Orix
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 78
Oh çok iyi vodafone pay kartimi yazacam demi iyzicoyaVodafone payde QR kod ile ATM'den çekiliyor
Oh çok iyi vodafone pay kartimi yazacam demi iyzicoyaVodafone payde QR kod ile ATM'den çekiliyor
Vodafone pay kartına bakiyeyi aktarabiliyorsan iyzicodan o şekil çekersinOh çok iyi vodafone pay kartimi yazacam demi iyzicoya
Hocam vodafone pay de hesaba parayı atıyoruz sonra nasıl çekiyoruz banka hesabına?bende 600e alabıldım parayıda vodaone pay cek oluyor
yt den bak kurarsın ya boş yere para vermeBeyler bende aldım 500 gelmedi hala iyiziodan bide ben bu soğutmayı kuramam malasef bir bilgisayarcı bulup kurdurabilirmiyimki
O değil ama %25 geçerliydi sanırım iyzico ödeme yöntemi olan her yerde. Yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar
Kendi kimliğimle cashback aldım aile kaldı onunlada uğraşmamAz biraz bekle sıfırlanıyor. Ama önce müşteri hizmetlerine doğrulama yaparken internetim kesildi yaz. Bende gercekten internet gitti hata veriyordu yazdım müşteri hizmetlerine 15 20 dk sonra sıfırlandı adımlar yeniden yaptım oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar laptop com tr den alın. ben şu akko nun 2k lik klavyeyi 400 TL'ye aldım az önce hayırlı olsun. Geriye karta aktarmak kaldı![]()
atmden cekıyon kralHocam vodafone pay de hesaba parayı atıyoruz sonra nasıl çekiyoruz banka hesabına?