Arama sonuçları: *

1. voncaesar

Yardım Iphone 13 hala alınır mı?

Alabiliyorsan pro modelini almanı öneririm 11’den itibaren pro serisi iş görür uzun ömürlü olur ikinci el 13 pro kullandım 1.5 yıl sonra yine aynı ikinci el temiz 14 pro ya geçtim
  2. voncaesar

5070 Tİ sistem alınır mı

Hyper Prime | AMD Ryzen 5 7600X | 2 x 16 GB DDR5 | Colorful RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem https://www.incehesap.com/hyper-prime-tavsiye-sistem-fiyati-83253/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile Sistemle ilgili ne düşünüyorsunuz arkadaşlar alınır mı durumu nedir veya...
  3. voncaesar

50-60k arası pc toplamak

5070’li sistem almanı öneririm 50k bandında var işlemci de 7500F olursa uyguna gelir diye düşünüyorum taksit imkanın varsa ti alabilirsin
  4. voncaesar

Pc toplamaya destek lazım

Merhaba, ince hesapta şöyle bir fırsat var sistem alirsan 5060 8gb olmasın derim linkten sistemdeki kartı 16GB olarak seçebilirsin
  5. voncaesar

Genesis Force | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070

Şimdi 6650xt kullanıyorum bi ara wattman hatası alıyordum driver sürümünü düşürdüm format attım sıkıntı kalmadı fakat tabii nvidia teknolojileri ayrı bir konu 5070 ile destekli daha iyi bir performans alacaktım mantıklı bir durum 1754311940 Teşekkür ederim hocam peki kasa olarak ne diyorsun...
  6. voncaesar

Genesis Force | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070

İyi forumlar dilerim belirttiğim sistem alınır mı? Fiyat olarak gayet uygun geldi ama bilemedim, ek olarak 5070 yerine hemen hemen aynı fiyata 9070xt sizce mantıklı olur mu 5070ti ile malum fiyat farkı baya ortada fakat nvidia’nın teknolojileri de ön plana çıkıyor 9070xt 100 fps veriyorsa 5070...
  7. voncaesar

Rx 6650xt sistem sıcaklığı

Arkadaşlar iyi forumlar dilerim Fifa 2025, Dying light 2, delta force, battlefield, Helldivers2 ve bu gibi oyunları 2K oynarken ekran kartı sıcaklığı 75 derece üstü bazen 82 vesaire oluyor (görev yöneticisinden bakıyorum) kasanın önünde 1 adet 14mm 1 adet de 12mm fan var arka egzoz 12mm ve...
  8. voncaesar

Hyperx cloud3 ve Corsair hS65

Arkadaşlar merhaba ben 1.5 yıldır Corsair HS65 kullanıyordum bugün Hyperx Cloud3 kablolu kulaklığa geçtim ve HS65 in 7.1’i daha iyi gibiydi evet Cloud 3’de DTS desteği kendisinden geliyor ama kötü geldi. Ek olarak CS’de oyuncuların sesleri sanki HS65’de daha iyiydi. Peki HS65’in jack girişli ses...
  9. voncaesar

Akıllı saat önerisi (15-18K ya dek bütçe çıkılabilir)

Şarj konusunda uyarmışlardı onun dışında aklıma yattı fakat o fiyat bandına çıkınca da klasik saate yönelmeye meyilliyim mantıklı olur mı bilemiyorum
  10. voncaesar

Akıllı saat önerisi (15-18K ya dek bütçe çıkılabilir)

Evet pek çok konu var fakat çoğu güncel değil. Ek olarak doğru kategoride mi açtım emin değilim kusura bakmayın şimdiden. Normalde klasik saat takan birisiyim fakat spor (yürüyüş) uyku takibi, nabız, SPO2, EKG (mümkünse zorunluluğu yok) ve tabi ki güncel durum ne bilmiyorum ama NFC özelliği...
  11. voncaesar

NVMe M.2 SSD sağlığı

az önce bf5'den çıktım 48 idi Last of us girdim 53 derece şu an
  12. voncaesar

NVMe M.2 SSD sağlığı

Merhaba arkadaşlar muhtemelen yine cahilliğimden dolayı sizleri yoruyorum ama sormak istedim. Bilgisayarı aldığında NVMe M.2 SSD ile aldım görüntüdeki gibi takılı ve iki tane de ek SSD taktım bilgisayara 2.5 fakat pc ile gelenin sıcaklıkları biraz gazla gibi geldi bana bir sorun teşkil eder mi...
  13. voncaesar

Sistem yükseltme veya yeni sistem

Masraf üstüne masraf şimdilik böyle devam edeceğiz gibi duruyor :D teşekkür ederim
  14. voncaesar

Hocam sistem beklediğimden iyi evet masraf yapmayıp bir süre daha (1-2 yıl) idare edilebilir bir sistem ekran kartını değiştirsem anakart vesaire uyumsuzluğu yaşar mıyım
  15. voncaesar

Arkadaşlar merhaba sizlerin önerileriyle gencer gaming'den Vulcano sistemini yükseltip almıştım (işlemci AMD Ryzen 5 5600 - anakart Asrock A520M-HVS AMDAM4 DDR4 Micro ATX Ram Apacer Panther Black-Gold16 GB 2x8 ddr4ram ekran kartı Asrock Radeon Rx 6650XT Challenger D 8g Oc 8gb Gddr6 128 kasa psu...
  16. voncaesar

Rx 6650 XT zaman aşımı ve düşük güç tüketimi

iyi forumlar arkadaşlar. Aralık sonuna doğru 6650XT ryzen5 5600 işlemcili sistem aldım bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım fps drop donma hiçbir sorun fakat bugün dizi izlerken görüntü anlık 2-3 saniyeliğine donmaya başladı fakat seste sorun yok oyuna girdiğimde veya discord açtığım zaman pc...
  17. voncaesar

Sennheiser momentum vs 4 beats Studio pro

Daha önce kullananlarınız var mı? Çoğunlukla rock klasik müzik metal dinliyorum örnek olarak Rammstein verebilirim. Bu kulaklıklar nasıldır telefona bağlı dışarıda ve bilgisayarda kullanacağım Ek olarak terletme durumu rahatsızlık verme vakum durumu gibi durumlar yaşayanlarınız oldu mu...
  18. voncaesar

Witcher 3 bozuk çimen

Garip bir şekilde çimenler bozuk bir şekilde oynuyorum, sistem rx 6650XT işlemci R5 5600 ilk başlarda haritaya uygun endemik bitki gibi düşündüm fakat farklı yerlerde de durum böyle. Fsr kapalı nvidia özellikleri kapalı. TAA özelliği açık fxaa denediğimde ise durum değişmiyor
  19. voncaesar

Site yedeğini aldım ve txt dosyası olarak indi

Ne yazık ki yardımcı olmuyorlar olamıyorlar
Geri