Az önce Bitfenix Ceto satın aldım. 476tl (%10) ve parolapara yattı lakin 300tl ilk alışveriş yatmadı. Yatarsa bilgilendiririm. (Parolapara çekilebilir)
Benim 300 TL yatmadı daha önce mi.com da ödeme yaptığım için vermediler iyzico ile öde ile yapmışım öyle bir seçenek yoktu orda iyzico hesabım da yoktu daha sonra iyzico hesabı açtım gaming.gen.tr de alışveriş yaptım %10 verdi ama 300 TL vermedi 300 TL yi verir diye alışveriş yaptık daha önce mi.com da alışveriş yaptığım için vermediler ne alakası varsa artık neyse yapacak bir şey yok %10 kaldı hesap da oda değerlendirilir artık bir şekilde
ben direkt 0 hesap actım aileden birine orada bile ilk alışverişi vermedi yazdım desteğe diyorlar 2 gün içinde yatacak yatmazsa yazın büyük ihtimal vermeyecekler ama neden vermiyolar anlamadım 10 dk önce acıp ilk kez alışveriledik bakalım verecekler mi güncellerim
parayı hesaba attım sanal kart oluşturdum alışverişimi yaptım 400 TL yatmadı kampanya 30 nisana kadar devam ediyor ne olduysa artık
Güncelleme: parolapara desteğe mesaj attım 4 gibi 1-2 saat içinde aradılar bilgilendirdiler gece 12 civarı cashback yattı 800 TL olarak 400 TL gözüküyor sitede ve uygulama ama 800 TL yattı
Güncelleme 2: iyzico %10 hemen yattı 300 TL 12 gün sonra hesaba yattı