Arama sonuçları: *

1. U

🔥İndirim 47.836 TL - Lenovo Yoga 7, Ryzen 7-350, 14 Inch, 32GB RAM, 1TB SSD, Dokunmatik

Katılıyorum hocam ürün resmi, ve seri numarası tutmuyor lenovonun sitesinde ürün kodu bambaşka bir ürüne çıkıyor hatta 14akpxxx serisinde 83s0002vtr diye bir model yok :)
  2. U

🔥İndirim GSkill 64GB Ram Alana 9070XT Sapphire Ekran Kartı Hediye

ASPAVA Elektronik Ram 70k Gerisi ikramm
  3. U

9070 XT Kronik Coil Whine sorunu ?

3 Aşamada test ettim hocam, ama kartlarda boştayken de ses geliyordu, öncellikle; 1 Sisteme hiç coil whine olmayan Bir kart taktım B580 vardı elimde, sistemi zorladım (her komponenetini OCCT Power testi ile) ile, Totalde 370 küsür watt çektirebildim işlemcim 7800X3d. Bu testi CW sesinin PSU ile...
  4. U

Aynen öyle hocam bakın bobin titreişimini sönümlemek gerçekten çok büyük dert değildir. Düzgün bir yapı ile ki bu kart tasarlanırken yapılabilicek çok basit bir aşama. Keşke düşse hocam ilk aldığım kartta devamını getirmezdim. Ama 2 aydır 0 azalma UV yaptım, Radeon chill ile fps sınırladım yok...
  5. U

Şimdik hocam cahilliği bilmiyorum ama kart üzerindeki her kompenentin her parçanın çipin yapısına modüllerine kadar bilen biri eğer cahilse bilemiycem. Ama Tekrar okursanız ilk yazdığımı "blok üreticileri" dedim. Çipin amd'den çıktığını üzerinde bulunan her komponentin Dirençten tutun...
  6. U

Evet druum kısaca böyle. Bobin dediğiniz ürün gerçekten düzgün yapılabilen 100 yılı aşkın süredir bilinen ilk elektrik-elektronik komponentlerinden biri. Firmalar bobinleri ucuza getirmek için 1-2 dolardan kaçınıyor (Burada haklılar ucuz üretim için) Ama onlarında bu maaliyetten kaçması benim bu...
  7. U

Hocam saçmalık bunun neresinde ? Kartların jelatinini bile açmadım. Emin olun tek farkı sıfırdan tek farkı 10 dakika güç beslenmesinde. Ve konu büyük firmalar için kontrol etmesi o kadar basit bir konu ki. Kartın maaliyeti çok düşük yapılacak tek şey bir test sistemi kurmak. Zamanında yanlış...
  8. U

Tam olarak konu bu hani arkadaşlar herkes bence sıfır aldığı üründe sorunsuz olmasını hakediyor. Neden 40-50k para verip normal karşılayalım ki ? Parayı kimse kolay kazanmıyor sonuçta.
  9. U

İşte bunu demek istiyorum hani firmalar performansı etkilemiyor diye iade biel almıyorlar parasını çatır çatır almasını biliyorlar bana biraz haksızlık gibi geliyor bu durum. Kabul etmememiz laım bence normal olarak.
  10. U

ya tamam arkadaşlar ben elektronik dünyasındayım ama kulaklık takılıyken CW nin duyulcağı kadar 4 kart üst üstede gelmez ama insaf :D:D o kadar para veriyoruz.
  11. U

İşte hocam demek istediğim bu O cızırtı insanı deli ediyor ben kafam ağrımadan opyun oynamak istemiştim sadece hep de amd yi desteklemiştim. Malesef biraz durulucağım herhalde. ucuza nvidia bulursam alıcağım gibi duruyor.
  12. U

Hocam tüm sistem yük altına girmişken sadece cızzzzzzzzzz sesi gelmesi çok sinir bozucu bir durum açıkcası. Birde parasını veiyorum neden elektronik olarak test edebilir bobini değiştirmek varken bize böyle satılıyor ?
  13. U

Arkadaşlar herkese merhaba. Başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.. Öncelikle vatandan 45.000 TL ödeyerek 9060xt li bir sistem almıştım 3 ay önce. Sistemi kulanmaya başladıpımda Coil whine sesi geldiğini gördüm. Bu varan 1 Sonra amazondan çok uzun zamandır istediğim 9070XT...
  14. U

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Hocam peki aktif olmadan önce alırsak tanımlanıyor mu biliyor musunuz ?
  15. U

🔥İndirim Sapphire Pulse RX9070 XT 🔥 32.474₺ (6 TAKSİT)

Kupon Kodu Geçersiz Diyor hocam ne ara bitirdiler
  16. U

🔥İndirim MSI PRO B650-A WIFI 8999 tl Amazon

Ben alalım 2 ay oldu ve araştırarak aldım, Chipsetle arasındaki PCIE yollarına kadar Tomahawk seviyesinde güç beslemesi de aynı şekilde. Çok minimal farklar var aralarında günlük kullanımda anlamayacağınız farklar onlar.
  17. U

Yardım 7800x3D PBO Ayarları | Neler düzeltilebilir ?

Evet hocam Nebi Akgün'ü takip ediyorum kaliteli ve meraklısına çok güze liçerikler sağlıyor aslında bu işe girme sebebimde kendisi :)
  18. U

Çok teşekkür ederim Hocam, Evet magnitude sanırsam negatif değerde her bir değer için 3-5mV Düşürme yapıyor aşağı yukarı 100-150mV civarında bir kısıtlama getiriyor.
  19. U

Herkese merhaba Yeni işlemcim üstünde biraz oynayıp bazı ayarlar yaptım AMD işlemcilere hakim forum canavarlarına soruyorum sizce durum nedir :) Yapay zeka bu voltajlarda 25 dakika boyunca extreme testte çökmediği için güzel bir silikon kalitesine denk geldiğimi söylüyor. Ama voltaji biraz daha...
  20. U

🔥İndirim Amazon 3000₺ ye 500₺ indirim kodu

MSI Anakartta kullandım bende geçerli oldu, mobilde.
Geri