B650 Gaming Plus Wifi
  12. C

Klavye icin keycaps lazim

Mad 68 he kullaniyorum ve ileride keycaps almak istiyorum. Hic keycaps almadım ve ne yapacagim hakkinda fikrim yok. Cherry profile olarak aratmam lazimmis ama nereden alabilirim veya trde bulabilir miyim? Bunu arastiriyorum. Bilen arkadaslar yardim ederse mutlu olurum.
  13. C

Yardım 2k ile 3k arası mouse önerisi

Ben de v6 olanı aldım. Yanında normal skatezlerinden de sipariş verdim. Şimdiden ikimize hayırlı olsun.
  14. C

Scyrox v6 alınır mı?

Okeyy
  15. C

Scyrox v6 alınır mı?

Skatez ne almalıyım? Universal dot olan obsidian türleri var ama direkt normal ptfe skatezde alabilirim.
  16. C

Scyrox v6 alınır mı?

Palm tutuşuna sahibim ama claw tutuşu gibi tıklıyorum. Parmaklarım uzun ve kullanım açısından v6 iyi geliyor. Şu an kullandığım Darmoshark m3 4k ve önceden kullandıklarımda bu tarzdı.
  17. C

Scyrox v6 alınır mı?

Fotoğraf atma şansın var mı? 1752863850 V6 mı alayım? V8 mi? V8 olanı biraz daha farklı tutuş için gibi geldi.
  18. C

Scyrox v6 alınır mı?

Mouse almam lazım ve seçenek olarak pek bilgim yok. Scyrox v6 için iyi ve güzel diyorlardı ama çok detaylı bir bilgim yok. 3000 TL bütçem var. Yardımcı olur musunuz?
  19. C

Yardım 2k ile 3k arası mouse önerisi

Ürün eline ulaştı mı?
Geri