Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Beyler bende aldım 500 gelmedi hala iyiziodan bide ben bu soğutmayı kuramam malasef bir bilgisayarcı bulup kurdurabilirmiyimki

Arkadaşlar iyzicodan para cekmek için en kolay yol vodafone pay gibi. Üye olun sanal kart oluşturun vodafone payde. Sonra o karta iyzico hesabınizdaki karti girin. Bakiye yükleyin oluyor. QR lada atmden çekersiniz.

Beyler bende aldım 500 gelmedi hala iyiziodan bide ben bu soğutmayı kuramam malasef bir bilgisayarcı bulup kurdurabilirmiyimki
yt den bak kurarsın ya boş yere para verme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O değil ama %25 geçerliydi sanırım iyzico ödeme yöntemi olan her yerde. Yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar
ben de öyle sanıyordum ama değilmiş.

Az biraz bekle sıfırlanıyor. Ama önce müşteri hizmetlerine doğrulama yaparken internetim kesildi yaz. Bende gercekten internet gitti hata veriyordu yazdım müşteri hizmetlerine 15 20 dk sonra sıfırlandı adımlar yeniden yaptım oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar laptop com tr den alın. ben şu akko nun 2k lik klavyeyi 400 TL'ye aldım az önce hayırlı olsun. Geriye karta aktarmak kaldı 🥴
Kendi kimliğimle cashback aldım aile kaldı onunlada uğraşmam

Hocam şimdi ben kampanyalara katıldıktan sonra ne yapıcam anlamadım da ?

Gaming.gen.tr %10 bitti muhtemelen arkadaşlar, ilk 1.500 kişi ile sınırlıdır yazıyor. Şimdiye kadar çok bile dayanmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,825
Üyeler
174,246
Son üye
xQuze
Geri