Arama sonuçları: *

• Users: Cadyy
  • Order by date
  1. C

Mouse hz ayarı ne olmalı?

Teşekkürler.
  2. C

İlk görünmedi pardon. 270 hz monitörüm var. 4k kullanabilirim o zaman. 1739214484 Ryzen 5 7500F kullanıyorum.
  3. C

Yani 4k hz kullanmak daha mı iyi? Yoksa mesela işlemciye göre veya monitör hzsine göre mi ayar yapmalıyım?
  4. C

Mouse hz ayarı oyunları etkiler mi? Mesela 1k hz veya 4k arasında fark var mı? Yoksa mesela düşük dpi oynayan esporcular gibi düşük hz daha mı iyi fps oyunları için?
  5. C

8k hz sandığım klavye 1k çıktı

Ulugames üzerinde 8k ve 0.125 ms diyor ama Wraith'e bakınca he rgb 1k görünüyor. Çok saçma bir durum ama eğer ölçebiliyorsam, kendim sonuçlandırabilirim.
  6. C

Ulugames üzerinde hepsi 8k gösteriyordu. + 0.125 ms olarakta gözüküyordu.
  7. C

Steel series sonar ses seçeneklerini silme

Kullanmıyorum üzgünüm.
  8. C

Rica ederim. O durumu bilen arkadaşlara bırakıyorum. Neden olduğunu bilmiyorum.
  9. C

Aygıt yöneticisine girdikten sonra ses ile alakalı sekmeye gel. Orada sonar yazılı olana sağ tıkla ve kaldır de.
  10. C

MAD68 HE model klavyeyi aldım. Baktığım yer veya kendi sitesinde 8k hz falan yazıyordu. Şimdi ise farklı bir yere gelmiş ve incelediğim zaman bu klavyenin rgb olanları için 1k hz olduğu yazıyor. Limited olanlar 8k hz diye gösteriyor. Aldığım zamanlar konulara bakıyordum ama 8k hz olduğunu...
  11. C

Klavye için bilek desteği lazım

Eyvallah hocam.
  12. C

Benim klavyeyi sana söylesem acaba bakar mısın? Hani bu destek uyar mı? Uymaz mı? Mad68 HE
  13. C

Küçük klavye için mi bu? Benim klavye sanırım tkl oluyor.
  14. C

Yeni klavye aldım ama bilek desteği olmadan zor geliyor. Sizce ne yapabilirim bu durum için?
  15. C

Çözüldü✓ Klavye 8k hz ayarlanmıyor

Yeni gördüm mesajını. Merak ettiklerin neler?
  16. C

Teşekkür ederim hocam.
  17. C

Ek bir şey yapmam gerekir mi? Yoksa kullandığım kablolu şekli yetiyor mu?
  18. C

Yeni klavye aldım fakat 8k hz ayarlama gibi bir durum yok gibi. Mouse ayarlanıyor ama klavyenin uygulamasında hz ayarlanmıyor. Ben nasıl bu klavyeyi 8k hz şeklinde kullanacağım? Ölçmek istiyorum ama nasıl ölçebilirim? Model: Mad68 HE
  19. C

Mouse kapanıp açılıyor

Darmoshark m3 4k. Aldığım sitenin yorumlarina baktim ama scroll tuşu falan bozuk olan insanlar çokmuş. Scroll işini çözdüm ve cok sorun degil. Sadece kapanip acilma olayı sıktı.
  20. C

Mouse kapanıp açılıyor

Fps oyunu oynarken mousemi çevirirken az kaldırıyorum ve biraz sert şekilde mousepade indiriyorum. Bunu yaptığımda mouse kapanıyor ve açılıyor. Bu olduğu zamanda ise imleç takılıyor ve oynayamıyorum. Tabi takıldıktan 1 saniye sonra düzeliyor. Mousenin içinde bir şey oynuyor diye mi kapanıp...
Top Bottom