Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

• Kullanıcının alışverişini tamamlamadan önce iyzico uygulamasına giriş yaparak ''Keşfet'' menüsünden kampanyaya katılması gerekmektedir. (Koşullarda bu şeklide yazıyor.)
Kanka keşfetten gaming gen trnin %10 kampanyası gözükmüyor ki. Sadece sitede var o. Orda diğer ikisi gözüküyor sadece

Kanka keşfetten gaming gen trnin %10 kampanyası gözükmüyor ki. Sadece sitede var o. Orda diğer ikisi gözüküyor sadece
evet işte bende onu çözemedim koşullarda o şekilde yazıyor koşul gerçekleşmediği için vermez diye sipariş geçmedim bende belki kotası dolmuştur koşulda birde şu yazıyor (Kampanya katılımı ilk 1.500 kişi ile sınırlıdır.)

evet işte bende onu çözemedim koşullarda o şekilde yazıyor koşul gerçekleşmediği için vermez diye sipariş geçmedim bende belki kotası dolmuştur koşulda birde şu yazıyor (Kampanya katılımı ilk 1.500 kişi ile sınırlıdır.)
Kanka marttan beridir konu var ayının farklısi bugün mu sınır koyasi gelmiş bunların. Başlıcam ha

gaming gen %10 bitmiş sanırım. yan site laptopcomtr den alabilirsiniz aynı ürünü orada %10 aktif gözüküyor.

beyler iyizcoda ilk ödemeye 500 tl kampanyasına katılmıyormuyuz yani otomatik ilk ödemede 500tl indirimmi uyguluyor ?

Ekler

• IMG_3432.webp
    IMG_3432.webp
    125.2 KB · Hit: 60
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway