Katılıyorum hocam ürün resmi, ve seri numarası tutmuyor lenovonun sitesinde ürün kodu bambaşka bir ürüne çıkıyor hatta 14akpxxx serisinde 83s0002vtr diye...
Ürün fotoğrafları 15ARP10E modeline göre, fiyatı da bu yönde ucuz. İndirim vs yazılmamış. Başlıkta 14AKP10 belirtilmiş ama hatalı olan kısım bu muhtemelen...
Ben coil whine performansı etkiler derken coil whine ile ilgili genel maddeleride sıraladım. Burada coil whine’ı performansa etkisi olduğunu düşünen...
3 Aşamada test ettim hocam, ama kartlarda boştayken de ses geliyordu, öncellikle;
1 Sisteme hiç coil whine olmayan Bir kart taktım B580 vardı elimde...
Kartı yeni aldıysan iade et. DLSS 5 geliyor; Nvidia 5070 falan al. coil whine sesi Nvidia kartlarda da var, AMD kartlara özel bir durum değil şansına artık.
Aynen öyle hocam bakın bobin titreişimini sönümlemek gerçekten çok büyük dert değildir. Düzgün bir yapı ile ki bu kart tasarlanırken yapılabilicek çok basit...
Şimdik hocam cahilliği bilmiyorum ama kart üzerindeki her kompenentin her parçanın çipin yapısına modüllerine kadar bilen biri eğer cahilse bilemiycem. Ama...
Sessiz sistem dizenlerin korkulu rüyası, çok az bişey olduğunda ya da UV ile çözüldüğünde bir sorun yok ama herkes kulaklık takmayı sevmez, kasasını masada...