ruaF1912
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 774
Kampanyaya katılım yaptınız mı iyzico uygulamasında, normal de saniyesinde yatıyor cashbackolm ben iyzicoyla öde yaptım normal cashbacki yatmadı hala
Kampanyaya katılım yaptınız mı iyzico uygulamasında, normal de saniyesinde yatıyor cashbackolm ben iyzicoyla öde yaptım normal cashbacki yatmadı hala
hayır yapmadım aldıktan sonra gördüm o bölümü iptal edicem o yüzden aldığım ürünüKampanyaya katılım yaptınız mı iyzico uygulamasında, normal de saniyesinde yatıyor cashback
aga 2. el ilanını gördüm şimdi anladım vallahaaz once 1619 tl lik bir assasin spiriti 800 tl ye aldim. halen cozemeyenler icin anlatiyim, ilk basta parolapara dan hesabi acip sanal kart olusturuyosunuz eger sonra iyzicoya girip yuzde 10 luk kampanyaya katiliyosunuz eger ilk siparisinizse ilk siparise ozel 300 tl lik kampanyaya da katiliyosunuz ayrica bende ayri bir kampanya daha vardi 1500 tl uzerine 250 tl cashback sana ozel yaziyordu sizde var midir bilmiyorum. sonrasinda alicaginiz urunu sepete ekleyip odeme kisminda iyzicoyu seciyosunuz oraya parolaparam sanal karti girip aliyosunuz ve cashbackler geliyor eger benim iyzicodaki ilk siparisim olsaydi 500 tl ye almis olucaktim ilk siparisim olmadigi icin alamadim umarim anlasilir olmustur
Gaminggentr de kullanabilirsin klavye aldıysan yedek switch alabilirsin belkibu iyzicodan gelen nakiti nerde kullanabiliyoruz ya aklıma mantıklı bir yer gelmedi
Sanal kartla istedigin yerde harcayabilirsinbu iyzicodan gelen nakiti nerde kullanabiliyoruz ya aklıma mantıklı bir yer gelmedi
biyerde ödeme denedim amazondu sanırım kabul etmemişti tekrar deneyeyim teşekkürlerSanal kartla istedigin yerde harcayabilirsin
iyi denkgeldi hocam kacirmamak lazim simdi alicisina gidiyoraga 2. el ilanını gördüm şimdi anladım vallaha![]()
ben alıcaktım da neyseiyi denkgeldi hocam kacirmamak lazim simdi alicisina gidiyor
300 ilk sipariş eğer alacağınız ürün 10bin üstüyse %10da kullanabilirsiniz site seçimi size kalmış ne alacaksanız400 parolapara veriyor 300 iyzico yu nasıl yapıyoruz %10 değil mi yoksa ilk siparişte 300 mü o? Birde gaminggen mi itopya mı daha mantıklı olur