Valla söylediğiniz her şey çok ters :) Genelde rgb ağırlıklı kasalar bu işlere yeni başlayan, yaşı küçük arkadaşların tercihi oluyor. SFF de aslında 10 sene...
Muhtemelen yaşın etkisi. 5-10 yıl önce ben de bir dönem içi rengarenk devasa kasalara sistemler topladım. O dönem SFF kasalar çok yaygın degıldi. Hava...
Güzel kasa ama gereksiz büyük. Arkadaşa almıştık pişman oldu. 2-3 tane ekran kartı takmayacaksanız en azından mid kasalara bakmanızı öneririm.
Günümüzde...
2.elde 2x16GB kitler 15K ya bulunabiliyor. Yine 2.elde tertemiz garantili SFF olmayan 5070 Ti lar 41-42-43 e alabiliyorsunuz.
Geri kalan parçaları da...
Ben öneri yaptım. Konu başlığında sadece marka yazıyor, ne olduğunu bilmeyen çok insan vardır. İlk mesajda da mousepad kelimesi geçmiyor. Başlığa yazılırsa...
zamanında 100-150 tl ye toplamıstım. hala lazım oldukca çeker kullanırım. En FP fanlardandı. Mevcutta notchuta var ama yedekde arcticlerimi hep tutarım.
burhan şahin diye bir vatandaş açmış bu mağazayı. https://www.onlinealisverisyap.com/ diye bir sitesi de var. 2014 den beri bu tarz ürünleri satıyormus...