voncaesar

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• voncaesar
      voncaesar, OLED Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şu ürünü düşünüyorum son olarak https://amzn.eu/d/0fRiGTPu 1785349217 Şu ürünü alacağım gibi Hikayeli oyunlar cs vesaire film dizi izlerim ekran kartı...
    • voncaesar
      voncaesar, OLED Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      @Tayfunns hocam sizin bilginiz vardır
    • voncaesar
      voncaesar, Monitör kategorisinde OLED Monitör Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba hayırlı forumlar oled monitör konusunda engelli bir bireyim aşağıda bazı monitörler var ne öneriyorsunuz film izlerim oyun oynarım...
    • voncaesar
      Kendin tek tek alman daha iyi ben bu firmaları hiç hazetmiyorum
    • voncaesar
      voncaesar, 9070xtli Sistem Toplamak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      world maximum maalesef aşağıya psu ve kasa ekledim sizce nasıl alınır mı yoksa ilk eklediğim kasa mı mantıklı [H3...
    • voncaesar
      teşekkürler hocam taksit tutarında sıkıntıya giriyor ya vade farklarında çok değişiyor o aradaki paraya yazık diye düşünüyorum ayrı ayrı alınca da vade...
    • voncaesar
      hocam selamlar aşağıdaki iki ürüne ne diyorsunuz [H3...
    • voncaesar
      Ram konusunda haklısınız aslında açıkçası işlemciyi de bütçe açısından 7500f seçtim yoksa öyle böyle değil çok güzel sırıtıyor arada :D yaklaşık 95 bin tl
    • voncaesar
      voncaesar, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde 9070xtli Sistem Toplamak başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar oem paketlerin içerikleri ve sunduklarına karşı farklı sitelerden vade farksız taksit tutarlarına göre şöyle bir sistem dizdim almayı düşünüyorum...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,887
Üyeler
200,235
Son üye
Akkayaaa

Geri