Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Cözümü yokmuş
Az biraz bekle sıfırlanıyor. Ama önce müşteri hizmetlerine doğrulama yaparken internetim kesildi yaz. Bende gercekten internet gitti hata veriyordu yazdım müşteri hizmetlerine 15 20 dk sonra sıfırlandı adımlar yeniden yaptım oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar laptop com tr den alın. ben şu akko nun 2k lik klavyeyi 400 TL'ye aldım az önce hayırlı olsun. Geriye karta aktarmak kaldı 🥴

Az biraz bekle sıfırlanıyor. Ama önce müşteri hizmetlerine doğrulama yaparken internetim kesildi yaz. Bende gercekten internet gitti hata veriyordu yazdım müşteri hizmetlerine 15 20 dk sonra sıfırlandı adımlar yeniden yaptım oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar laptop com tr den alın. ben şu akko nun 2k lik klavyeyi 400 TL'ye aldım az önce hayırlı olsun. Geriye karta aktarmak kaldı 🥴
bende 600e alabıldım parayıda vodaone pay cek oluyor

arkadaşlar ilk alışverişe 500TL kampanyası itopya'da geçerli mi?

gaming gen %10 bitmiş sanırım. yan site laptopcomtr den alabilirsiniz aynı ürünü orada %10 aktif gözüküyor.
İyi ki dün alışveriş yapmışım :D Bir de parolparam olsaydı on numara olacaktı , dibini sıyırdık valla :kekw:

arkadaşlar ilk alışverişe 500TL kampanyası itopya'da geçerli mi?
O değil ama %25 geçerliydi sanırım iyzico ödeme yöntemi olan her yerde. Yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar

beyler 1469 liralık ssd aldım parolaparadan 400 geldi iyizcodan da 367 geldi niye böyle oldu bilen var mı

iyzicodaki casbacklari hesaba aktarmak için kimlik doğrulama istiyor kimlik doğrulama yapmadanda sanal karttan harcama yapabiliyormuyuz

iyzicodaki casbacklari hesaba aktarmak için kimlik doğrulama istiyor kimlik doğrulama yapmadanda sanal karttan harcama yapabiliyormuyuz
Yapabiliyorsun, doğrulama yapmadan sanal kart oluşturabilirsin. İstanbulkartın varsa ona bakiye olarak yükleyebilirsin ya da internetten harcama yapabilirsin.

Banka hesabimiza nasıl aktaricaz. İstanbul kart yüz dogrulamada donuyor. Vodafone payda ibana transfer yok

Yani hepsi birleşiyor mu? Denendi mi?
Evet birleşiyor. %25 geldigi gun alisverisim oldu gaming gen tr den. 2999 tl lik urun aldım iyzico 299+500 ve parolapara 400 aldım ilk uye ivir zivir ugrassam 500 daha alirdim da gerek yok. Gecen hafta alisveris yapacaktim iyi ki yapmamisim o zaman yuzde 25 yoktu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,961
Üyeler
174,276
Son üye
crasky16
Geri