Arama sonuçları: *

• Users: Cadyy
  • Order by date
  1. C

PS4/PS5 için monitör önerisi

Bi yakınım monitör almak istiyor ve şimdilik sadece FC oynuyor. İleride sistem alacağı için şimdilik idare edeceği monitöre ihtiyacı lazım. Bütçesi 5-6 bin civarı. En kötü ihtimalle şu an aldığını 2. monitörü yapacak. Ne önerirsiniz?
  2. C

Çözüldü✓ Fps bazen droplanıyor ve düşüyor.

Sistemim normal ve stabil ama biraz fps düşüşü yaşıyor gibi hissediyorum. Bana önerebileceğiniz ayar var mı? Windows üzerinden yapabileceğim veya bios üzerinden değiştirebileceğim ayar. ( Ram:32 GB RAM 6000 MHZ CL30 İşlemci:AMD Ryzen 5 7500F Anakart: B650 Gaming Plus Wifi
  3. C

Klavye icin keycaps lazim

Mad 68 he kullaniyorum ve ileride keycaps almak istiyorum. Hic keycaps almadım ve ne yapacagim hakkinda fikrim yok. Cherry profile olarak aratmam lazimmis ama nereden alabilirim veya trde bulabilir miyim? Bunu arastiriyorum. Bilen arkadaslar yardim ederse mutlu olurum.
  4. C

Yardım 2k ile 3k arası mouse önerisi

Ben de v6 olanı aldım. Yanında normal skatezlerinden de sipariş verdim. Şimdiden ikimize hayırlı olsun.
  5. C

Scyrox v6 alınır mı?

Okeyy
  6. C

Scyrox v6 alınır mı?

Skatez ne almalıyım? Universal dot olan obsidian türleri var ama direkt normal ptfe skatezde alabilirim.
  7. C

Scyrox v6 alınır mı?

Palm tutuşuna sahibim ama claw tutuşu gibi tıklıyorum. Parmaklarım uzun ve kullanım açısından v6 iyi geliyor. Şu an kullandığım Darmoshark m3 4k ve önceden kullandıklarımda bu tarzdı.
  8. C

Scyrox v6 alınır mı?

Fotoğraf atma şansın var mı? 1752863850 V6 mı alayım? V8 mi? V8 olanı biraz daha farklı tutuş için gibi geldi.
  9. C

Scyrox v6 alınır mı?

Mouse almam lazım ve seçenek olarak pek bilgim yok. Scyrox v6 için iyi ve güzel diyorlardı ama çok detaylı bir bilgim yok. 3000 TL bütçem var. Yardımcı olur musunuz?
  10. C

Ürün eline ulaştı mı?
  11. C

Ben de mouse arıyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Mouse eline ulaştığı zaman bilgilendirme yapar mısın? Ağırlık veya oynanış açısından nasıl hissettirdigi vb.
  12. C

Kullanım sağladın mı? Yoksa yeni mi sipariş ettin?
  13. C

Max 3k ya kadar oyuncu mouse önerisi

Fps oyuncusu olarak yeni mouse alacağım. 3000'e kadar bütçem var. Sizce ne alabilirim?
  14. C

Sistem kapanması sorunumu çözümlemek istiyorum.

Sistem özelliklerini soran olmadı evet. RX 6750 XT, Ryzen 5 7500F, 2x16 6000 mhz ram, Msi b650 gaming plus wifi anakart. Maksimum 500 watt çekiyor. 1751191346 Yetme durumu var. Zaten konuda direkt olaya girme sebebim zaten mantık çerçevesinde her şeyi bilmek. Ben kararı vermeye yakınım diye bu...
  15. C

Beslememesi imkansız ama bronze segment olması şüpheye düşürüyor. 2k monitörden sonra bunun olması saçma. Ekran kartı kullanan her oyunda bu sorun oluyor. Bi ara ekran kartına undervolt yapınca düzelmişti ama gene başladı tabi. Her türlü şeye rağmen sistem kapanıyor ve tek şey psu şu an.
  16. C

Buraya bakmadığım için yazamadım, kusura bakma hocam. FSP 750W 80LUS diye geçiyor. 750W ama pek sağlam değil gibi. Bronze diye geçiyor ama bronze altı segment olabilme ihtimali yüksek. Çünkü bu psu serisinde bronze yazıpta satabiliyorlarmış. Gene test yaptım ve oyun oynadım.Max 5 dakika sonra...
  17. C

Araştırdığım zaman bronze bir psu görünüyor ama Gpt ile baktım ve bana white yani bronzenin bir altı olarak söylemişti. Bence psu kötü ve 750W vermiyor. 2023 yılında alınmış bir psu bu kadar kolay sorun oluşturmamalı. Max 500 küsür watt normal ama demek ki koruma sisteminden dolayi veya anlık...
  18. C

Kernel power 41 olarak görünüyor ama tabi bu hatanın sebebi sadece işte psu kaynaklı olmayabiliyormuş. Ben çok şey denediğim için geriye psu kaldı diye düşünüyorum ki zaten öyle. 1751124657 750 watt ve kötü bir psu denmiyor ama bronze olması veya üretici firmanın düşük özellik olmasına rağmen...
  19. C

Kasanın güç kablosu çekilmiş misali tamamen kapanıyor.
  20. C

Sistemim 1080p monitörle normal şekilde sorunsuz çalışıyordu. 2k monitör aldıktan sonra kapanmalarım arttı. 2-3 haftalık kapanmalar ve araştırmam sonucunda sorunun psu olduğunu düşünmeye başladım. Gereken her türlü gpu undervolt, işlemci eco mod, ram testleri (tek tek denemek veya teste sokmak)...
Geri